61

Анонимен

преди 6 години

И е мечта на мнооого милиони руснаци!Всичкат в САЩ и ЕС, а никой не иска в Русия или Северна Корея, Венецуела!

60

Гюнтер

преди 6 години

Само дето сте забравили да сложитр кавичките на "американската мечта".Щото и там се използва израза със сарказъм и ирония.Само за продажни медиийки като вас,на хранилката на шорош все още има такова понятие в *** ви чуутури!

59

Крали Марко

преди 6 години

сащ са една разпадаща се *** на съставни части. Там хората са превъртени тотално. Вероятноста някой да те застреля на улицата е невероятно голяма.Полицията им също убива безнаказано от страх и лудост. Всевишният ги размазва от урагани ,наводнения и пожари. Хората са много отчуждени и дефакто не са хора. Въпрос на близко бъдеще е тоталната разруха на обществото разделено на много бедни работещи и на евреи робовладелци (имащи) . Мерси за такъв "рай". Далече!

58

сащ "суперсила&

преди 6 години

Да мечтаеш да отидеш в Кравари стана трябва ептем да нямаш акъл в главата. ЕС е милиони пъти по привлекателен.сащ е еврейско свърталище на висши манипулатори които търсят роби да ги издържат. Двама завърнали се от там са ми разказвали много лоши неща за това злокобно място. Хората там наистина са роби и само работят и пак работят и в къщата от картон , и нищо друго ,НИЩО. Имат по една седмица отпуска. Там няма човещина и гости. Самотник в кошер с Илюминати.

57

Кротко

преди 6 години

нужно е малко допълнително проучване за тази катастрофа.Вероятно това е кораба на АМОН РА завръщащ се от пътешествие..Египетската цивилизация е създадена в негова чест..При катастрофата с е отделят спасителни капсули някой от които летят до СИнай..Подава сателитна информация.

56

прибират прото евреи

преди 6 години

Taкива карти получават само потомци на тн прото евреи имащи специфични генни дефекти от взрив на малък боен космически кораб над черно море.ПОдава проверка от последните години..Вероятно автоматизирани системи за проучване ги намират по някакви вкл биометрични снимкови и други данни.

55

trympomraz

преди 6 години

na trumpo li da se molim za vizo i dzelena karta???

54

до Жоро

преди 6 години

Да - в държава , в която Слави Трифонов е култ - има нещо много сбъркано.Селяни ( по манталитет ) мразещи всички, които живеят по-добре от тях.Некадърници с претенции , че са пъпа на света, когато всъщност са г*за.

53

Анонимен

преди 6 години

Империализмът - висш и последен стадий на капитализма.Това пишеше в старите учебници, не го вярвах, но май наистина ще стане.Големият въпрос е следният:Какво следва след капитализма и империализма?Трета световна война или нов обществен строй?

52

Анонимен

преди 6 години

Без САЩ светът ще бъде едно по-хубаво място за живеене!САЩ=империя на злото!

51

Жоро

преди 6 години

До Анонимен 59 Живея в САЩ много год. и няма българин,който след като дойде тука да не ми е казал.Ти луд ли си да се върнеш в Б-я.Вие не знаете какво имате.

50

Жоро

преди 6 години

До Демократ до антон 54 Ако обичашм спри с простотиите си.Живея в САЩ.Връщам се в Б-я всяка год.да видя родата.Става все по-зле в Б-я.Надявах се поне да остарея в редината си-но гаднярите проруски не ми дават шанс.Ако майка ми и баща ми се поминат-нямам връзка с тази мутренска държава.Шоуто на Слави ме отвращава-гледам хората около мен и се чудя как да не им кажа,че това е селяния и простотия безгранична.30 год.деградация и загуба на най-кадърното население в тази държава.

49

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Каква американска мечта ?Пари да ми дават, няма да стъпя повече на Запад !Западът беше мечта през 90-те години на миналия век.Сега в Китай плащат 5 000 $ заплата на преподавател от Европа.Западът го превърнаха в ***.По-хубаво от България няма, ама и нея взеха да съсипват евролибералите и атлантико-толерастите.

48

Анонимен

преди 6 години

Каква американска мечта? тя загина преди повече от 20г. и в САЩ отдавна не вярват в нея. У нас смятаме,че ако в САЩ имаме по-висок стандарт на живот сме осъществили мечтите си, а това само сочи,че мечтите ни са дребнави и битови, поради което са само желания, а не мечти. САЩ затъват все по-дълбоко, но лъжат света,че процъфтяват и падането им ще е жестоко.

47

Анонимен

преди 6 години

САЩ все още са световен хегемон...икономически...военен....Макарче провежданата от тях външна политика - да се отврати на огромна част от света...фактите са си факти.

46

Анонимен

преди 6 години

Всички искат в Америка, а според един форумен *** българите сме били 85% русофили. Смех.

45

Анонимен

преди 6 години

САЩ не е това което беше (началото на 90-те), но все още са доста по-напред от ЕС.Култура, навици, манталитет... неща които няма да се понравят на който и да било.

44

до Демоврат

преди 6 години

Де билник...още ли си тук бе?Айде - къш...къш!Аааахахаха

43

Демократ до антон

преди 6 години

Блъскат ти минуси, не защото не живееш в САЩ, а защото те не живеят там.Д.билите калеко, жоро и още 2-3 дето им плащат от САЩ, но никой не ги пуща там, защото са п.ужеци.

42

до Демосват

преди 6 години

Аааахахаха...въш кар?Не ти харесвват фактите ли?Ти си по-малко и от пръдн я на колзетна муха!Не ми се пени - а се виж в най-близкото огледало - смачканяка от който нищо не зависи!Айде - тръгвай на война със САЩБолен клоун