139

Анонимен

преди 6 години

Нинова се сниши по темата, не знае как да реагира, все едно преживява трета катастрофа, а и цялата "Партия" е в комоциум, Решетников също мълчи.До сега се знаеше, че съвеЦката армия е освободила "Партията" от "фашизЪма", а сега какво излиза - освободила българските евреи !?

138

Да идва

преди 6 години

Захарова да дойде в България да я пообучим на кирилица , която сме им дали и на която не бива да лъжат ,, Но има малко извинение , тъй като на ромите им е вродено да лъжат ....

137

До анонимен 134

преди 6 години

Просто немците напреднаха много бързо, а и украинските фашисти искаха да леят повече "*** кръв"! Например в Бабий Яр.Поинтересувай се колко евреи станаха "Герои Советского Союза", колко - кавалери на високи ордени като "Красная звезда", "За победу над фашисткой Германии", "За взятие Вены" и т.н.! Съветските евреи храбро се биха за своята родина! Тяхната роля за победата е по-голяма, отколкото на измислените редник Райъновци! И сега руските евреи са гръбнакът на армията Израел - ЦАХАЛ!

136

русия=джудже

преди 6 години

Русия е официален поддръжник на мюсюлманския свят.Русия е една азиатско-мюсюлманска дупка ,която е отхвърлена от целия свят и е принудена да се сближава с мюсюлманските страни.Заради неадекватната си политика и заради това ,че Русия застава срещу белия и развит свят ,ще яде санкции до дупка от всякакви държави и в един момент ще заприлича на Северна Корея.Не случайно бойците на Ислямска държава са в най-голям процент руснаци.САНКЦИИ ДО ДУПКА ЗА РУСКО-МЮСЮЛМАНСКАТА *** !

135

Захарова

преди 6 години

Прости много има тука, достойно стадо на водача-тиква.

134

Русофил

преди 6 години

Да напомня на хубавата Захариева че по времето когато са спасени българските евреи на Красная армия не и е било до България защото Вермахта все още е пробвал да обърне войната в полза на Германия.

133

Анонимен

преди 6 години

Като гледам коментарите и разбирам защо Захарова е направила това изявление.За да могат мазните храненици на "демократичните" фондации да изкарат някой лев за коледа. Ако не беше Путин, Захарова и Русия, хиляди лишени от всякакви възможности плодоносни човешки качества същества, щяха да гладуват. Но капиталистическа Русия им даде възможността да се насладят на капитализма въпреки мизерните си възможности. Тук плюят Путин, но се молят за него да е жив и здрав, дълго да управлява, че иначе...суша

132

До коментар 135

преди 6 години

Ей, г луп чо, натоварени са евреите от придадените към България по това време земи, на които тя се явява само управител, а не собственик (истинският е Германия, и тя решава какво да стане ). Спасени са евреите с българско гражданство след масови протести от страна на цялата общественост, започнати от митрополит(после екзарх) Стефан и депутата Димитър Пешев. Спасени са посредством България също и евреи от други страни - косвено, използвайки страната ни като буфер ! Аман от многоНЕзнайковци !

131

леле

преди 6 години

Много са го закъсали руските роми .Все България им е виновна на лъжливите ватенки .. Два пъти ги громихме по време на Първата световна война , пак да заповядат......

130

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че темата се изчерпа. По-нататъшната й експлоатация говори за умствена импотенция.

129

Анонимен

преди 6 години

Много хора почнаха да проглеждат истината за руусия. Това е хубаво. В нервите си почнаха да си показват истинските лица. Такива , каквито и Хитлерр ги е виждал.

128

Анонимен

преди 6 години

когато гледаме повече назад, отколкото напред, това показва най-вече какво "цветущо" бъдеще ни очаква хах

127

Анонимен

преди 6 години

БСП няма ли да излезе с официално изказване ? Мълчанието им означава само едно : СЪГЛАСИЕ. Това е поредна провокация от страна на тираните. Първо беше писмеността сега и това. БСП и за двете мълчи.

126

Еми да

преди 6 години

Мюсюлманинът- ром Путин, ги е спасил !!!! Той е каратист и е много силен.Зад него стои и Филхармонията и Газовия поток до Китай ....

125

Хаха

преди 6 години

Сега и това ли си приписаха, след като другарят Ленин им написал азбуката.... някъде по "македонските" земи..... !

124

Анонимен

преди 6 години

Захарова е руския Буратино, колко от вас знаят, че Приключенията на Буратино е откраднато от Приключенията на Пинокио? Толкова за руските кражби и присвояване на самоличност

123

До 135

преди 6 години

А ние като сме такива спасители ,защо преди това натоварихме над 11 000 евреи по вагоните и ги пратихме в газовите камери.За това си траем ,обаче за другото се пъчим.Ако руснаците не бяха разгромили германците при Сталинград в началото на 1943 и при Курската дъга няколко месеца по-късно щеше да има спасяване на евреи ама друг път

122

Анонимен

преди 6 години

Като са спасили нашите евреи, защо не спасиха и техните?

121

Българин

преди 6 години

Ако си мислете,че при победа на Хитлер тези 50 000 човека щяха да продължат да бъдат живи значи сте много откъснати от историята.Българския народ просто отложи смъртта на тези хора.Това спечелено време спаси и техния живот, но победата над Хитлер е основната причина те да бъдат спасени. С други думи има известна истина в това което каза руската говорителка.

120

Анонимен

преди 6 години

Барак Хюсеин Обама II-най-големият поддръжник на ислямския тероризъм, то си му личи и от второто име.Да връща Нобеловата награда за мир и на международен тибунал!Или трибуналът в Хага е само за политици като Милошевич?