52

Анонимен

преди 6 години

"Иран всъщност винаги гони единствено своите интереси"А както вече знаем, интересите на Иран не съвпадат с вашингтонската диктовка на западните интереси. Все пак Иран в продължение на десетилетие беше под западните икономически санкции, а ядрената им програма беше обект на кибер атака от Вашингтон. Цялата статия е за кошчето.

51

Анонимен

преди 6 години

Аз обичам Русия. Честно. Гледам руски филми, разбирам езика, чета на руски.Но не СССР. Мразя СССР. СССР не е Русия и никога не е бил.

50

Анонимен

преди 6 години

Медийните кучета си лаят, а керванът си върви.

49

До ХАНА

преди 6 години

Труддно ще разбереш ти, но какво да се прави.Прави разлика между Руската Империя (Истинная Россия) и СССР ( Русофобская держава).Затова в България руските паметници се пазят, а съвецките се гаврят с тях.Ние правим разликата.Дали сме ви и азбука и епископи. И не се хвалим с това. Скромни сме. Не се бием в гърдите. Ние сме *** народ, но народ с история. И тази история е богата и на култура, когато другите славяни са нямали такава и на военни победи над Византия и кръстоносците.

48

ХАНА южному потоку.

преди 6 години

До Анонимен 63 Болгария каждые столетие предавала Россию. По этому вы пролетели с южным потоком.В очередной раз продав Россию

47

Анонимен

преди 6 години

Съвсем естествено е да има съюз Русия,Китай, Иран от което краварите са недоволни..

46

Анонимен

преди 6 години

Руснаците да не го приемат лично, но няма как съвременният българин да обича една болшевицка власт с офицер от КГБ на чело. Т.е. ние не мразим Русия и руснаците, но мразим комунизма.Проблемът е, че много руснаци САМИ се идентифицират с комунизма.Защо?

45

Анонимен

преди 6 години

Надявайте се вие (руснаците) на турците и ще видите до къде ще стигнете. Ердоган ще се опита още милион пъти да ви излъже.Просто Турция вече не е това, което беше.

44

До ХАНА

преди 6 години

Разбира се в Русия все едно няма гейове. Филипп Киркоров и Максим Галкин какви са?Инае те разбирам и на мен Европа не ми харесва в много отношения, но да ми се пробутва *** болшевизъм като алтернатива няма как да стане.

43

Тъпаци, млъквайте!

преди 6 години

Нека да перефрразирам един коментар от рано днес:По форума тук се дървят на Русия защото знаят, че руснаците не ни обръщат внимание,а когато двама турски полицаи влизат и вилнеят в нашата държава, същите тия "смелчаци" от форумите пълнят гащите и не смеят от страх да изгонят турските натрапници.ПП А иначе, средният форумен copocoид вероятно не знае, че Иран влага много средства за образование и иранските инженери са 5-6 пъти по-кадърни от нашите некадърници завършващи фалшиви университети.

42

Нормално е

преди 6 години

Иран и Русия са големи мюсюлмански държави и имат общи интереси Русия няма място в Европа - Турция и Иран и са лика прилика...

41

Анонимен

преди 6 години

До Страхил Турки оказались куда наджнее,в отличии от Болгарии. Скажи мне кто ТВОЙ друг и я скажу КТО ТЫ!!! Ты друг ЕС и этого для меня достаточно.По этому южный поток ушл ещ южнее.

40

До ХАНА

преди 6 години

Като лъжеш не си мисли, че някой ти вярва. Точно пък Китай е страната която купува най-много държавни ценни книжа на щатите. Т.е. Китай налива милиарди в САЩ. Русия обаче също. Русия е петата държава в света по закупени щатски държавни ценни книжа. И Русия налива милиарди в САЩ. Така че това със златото си е едно на ръка, но закупуването на щатски държавни ценни книжа е меко казано съмнително. То означава само едно - че в Китай и Русия правителствата са марионетни и се управляват от САЩ.

39

Анонимен

преди 6 години

Не трябва да се забравя, че най-голямата джамия в Европа се намира в Москва, както и факта, че в руската столица живеят 2 милона мюсюлмани.Едни друг Владимир покръсти русите преди повече от хилядолетие, а този може и да ги помюсюлманчи!

38

Анонимен

преди 6 години

Няма как да започнат да плащат в национални валути, защото РФ трябва да си промени конституцията.В РФ най-важната валута е не рублата, а долара.По закон рублата е обезпечена с долари и ако искат да печатат нови рубли трябва да влязат в резерва нови долари.

37

Анонимен

преди 6 години

Католическата религия е най-голямата измама в историята, прочетете за инквизицията, за белия и черния папа, тогава ми ги хвалете откачените католици.Освен това им празнуваме тъпите празници като Хелоуин, кой налага това?Католичката Кунева разсипа България!

36

Анонимен

преди 6 години

Не знам кой се кланя на аятоласите, но знам кои се кланят на рептилите...

35

Анонимен

преди 6 години

Тръмп ходи на крака да се кланя на Саудитска Арабия, където режат глави не жените които шофират. А в Техеран има цели таксиметрови компании коити се управляват и обслужват от жени, жените работят пожарникари, шофьори на автобуси, вицепрезидент на Иран беше жена.

34

Стамат

преди 6 години

До Анонимен"всичко това е дошло от католическата част на света."И не само това!

33

Стамат

преди 6 години

Ще има ли "вечен съюз" с Иран?Ще има, ще има, не ги мислете ;-)