623

Анонимен

преди 6 години

Путин е велик президент на велика държава-Русия.Свикнахте ли,гадинки долни?

622

АНГЕЛОВ 99

преди 6 години

ТАЯ ГОВОРИТЕЛКА СТАВА ЗА УЧИТЕЛКА В ДЕТСКА ГРАДИНА КАДЕТО ДА СИ ИЗМИСЛЯ ПРИКАЗКИ И ИСТОРИИ И ДА ГИ РАЗКАЗВА НА ДЕЦАТА КАТО ГИ ПРЕСПИВА .ИЗГЛЕЖДА ВЪОБЩЕ НЕ Е УЧИЛА ИСТОРИЯ .ЯЗЪК ЗА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НА РУСИЯ ТАМ БЯХА НАЙ ЕРОДИРАНИТЕ И НАЧЕТЕНИТЕ СЕГА Е ПЪЛНО С КУХИ ***

621

Анонимен

преди 6 години

Фашистите в Киев забраниха да се учи не само руски, но и български език.Разбрахте ли, или слушате само Дойче Веле и CNN?

620

Анонимен

преди 6 години

Къде е смешникът Росен Плевнелиев да върне Крим от велика Русия на Украйна, управлявана от фашистите-бандеровци и десен сектор?

619

Anonymous

преди 6 години

Русия е велика,Крим е руски, свикнаха ли прозападните продажници, които се хранят с мръсните долари на Сорос?

618

ако Шундин

преди 6 години

Посмее да дойде у нас ще му устроим Пикаещ Шпалир на Презрението!Мъжете от двете страни на улицата го вадят и препикават кортежа Му!Ще види крадливото жиже как посрещаме крадци и лъжци!Позор за Рушката ***!

617

Ако Шундин

преди 6 години

Посмее да дойде у нас ще му устроит Пикаещ Шпалир на Презрението!Мъжете от двете страни на улицата го садят и му орепикават кортежа!Ще ви крадливото жиже как посрещаме крадци и лъжци!Позор за Рушката ***!

616

Анонимен

преди 6 години

679 За това са във война със всички съседи били те правослвани па и славяни

615

Анонимен

преди 6 години

САЩ е империя, Русия също е империя,но от различен тип.Докато американците налагат начина си на живот и искат да крадат ресурси от целия свят с напечатани долари, руснаците само защитават интересите си и сънародниците си в рамките на бившия СССР и Европа.

614

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 669България беше "космическа сила" , а???? Ххахахах!!! Аз това време го помня!! Помня как една сутрин всички милиционери се изстреляха с "първа космическа" да обират по будките един комсомолски вестник който възторжено обясняваше как са се "скачили" и как са яли българска луканка!!!:))))) Само не казвайте , че лъже щото и броя ще ви цитирам!! За щастие има запазени екземпляри в библиотеките:))

613

Анонимен

преди 6 години

САЩ се разпадат, както се разпадна преди векове Римската империя.Всички империи се разпадат отвътре, докато самозабравилите императори се опитват да управляват целия свят!

612

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери в САЩ, Англия, Франция и слугите им в България???

611

Анонимен

преди 6 години

световна сила в науката-------------------------------хахахахахахахахаххахахкога бе

610

Анонимен

преди 6 години

САЩ-империята на злото се разпада, за щастие на България и на нормалните хора по света.От това ще спечелят и обикновените американци, които няма вече да се командват от продажната мафия във Вашингтон.

609

Анонимен

преди 6 години

669 Това къде го чете защото аз съм жив свидетел, че такова нещо няма

608

Анонимен

преди 6 години

Вечерта на трагичния Петковден двете немски подводници пристигат в пристанището на Варна. Когато изплуват над водата, те са посрещнати с нескончаемо "ура" и бурни ръкопляскания от присъстващите. Германският консул в града и местната немска колония устройват тържествена вечеря за екипажите на подводните лодки. Те са предмет на всеобщо внимание и адмирации от страна на градския елит за геройския си подвиг.

607

Анонимен

преди 6 години

Изведнъж канонадата прест ава и ескадрата започва скоростно да се оттегля.Заслугата за спиране на стрелбата е на две немски подводници U - 7 и U - 8. Когато по безжичния телеграф научават за бомбардировката, те незабавно се отправят към Варненския залив и атакуват руските кораби с няколко торпедни устройства.Торпилиран е реномираният броненосец "Три Светители", който се накланя на една страна и въпреки отчаяните действия на моряците, след час потъва край нос Калиакра. Сериозно повреден е и един миноносец, на който избухва пожар. Въпреки това той успява да се измъкне и да се добере до края на

606

Анонимен

преди 6 години

съветската армия , съветският изстрадал народ и идеит за които се бори този народ и хората от бившия сив, нямат нищо общо с днешната олигархична и фашистко-сталинистка русия!таво са фактите!

605

Анонимен

преди 6 години

а 14 (27) октомври - 1915 г. Варна е подложена на бомбардировка от ескадра на руския имперски флот линкорът "Императрица Мария", броненосците "Евстафий", "Йоан Златоуст" и "Св. Пантелеймон", крайцерите "Памят Меркурия" и "Кагул", подкрепени от още осемнадесет по-малки плавателни съда. Обстрелването на града продължава един час и седем минути. Изсипващите се снаряди сеят смърт и унищожение. Ужасените варненци се разбягват по улиците и търсят спасение в мазетата на сградите. Сред трясъка на експлозиите се разнасят писъци на отчаяние и безсилие. Къщи се рушат пред очите на обезумелите и втрещен

604

Анонимен

преди 6 години

Морският бой край черноморския бряг на гр. Балчик на 13 декември 1916 г. е продължило около 1,5 часа сражение между отряд кораби от Черноморския флот на Руската империя и комбинирани български сили, съставени от брегова и полева артилерия, авиация и флот.Руският отряд успява да изпълни бойната си задача, като подлага на артилерийски обстрел и разрушава пристанището на Балчик и мелницата на Анонимно индустриално дружество обекти важни за логистиката на българската армия в Добруджа. При бомбардировката са убити 4 и ранени 5 цивилни лица от българска страна и са нанесени тежки материални