14

Анонимен

преди 6 години

На този не му пишат името, значи е от боята

13

Мнение

преди 6 години

1. Съжалявам за това, че нашенецът е ял бой.2. Смешно е, че някой хем е виновен, защото е забравил да си свърши служебната работа с теб, хем идва да те набие по този повод.3. Поучително е.Вероятно са му са му казали, че трябва да се върне, но той не е разбрал и се е наложило да го връщат "зорноволно". Затова мисля, че трябва да вземем пример от тях.Някои български граждани не разбират какво значи да се интегрират. Затова спрямо тях трябва да прилагаме методите на комшиите- "Бия те за добро!"

12

Анонимен

преди 6 години

Българският гражданин се оказа от турски произход.

11

Анонимен

преди 6 години

Сега трябва да има денонощен военен пост на това място. Ако турци пак нахлуят в България да ги стрелят на месо! След това ще им се извиним.

10

Анонимен

преди 6 години

Абе зле са турците.Ама те ако са зле то българите как са?Като слезеш от самолета в Истанбул и тръгнеш към центъра от двета страни на пътя е пълно с цветя, озеленяването е много добро, тревата е окосена прясно, и даже по ел. стълбовете има саксии на три етажа с цветя, които са цъфнали. Всичко ти показва, че си дошъл в държава, където си държат на името, имат пари и поддържат.Като слезеш от самолета в София и тръгнеш към центъра, от двете страни на пътя едни ливади неокосени и буренясали. "ЕС".

9

Анонимен

преди 6 години

Оставки във Външно! Къде спят, а не протестират по официален път?!?

8

Анонимен

преди 6 години

Те там без причина не бият.И не е било защото не е дал 50 евро рушвет на "граничаря", както тук биха турчин, че не желаел да плати рекета.

7

Турчин

преди 6 години

Тоя се е объркал че се намира в толераска Европа и нещо е казал нагло. Ако само устната му е разкъсана а халката здрава, да пали свещ сяка година на тая дата.

6

Анонимен

преди 6 години

Всички медии услужливо не задават правилния въпрос!Защо външно министерство не реагира?!Защо още няма подадена нота?Защо ББ мълчи?!

5

Анонимен

преди 6 години

От към пилони и знамена сме го докарали. Но пътищата са трагедия. Като влезеш в Турция все едно си на запад, пътищата са хубави, около пътя тревата е окосена. Като влезеш в "ЕС" (България) и... "Мама мия перке!"...Иначе може да се вземе пример от гърците и турците по отношението на знамената. В Гърция и Турция нявскъде по градовете и селата е пълно с национални знамена.Е, те там не са имали комунизъм, който да забранява родолюбието.

4

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

ВАЖНОТО ЧЕ ТУРЦИТЕ МОГАТ ДА НИ БИЯТ НАВСЯКЪДЕ И НА ТУРСКА И НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ,КОЕТО МНОГО ЛОШО ГОВОРИ ЗА ОПАЗВАНЕТО НА ДЪРЖАВНОСТА КАТО ТЕРИИТОРИЯ !! НЕСЕ ЛИ РАЗБРА ОТ НАШИТЕ "ПОЛИТИЦИ"ЧЕ НЕЩЕ ГРАНИЧНИ ПАДАРИ НА ГРАНИЦАТА НИ ,А САМО И ЕДИНСТВЕНО РЕДОВНА ВОЙСКА КАКАТО БЕШЕ ПРЕДИ ГОДИНИ !!!

3

цирк

преди 6 години

Погледнете снимката къде е Турското КПП а къде чак навътре е Българското!остава въпроса защо нашите граничари не са задържали биячите нарушители на нашата граница!?

2

!

преди 6 години

Какво значение има "Алиосманов" му е фамилията ,но въпроса е че бият бг гражданин и нарушават границата и извършват нападение на бг гражаднин на наша територия ... ама за теб п важното е "Алиосманов" -още си в началните класове на развитие !!

1

Анонимен

преди 6 години

Сутринта по една телевизия битият каза, че турските граничари са викали нещо на турски, което за него си останало неразбрано. С други думи, едва ли е е български турчин.