42

Анонимен

преди 6 години

Няма да стигнат символите да разкажа за подобен случай, който имах със спешна помощ и доктори. Става въпрос за състояние на паническа атака, което получих и без употреба на дрога. Ако не бях на 30 и малко по-уравновесен човек от това дете и аз щях да се метна. Чудовищно отношение, с обиди, насилие, тотална некомпетентност по проблема, нулева помощ, унижение от страна на мед лицата, все едно си луд и някакъв ***. Говорим за една проста паник атака - бичът на 21 век. Но в бг болниците е още Сре

41

Анонимен

преди 6 години

Имало е проблем и той е бил подценяван от членовете на семейството.Това се обуславя от факторите на средата и генетичните фактори.Имало е стресираща ситуация.

40

Анонимен

преди 6 години

Интересно колко бързо се забравя, че това момче е пребило жена. Да, трагедия е, че се е самоубил, но приживе не е бил ангелче, както баща му се опитва да го изкара. Гадно е да се говори така, но ако беше останал жив вероятно щяхме да го четем след някоя и друга година как е убил някого.

39

Петров

преди 6 години

До даВсичко в коментара ти е грешно, дори лъжливо и манипулативно. Първо - алкохолът е също толкова голям трамплин към ДРУГИ СИЛНИ НАРКОТИЦИ, какъвто всъщност той е според всички занимаващи се с това организации. Всъщност според EMCDDA и ISCD той се класифицира като най-опасният наркотик ако се отчитат вредите за използващия го и околните нему. Всичко това може да се провери естествено. Не защитавам канабиса - просто внасям яснота. В крайна сметка всичко впоследствие е въпрос на личен избор.

38

Анонимен

преди 6 години

Е как, сектата му е обърнала внимание

37

Дисциплинатор

преди 6 години

Поредния психично болен на когото не е обърнато внимание навреме.

36

МaйМyнaтa

преди 6 години

Значи той бил избрания, и са кво...трябва да избират друг

35

Анонимен

преди 6 години

Оня ден даваха баща му. Тоя не беше изтрезнял Пиянка отвсякъде на 40 години. Направил го е на 21-22 години и как искате да израсне тоя на снимката с 22 годишен баща и 18-19 годишна майка?

34

Анонимен

преди 6 години

Всички около него са трогателно прости, момчето се е отчаяло от света.

33

да

преди 6 години

тя тревата била безвредна, бе,а алкохола не:-):-):-)само дето още няма случай на минал от ракия на хероин, но от трева...колкото искаш:-):-):-):-)

32

123

преди 6 години

Лошо за момчето, но като гледам баща му какъв е *** не се учудвам. Все пак всичко тръгва от семейството. После малко зобил, малко пушил, малко *** (или к'вото и да е друго) и после малко шизофренийка и малко поумрел. Съжалявам, ама това е истината. Никой няма да ви възпита децата вместо вас

31

!!!

преди 6 години

пушел миличкия марихуана(за десерт след вечеря сигурно)...ама рядко...ще кажеш, че е пушел пакетчета чай от лайка като ги слушаш..то дрогирано, та не знае на кой свят, но другите му виновни...нагли родителите колкото искаш - голямата загуба - един НАРКОМАН по-малко !!!

30

до Марс Фактор

преди 6 години

Най вече такива като тебе.

29

тнт

преди 6 години

Защо бащата щял да търси сектата?! Каква е работата на ДАНС? Този случай ако не е заплаха за националната сигурност...!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Така става след като дилърите на Суджука продават амфети вече и в самите дворове на училищата.И родната полиция ги пази. И иска по-високи заплати. Защото допринася за увеличаването на милионите в сметката на Суджука.А той държи ножа и реже баницата. И разпределя ли, разпределя. Нашите пари де.

27

Анонимен

преди 6 години

На тия от сектите да обясняваш, е все едно на радио да говориш.Психическата обработка е чудовищна. Правят я върху по-лабилни психически хора и успяват. Проблема е много сериозен.

26

MarX Factor

преди 6 години

Демокрацията в България повреди много хора.

25

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно е употребявал е нещо, което е отключило шизофрения.

24

Анонимен

преди 6 години

Родителите са му виновни! Защо не бяха останали с него в болницата, това ви е детето бе?! Спортистът с трева в устата. Толкова нагъл беше бащата, да обвини болницата, чиито служители са били жертва на сина му. Къде беше ти бе, татко? В леглото вкъщи?

23

Анонимен

преди 6 години

Не обръщайте внимание на Василев - дребна душица, цвъкаща мозъчни *** във всяка тема, опитваща се да убеди другите и себе си колко е значима, а всъщност на никой не му пука за него.