31

Голям прос

преди 6 години

Само че другите като влязат в България правят простотии. И не само в България. Как да ги заобичаме в случая. Не е криворазбран национализъм както говори г-н Плевнелиев, само че на него му е далече от г***за

30

Анонимен

преди 6 години

голямо пожелание от национален предател

29

Гюнтер

преди 6 години

Защо ни тикате в лицата тоя плазммодий!!!!Не разбрахте ли че хирата се,дразнят ...

28

ботанна ботаника

преди 6 години

Съграждани, Съгражданки, съгражданчета и всички други от неженски и мъжки роднека честититм на ГЕРБ че сами си одоперираха тоя кърлеж от чистото им ГЕРБално лице и още един полов орган , еднакъв за сите тиквераси и тиквутки и нихните ръпони и компири

27

Анонимен

преди 6 години

"Аз искам да се върнат младите и всички ние към този чист идеалистичен патриотизъм на нашите деди, които искаха чиста и свята република за България."Това за да стане трябва първо да умрат всички водещи фигури от фараоновата епоха!

26

11

преди 6 години

Туй па от коя дупка изпълзе? Шшшшуууууууууууу! Циба! Прррууууссс!

25

чучолигарчо

преди 6 години

Тоя па ХЕЛУИЙНСКИ ВАМПИР от кое гробище изкочи?***...ШУТ...в качеството си на какъв се изказва и ни поучава и защо споменава националните ни герои???Нали беше пръв радетел на Брюксел и НАТО...това неговото си е пълен полит-ОНАНИЗЪМ!!!!На това НЕДОРАЗУМЕНИЕ до кога ще му се дава трибуна???Нагледахме се на американофилизма ти когато беше президент -БАСТА!!! ИЗЧЕЗНИ!!!Ти си най голямата дупка в новата ни история!

24

Неразбрал

преди 6 години

Алооо, ало кой беше тоя? Да не беше мъжа на Юлка? Или пък беше лявото мъдуууу на Бойко? Или пък беше тапета в американското посолстео? Тоя да го би. еш всеки ден се щи е му малко!!!

23

сайвани-плевни-ТКЗС

преди 6 години

хеави дути слеепер5 гидини заспал , преди това комсополец, след 5-тте години повторно бракувантоя мое да ме събуди само ако пусме то тв-то клипчета как му разклащат, за да изгасим талевизеро.

22

Анонимен

преди 6 години

Жена му избяга, а тоя докато не се омъжи, все нещо ще му е накриво! Жена му много го изтърпя това третополово същество!

21

Циник

преди 6 години

Ей ти булка Плевняна Меркел!Едно към Едно! От гробовете на Левски и Ботев - пушек се вдига - кято гледат паметниците на българоубийци - паши из Родопите....и чешмите в памет на Буновските атентатори!Сигурен съм, че са се борили за сараите на Доган-ефенди и за гората от джамии!

20

Наблюдател

преди 6 години

Нагледах се на твоите простотии господин Шизофрен! Ако имах вълшебна сила или поне политическо влияния с удоволствие бих те пратил при царя! Да те *** бие или просташкото запложда все ми е едно! Ти си най недолюбваната личност в България!

19

Педи Уилсън

преди 6 години

Да нагледахме се на национализъм а също и на политонанизъм !

18

Барчо

преди 6 години

Такъв шут за президент няма в целия святБлагодаря ти Господи че отиде на бунището на историята

17

Анонимен

преди 6 години

И аз се не нагледах на ГМО ***!

16

Анонимен

преди 6 години

Извинете, кой е тоя чужденец и защо споменава националните ни герои?

15

Анонимен

преди 6 години

И на тебе се нагледахме, обаче не спираш да обикаляш медиите и да ни се натрапваш отново.

14

Анонимен

преди 6 години

"Плевнелиев: Нагледахме се на криворазбран национализъм!"Роската отлично описа пет годишният си мандат.

13

Анонимен

преди 6 години

Докога ще ни натрапвате това нещо? Нали се оттървахме от него! В качеството си на никакъв ли се изказва? Защо не взимате интервюта от нашия президент? Какво стана забраниха ли ви?

12

Анонимен

преди 6 години

Бай *** отслабнал облякъл се във костюм махнал, дисагите и станал европеец не другарю Певнелиев скоро няма да стигнеш ЕС. Откажете се от еврофондовете и докажете че сме в ЕС не заради парите и изгодите а заради принципите, ммм ?