84

Анонимен

преди 6 години

Всеки който окървави ню йорк е наш брат! Сейфуло Сайпов

83

Анонимен

преди 6 години

Руските пенсионери взимат същите пенсии средно както и българските пенсионери. Не ровели в кофите за ***... Ама пият "Боярищник"... Сигурно могат да си позволят и бутилка водка, но "Боярищника" повече им харесва, а?

82

Анонимен

преди 6 години

ИСЛЯМА,ХРИСТИЯНСТВОТО И ЮДАИЗМЪТ СА МОНОТЕСТИЧНИ РЕЛИГИИ,А ИНДУИЗМЪТ,СИКХИЗМЪТ И ДЖАЙНИЗМЪТ СА ПОЛИТЕИСТИЧНИ, аврамически религии не съществуват, защото никой не си нарича религията на брадат и немит селтяк

81

Анонимен

преди 6 години

Не, не е. Като доларово и евро изражение износът е нарастнал, особено на газ за ЕС. ...От 160$ за барел на 50$. Пък ти си разправяй небивалици.

80

Анонимен

преди 6 години

юдаизиран Дасикано

79

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНЕ, ТОЗИ РАБОТИЛ В ЮБЕР

78

Хубава работа

преди 6 години

Абе нали ги наблюдават там. На този не му ли виждат муцуната хората там, било то колеги, съседи, полиция и т.н. И после реват. Аз ако имам такъв съсед или колега ще се обадя в районното петстотин пъти и ще го наблюдаваме, шамаросваме и т.н.

77

Румен

преди 6 години

Банално...само като го видиш на снимката,и го взимат веднага в Америка.Знаят хората,все ще убие поне 5 човека някой ден,ще има пак едни и същи приказки от полицията,постове в Туитър и Фейсбук и ...пада голяма борба с тероризма като цяло,надуване на бюджети и пари за едни фирмички,до армията близки...Опитайте се да влезнете в Сащ,като български граждани,членове на Нато и ЕС,облечени нормално,белокожи и избръснати..Е,не им трябвате,вие не сте убийци,нямат полза от вас...

76

Анонимен

преди 6 години

Тоя пак ще да е някой будист или християнин-евангелист, нали?

75

Внимание!!!

преди 6 години

Опааааа тука се появи един християнизиран Дасикано който ни обижда

74

анонимен

преди 6 години

A европейският съюз не ни пуска в Шенген.

73

Анонимен

преди 6 години

Етнос е едно религия е друго.Така, че "шведите" са си 100 % индийци. Това вече какви са по религия е съвсем друга тема.

72

Анонимен

преди 6 години

Долара в Русия се вдига страшно и да се твърди, че 20 % на година спадане на рублата спрямо долара е нормално няма как да стане.Но Путин е човек на Америка и продължава да купува щатски държавни ценни книжа и да налива пари в американската икономика.Освен това според руският закон рублата е обезпечена не със злато, а с америоканският долар. Което е направо циничноТ.е. по закон ако в държавният руски резерв няма постъпили нови долари, не могат да се печатат нови рубли.

71

оркасити

преди 6 години

42056

70

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата оркска общност била там.

69

Анонимен

преди 6 години

Е сега вече Тръмп си има добър повод да ги екстрадира всички мюсли-та! Европа да му мисли!

68

Анонимен

преди 6 години

Какви будисти в Индия, алоууу?!?Повечето от индийците са хиндуисти.И да "шведите" са си чисти индийци.

67

Анонимен

преди 6 години

Само за 2 години от 2014 до 2016 делът на приходите в бюджета на Русия от продажба на нефт и газ е намалял от 51,3% на 32,5%...Това е заради спада на цените на петрола. То така се преструктурира икономика за 2 години...

66

до "шведа"

преди 6 години

Абе не ми обяснявай на мен.Аз знам за кои се използва "дас" и ти щом използваш "дас", "дасикане" и т.н. не може да си българин.Това е супер обидна дума и се използва от "шведите".Няма как българин да я използва. Защото с тази дума се обозначават от "шведите" именно българите.Е как аки си българин ще се самообиждаш?Използвай "християнизирани индийци", кой ти пречи?Ама да използваш "дас" и да твърдиш, че си българин няма как да повярвам.

65

до 68

преди 6 години

Какво гнъсно русофилско *** трябва да си - та да се гавриш със собствения си народ?Не ми пука русофили...русофоби...истината е, че тези шебеци - нямат националност!Те са алаходупци - и това е което ги ОПРЕДЕЛЯ...А такива като теб са ле ке нца!