24

Анонимен

преди 6 години

България отдавна е объзкървена .За това и подобни индивиди са "слуги на Народа "

23

,,,,,,,,,,,,,,,6

преди 6 години

ПРИ ТОЗИ ЯВЕН С ДОКАЗАНИ ФАКТИ ЗА НАРУШЕНИЕ( БЕЗ ОИК И БУЛСТАТ НОМЕР) ПОДПИСАН ДОГОВОР ,ТОЗИ ГАГАУЗИН СИМЕОНОВ МИ ГОВОРИ ЧЕ НЯМАЛО ФАКТИ,ЕЙ МРЪСЕН ДОЛЕН ГАДЕН ЧОВЕШКИ ИНДИВИД ПРИ ТОЗИ СЛУЧАЙ ТРЯБВА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА И ОТ ТАМ ДИМ ДА ВИ НЯМА В ЧУЖБИНА,ЩОТО ТУКА АКО ОСТАНЕТЕ ПРОСТО ЖАЛНА ВИ МАЙКА !!!!

22

сиромах

преди 6 години

Май оня дето беше писал за шайката трябва да продължи с второ по разширено издание!За какво активно мероприятие говориш бе аланкоолу когато фактите говорят и боговете и тиквите като теб трябва да мълчат!А пък на всичкото отгоре оказва се патриотите така наречени били много лесни!Дай им малко власт и им гледай сеира!БЕЗСРАМНИЦИИИИИИ!!!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Не съм вярвал,че някога ще кажа подобно нещо за умствения багаж на Бойко Борисов,но в сравнение със сегашните си коалиционни партньори,по-известни като тримата знакови герои на Доньо Донев,що се отнася до интелекта,Баце си е направо Аристотел.

20

Пешо

преди 6 години

Не стига че крадът ами и нагли все едно им е даденост!

19

Анонимен

преди 6 години

Ей Симеонов!Ти си второто Яне янев и Сидеров!Предател!Гласувах за тебе че уж щеше да решаваш мнглския проблем а ти се месиш в други неща и лаеш да пазиш господаря си тиква и влезе във властта колкото да узакониш търговията си с азиатци през границата!Ако си пред мене ей сега ще ти избия белите зъби!Гагауз!

18

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо Симеонов толкова е загрижен за кадър на Местан ?

17

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е че крадецът Николай Петров си заминава, но лошото е, че другите доказани с факти крадци Д.Добрев и Валери Симеонов остават по постовете си.Не проумявам защо.

16

АЗ

преди 6 години

Давай Валерчо,че в следващия парламент ще бъдеш колкото сега са Лукарски,Москов,Зеленогорски и др.подобни от ДСБ.Така и ти ще си отвън.Гледате само кокала да захапете и не ви интересува нищо повече от това което обещавата преди избори.

15

Анонимен

преди 6 години

Този Валерко доказа за 4-5 месеца, че колкото си по-*** в Суджуковото правителство, толкова по-нагоре се издигаш. И почваш да браниш всяко крадливо, лъжливо, долно, гнусно, продажно, предателско чудо от което се богатее. Какъв сторожник на властта, която с години наричаше мафия, а днес и целува обувките защото му дадоха да краде и му се услади. С тази ухилена физионимия е като тиква за Хелоуин, толкова се е самозабравил.

14

Анонимен

преди 6 години

Като гледам как се подкрепят, май не утре, а днес е Хелоуин. Денят на Обединените Тикви дойде!

13

Анонимен

преди 6 години

Тия безскруполни крадци и лъжци обърнаха Държавата на Бащиния.И нагли на всичкото отгоре.Хем ни крадат, хем ни поучават.

12

трафалгар

преди 6 години

как може на очевидна корупция - да кажеш активно медийно мероприятие ?!!! тоя не е с главата си ?!! и те ще правят закон за корупцията !???

11

шматка

преди 6 години

Валерка то има факти.Неоспорими с които в нормална държава не оставка а и затвор щеше да има.Срамно е че го защитаваш.

10

Анонимен

преди 6 години

Нормално е крадците да се подкрепят.Симеонов открадна над 110 млн лв от Оградата, обаче Цацаратурата дреме.Нали е от нашите - крепителите на Статуквото.

9

Анонимен

преди 6 години

Нинова да започне да работи по Регистър на кандидт-пандизчиите от властта, че вече им изгубихме бройката! Аз лично я съветвам да намери подходящ бъдещ премиер, а тя да поеме анти-корупционния орган!

8

Анонимен

преди 6 години

Валерката кога ще подава ОСТАВКА?!

7

Анонимен

преди 6 години

Да се уволни незабавно репортерката направила разследването и открила кражбата.Как се осмелява тази никаквица - да вади кирливите ризи на управляващите.Веднага да се разкае публично, а телевизията да я порицае.Нинова да си направи другарска самокритика,а президенът Радев да се извини от името на нацията, че е накарал чувствителната лекарска душа да страда.

6

Анонимен

преди 6 години

Тоя министър невинен колкото и каналджийката от на винкела партията

5

Козият рог

преди 6 години

Този хотелиер каналджия далавери симеонов, защо не е в затвора?