8

Анонимен

преди 6 години

ПРИНЦИПНО ТОВА Е БИЧЕ!!! ЛЕСНО НЕ МОЖЕ *** А ТАКИВА НЕ СЕ САМОУБИВАТ!! ТОВА Е ГАДИНКА!!!ЗАПОМНЕТЕ ОТ МЕН , ЧЕ ГАДИНКИТЕ НЕ СЕ САМОУБИВАТ :)

7

Анонимен

преди 6 години

Бил е замесен в православната секта, която му е обещала живот след смъртта

6

Анонимен

преди 6 години

Тия се оляха, смъртта на множество пациенти било "пропуски"???

5

Когато

преди 6 години

има задействане на аларма за пожарно известяване, не само не се блокират изходите, но всички такива и подстъпите към тях трябва да бъдат освободени, за да се улесни напускането на сградата! Ако охранителите не са знаели, че има умишлена интервенция върху датчик от пожароизвестяващата система, няма как да блокират изходите. За такова нещо се отива на съд!

4

Анонимен

преди 6 години

В болниците има много пропуски самият факт, че докторите са системно бити от пациентите говори, че нещо в здравеопазването не е наред. Изискването за доктор трябва да се промени да има 2 висши да е поне 100 кг и да тренира редовно спорт и бойни изкуства и да има рaзрешително за оръжие - заплата 600 лв. Не може за секретарка да има 200 изисквания, а за медицински лица да назначават *** и пульо.

3

лошо

преди 6 години

Жалко за хубавото момче,много деца страдат от наркотиците,епидемията е жестока.

2

Анонимен

преди 6 години

ИМА СТЪКЛЕНИ ОЧИ И ИЗЛЪЧВАНЕТО НА РЕЦИДИВИСТЧЕ!ТОВА Е ОПАСЕН ЧОВЕК! БЕШЕ :)

1

Христа ви е виновен

преди 6 години

Може да е била набожен човекът, да споделяш християнска пропаганда, не те прави сектант. Може да са му видяли сметката някои сатанисти, а такива у нас бол..