30

Анонимен

преди 6 години

Тоя сам е разбрал че за нищо не става

29

бг смешки

преди 6 години

абе тая държава е пълен леш ! а народа май и той ......

28

Анонимен

преди 6 години

Не е до наркотиците бе хора не разбрайте ли?Просто тъпо агресивно и злобно същество с комплекси.Защо криете истината и от себе си.Когато бях дете в училище едни "батковци" от горните класове хвърлиха едно момиче по стълбите надолу с главата.Тогава наркотици дори не бяхме я чували тая дума.Други пък пребиха учителката по музика.Ревеше с глас жената ония цвилеха като животни от радост.Тва беше по времето на комунизма-бодра смяна комсомолци и пионери.Просто на тоя свят има зли лоши хора има и добри

27

Анонимен

преди 6 години

Това ще го отчетем като успешно разкрито престъпление на нашата полиция, която все ни пази

26

Анонимен

преди 6 години

Абе добре че се е самоубил или са го самоубили . Това е по важното .

25

Неа

преди 6 години

Амфети ли звучи по правдоподобно .

24

Анонимен

преди 6 години

Честит ви демократичен преход!

23

БГ МАФИЯ

преди 6 години

разбира се че не може от 1 трева да ходиш да биеш хора напред - назад ....наркотика е бил друг със сигурност ..... отделно скалъпените истории на прокаратурата ми излгеждат крайно съмнително .....изобщо не им вярвам ! у тая дътржава няма ни съд , ни прокаратура , ни полиция ни нищо ......

22

д-р Исня

преди 6 години

"Самоубийство" - затваряй тикета и го вкарай в статистическия репорт.100 затворени рикуеста сигурно дават бонус.

21

Глупости

преди 6 години

марихуана преди това пък амфети казаха...

20

лошо

преди 6 години

Тъжно до къде момчето е стигнало. Силна агресия към околните и силна агресия и към самия себе си. Само за протоколът, по БНР говорят, че е употребил амфетамини, а не марихуана. Което има някак си повече смисъл, предвид че марихуаната не е известна с провокирането на такава агресия, а точно обратното.

19

Неа

преди 6 години

Това момче според мен е било в абстиненция ...А тревата е била по между другото

18

БГ МАФИЯ

преди 6 години

господа прокорури как го измислихте това толкова бързо бе ?!?! ама АЛЕКСЕЙЧО ПЕТРОВ МАй ше окаже прав че прократурата е най-голямата мафия у БГ и че именно 1 прокурор е бил мозъка на Наглите ..... гати цирка на държава ! прокаратурата вместо да разследва престъпления покрива такива ..... същото важи и за съда разбира се ! 2те пресъпления бързо бяха решени с измилиците на прократурата ...1 малдеж изпушил 1 трева-пребил 1 мед сестра и се метнал от не знам си кой етаж .....какви чутовна глупост.

17

ГАДОРЯН

преди 6 години

Поредният неуспешен опит за летене.

16

Неа

преди 6 години

Обаче хора и аз не вяравам да се е докарал до такова състояние само от марихуана . Това момче или е имало психиатрично заболяване или предразпороженост и следствие се е отключило от наркотиците . А и щом се боксира сигурно взима и химии защото тревата забавя мисловния процес ..

15

Анонимен

преди 6 години

Пушете още "друсан коз", добре че пое мое време нещата не бяха чак толквоа зле че като се знам какъв бях, размина ми се. Няма как да знаете какво пушите за това недейте. По-добре да я легализират основно да се избегнат такива преджасвания.

14

Неа

преди 6 години

Чудесна новина ! А сега родителите не искат да го разпознаят така ли ? Освен че са отказали да го придружат в болницата ... Боже до къде я докарахме ?

13

Анонимен

преди 6 години

Един кeнеф по-малко.И без тва има много психари в България.Жалко за горката жена.

12

+

преди 6 години

предизвестен случай

11

Негласна тайна е

преди 6 години

В България няма убийства ,само самоубийства !