181

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са живковистите на БКП.БСП са "лукановци, петърмладеновци, добриджуровци..."Изчадията на старата партия-кYчка се здавиха за кокала, а кокала е все по-оглозан. И псетата - все по-гладни.

180

Анонимен

преди 6 години

Неадекватен лидер(ка), олигарх-лобитата *** за лапане, а няма,"Герговци", "Р. Овч" и сие...Леля Курнеля, не ти е лесно.

179

Анонимен

преди 6 години

Като толкова са обичани Гробарите, защо с толкова гавази ходят? А Будализов си ти води и в Брюксел!! Защи бе, носители на прогреса и бъдещето светло? От какво се страхуват? Знаят колко са ос//ани, омазани в корупция и кражби, измами и дакавери. Знаят, че хората са бедни, отчаяни и все още търпеливи и наглеят. Вижте само я Бургас са взели над ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА за да не се допускат такива наводнения. И видяхте ли резултата, смърт и разруха! Къде са парите? Откраднати, разбира се. И виновен няма??

178

ognyanz

преди 6 години

Бойко задължително трябва да каже нещо. Днес по новините ще чуем, че ще каже нещо, утре - какво е казал. И така герберската пропаганда си върви и електората се радва, а междувременно продължава да се краде шуробаджанашки с държавните поръчки. Това е то герберски модел на управление.

177

Анонимен

преди 6 години

Ушев Цецо Шестака към Суджук Паша: - Бойко, имам една добра и една лоша новина..... - Каква е добрата Цецо? - Спечелихме пак изборите. - А каква е лошата?- Никой не е гласувал за нас.....

176

Анонимен

преди 6 години

Последни гърчове на самовлюбения и самозабравил се тлъстуняк, превърнал партията си в ЕООД, обградил се с елементарни и крадливи неграмотници, но верни. Някаква разлика с онова време на БКП? Никаква. Грабят и лъжат, че има 4% растеж. Погледнете анализите от чуждите икономисти. Нищо общо с Розовите облаци които ни прибутвар Суджуклиите. Усещате ли как растат цените, всичко скача. Скачат и протестите. Времето на тези ментарджии изтича. Ще има Народен съд и връщане на заграбеното. Иначе Лунната пус

175

Анонимен

преди 6 години

В едно гърне *** и *** всичките....

174

Анонимен

преди 6 години

тия нали са ено

173

Анонимен

преди 6 години

Аха Комунистите взривявали Църки а Оманците ги сторили така излиза според думите на Министъра

172

Анонимен

преди 6 години

И ако ГЕРБ и БСП са едно и също ... що да сменяме управляващите ?!Нека са ГЕРБ, нали бе, *** московски ;)

171

Анонимен

преди 6 години

Защо Батко Буби е подаваш молба за членство в БКП, като тази партия е мракобесна? Защо е бил агент на ДС под името Буда, после на ГДБОП, пид името Мазния? И като агент на ДС, ръката на БКП, е слугувал на Маджо и Маргините, миел и паркирал колите. Почуква ли го по кратуната, че била празна, не му давали сериозни задачи. И този омазан до ушите в такова, за да е на власт разсипа нашата държава, да я краде, придава и придава. Боли го, защото Нинова е права, държавата ни е без държавност. Ограбена.

170

позитано 20

преди 6 години

Напъните на Корделка са безплодни.

169

Анонимен

преди 6 години

Герб и БСП са две фракции на една и съща партия - БКП, даже конгресите им са в два последователни дни.

168

Анонимен

преди 6 години

Чета и се смея, проЗДия чичка, който на 18 години подал молба да бъде член на тази мракобесна партия, който още си пази книжката, целувал вувузелите на партайгеносета, сега ли разбра, каква е тази партия. И той, и Цецо Синопртика, Цецка Мамата, Краси Велчев, Плевнелиев и още колко от тези ***, са се молили със сълзи на очи да бъдат приети. И кога са искрени, днес или тогава? Суджука си отива, самозабравил се е, държавата се разпада, корупцията я изяде. И той я създаде и наложи. За 8 г нищо!

167

Vaseto

преди 6 години

Като спрат фондовете след няма и две години тази дуржава просто не я виждам. Тя и сега е мизерна та не мога да си представя след това! А и останахме една шепа хора тук!

166

ТHE Патриот

преди 6 години

народен съд за ГЕП!

165

до 184

преди 6 години

Има! Поне 1 чифт!Тези на Бойко и висят отзад!

164

Анонимен

преди 6 години

Орешарски къде са парите от КТБ ? Дойдохте за 1 година на власт и наваксахте за 10 ? Много удобно ореха се скри и дойде новата оправячка Нинчето. Светло бъдеще.

163

Анонимен

преди 6 години

АМА МНОГО КОМУНИСТИ ТУКА ВЪВ ФОРУМА БЕ....И КАКЪВ Е СПОРЪТ КОИ КОМУНИСТИ ,ТЕЗИ ОТ БСП ИЛИ ТЕЗИ ОТ ГЕРБ СА КРАЛИ ПО-ВЕЧЕ ? И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА МИЛИОНЕРИ ,И НА ЕДНИТЕ И НА ДРУГИТЕ ДЕЦАТА УЧАТ НА ЗАПАД ,ЗАЩОТО НАРОДНИТЕ ПАРИ ТЕЧАТ ,ДОКАТО РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ У НАС И ПЕНСИОНЕРИ ПОЛУЧАВАТ СМЕШНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ......И ВСИЧКО ТОВА ЗАЩОТО НИЕ ОСТАНАЛИТЕ СПИМ......

162

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНинова поне има тестиси.А футболистът е наплашен.А пръдна нинчето,а пуска воя на сирената.