46

кръвожаден веган

преди 6 години

Европейци сме, ще се разберем.Ще работим на принципа: Парите следват ромите.Вече имаме опит с прилагането на този принцип в образованието. В резултат, почти нямаме образование. Ромите са следващите.Комисии ще проверяват на място: как живеят ромите в Германия, има ли тормоз над тях, осигурено ли им е всичко необходимо. Плащането ще става в последствие, след налагане на "корекции" ако е необходимо. Изобщо ще се прилагат "добри европейски практики"Германците ще станат пишман от това предложение

45

анонимен

преди 6 години

Драги ми Йоахим , парите от Европа за ромите потъват в джобовете също на роми , ама на такива , които са уж водачи на останалите !! И ако си мислиш , че като им давате тези евро за всяко дете , те ще си търсят работа , жестоко се лъжете!!!

44

Вилислав Василев 26

преди 6 години

Ромите да си вървят в Индия тук работа нямат!

43

Анонимен

преди 6 години

Най ми хареса това, което Саркози е казал за ромите!Защо този Йоахим Щамп не вземе отношение спрямо изказването на Саркози?

42

Анонимен

преди 6 години

А така бравос,да ги Зима Германия и парите и ромите,АЙДЕ ПРИЯТЕН ПЪТ И СИЧКУНАЙХУБААТО БЕ браатчеите,ох дай Боже!!Какво са 500000 души в Германия,не се забелязват дори,айде како айде бате заедно с чаветата и без друго сега като ви търсиха да ви 'вкарат"в училищата се оказва че сте извън България!Не оставайте родата тука да страда,вземете ги при вас,бъдете хора.

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Защо пък да им дава храни и лекарства? На нас кой ни дава? Сами си ги купуваме с парите, които изкарваме с труд! Откъде накъде ще настояваш с нашите пари, внесени като данъци, да бъдат хранени и лекувани здрави млади хора и техните деца?!Ще настояваш да се анулират всички фалшифицирани решения за инвалидност, а виновните лекари да бъдат наказани.Който иска да яде и да има много деца, да работи и да си купува каквото му е нужно!Ако не му харесва, да се маха от България!

40

Анонимен

преди 6 години

Спри помощите, тикво

39

Апел

преди 6 години

Германци!Моля ви!Вземете и ромите, и парите, които ЕС отделя за тях!Вие сигурно можете да се справите с проблемите, които те имат.Ние не само че не се справяме с тези проблеми, но и непрекъснато възникват нови и нови проблеми и тежести за нас, вследствие на наличието на роми в страната ни.Вземете ги и халал да са ви!Но ако искате да вземете само парите, а повечето от ромите да останат в България, НЕ, това няма да стане!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Дреме му на тиквата за ромите(освен ако не гласуват за него).

37

Анонимен

преди 6 години

Да живее майка Европа

36

Анонимен

преди 6 години

Тикво, защо позволяваш *** - асматици да източват България? Вместо да им даваш пари, давай им лекарства и храна, но не и пари.

35

Някой

преди 6 години

55 ми мини си и твоето дете на ТЕЛК ние сме етнически българи и използваме всички номера. Просто един ден казахме ние ли сме най-големите балъци и пробвахме взе че стана. Крачката е малко трудна психологически но после се услажда

34

Lan

преди 6 години

41Иначе и на мен част от хората не ми пречат - тези, които са читави! Даже един от двамата най-близки приятели на сина ми е *. Само че всички знаем какво става в гетото - било то българско или немско - нормалните хора не отиват там, независимо какви са родени! За съжаление болшинството * изграждат името на етноса и от това страдат най-вече тези хора сред тях, които искат да учат и да се развиват. Част от тях дори ги е срам да кажат какви саи казват, че са българи.

33

Анонимен

преди 6 години

До Lanне искам хора, които не мога да понасям, в държавата си!............в държавата СИ))) Ами и аз не те понясям, но съм далеч от мисълта да те гоня от където и да било...теб или някой друг, егото ми отдавна е мъртво.Отделих ти много време, което не заслужаваш, дано някога проумееш какво ти казах.

32

Анонимен

преди 6 години

Тия германците изкрещяха яко. Никой не пречи на Ман колите да работят и живеят като нормални хора. Те просто не могат да бъдат асимилирани. Те нямат нищо общо с който и да е друг. НЕ СТАВА! Ще го разберат и немците, ама да не искат после да ги връщат, че ние не ги искаме. Да си ги вземат. Всичките им даваме.

31

Анонимен

преди 6 години

А така, а така, да ги вземе Германия, там ще са сред себеподобни.

30

Lan

преди 6 години

41Да те нападам ли - нищо подобно! :) "Перцепцията" (*** много ми харесва думичката :)) можеше и да ти е вярна, ако си живеехме примерно преди 20хил. години и всеки си "береше" кой от каквото има нужда, и хората бяха четвърт милиард и не се срещаха много много по между си. В момента ние живеем заедно. Както не искам къщата да ми е ***, така и не искам хора, които не мога да понасям, в държавата си! И това изобщо не зависи от това, че са родени по-тъмни, а от ред поведенчески фактори.

29

Анонимен

преди 6 години

тези немци съвсем са изтрещели

28

Анонимен

преди 6 години

"Тук е по-хубаво от България, имаме работа и изкарваме пари!"Нещо не ми се връзва цялата работа. Може би защото под "работа" разбирам работа, не "бране на кабел/цигли/и т.н.".Иначе евала, мога само да аплодирам гостоприемството на Хермания. Да взимат парите, да взимат и "ромите" и никога да не ги връщат.Те може и да са решили да затрият народа си, но наистина няма нужда да завличат нас и останалата част от европа със себе си.

27

Lan

преди 6 години

Един от Северозапада,да, но това е само временно! Лично познавам такива - стегнати от СОЦ-а, изучени, работещи И децата им пак в гетото, защото в момента така им е по-изгодно. Няма ли човек читава ценностна система, която да се предава в семейството е много трудно. Може би СОЦ-а щеше да успее, но ако имаше примерно едни 10 поколения, на които да влияе...Толерантната политика няма НИКАКЪВ шанс!