84

Анонимен

преди 6 години

жалко смешно подобие на държавичка една жалка територия

83

123

преди 6 години

Е сега ще видим колко е вицепремиер или е само лукова глава.

82

Анонимен

преди 6 години

Ей Тва ни е Държавата

81

Пустиняк

преди 6 години

Само в едно общество в пълна депресия, с изпразнено от смисъл съществуване, такава новина може да повдигне рейтинга на ВИНОВНИЯ. Хубаво е, че са го осъдили БЕЗ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, и за в бъдеще да знае, че с това НАРУШАВА ЗАКОНА. не че на територията на някой му пука. Само в една фиктивна държава без бъдеще, може да съществува такъв ВЪРХОВЕН ЦИНИЗЪМ този ОСЪДЕН да продължава да е вице-премиер и да отговаря за малцинствата. Що за перверзия!

80

Анонимен

преди 6 години

Къде е неистината в изказването на Симеонов???Да родиш на 13 години О БРАТ ТИ НА 16 ДОРИ НЕ Е ПОВЕДЕНИЕ НА УЛИЧНА КУ..КА а буквално на ДЕ-ГЕ-НЕ-РАТ,а дегенератите са точно такива "***"!!!СЕГА СИМЕОНОВ ДА ОБЖАЛВА И ДА ОСЪДИ ДРУГАРКИТЕ И ДРУГАРИТЕ ОТ ХУ..ЙСКИЯ КОМИТЕТ ЗА ЕПИТЕТИТЕ ПО НЕГОВ АДРЕС И ПО ТАЯ ЛИНИЯ ОБИДА КЪМ ХИЛЯДИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО!!!Отново "браво"на "българския съд и прокуратура",дано ви посинят някоИ от тия същите "обидените"!!ГОВ..ДА.....

79

Анонимен

преди 6 години

Нека БХК да прибере Всички Роми под крилото си !Да ги пои ,храни ,да им плаща помощи и да им изражда децата !На чужд гръб и 100 тояги да малко !Абсолютно вярно е всичко ,което е казал !Със или без съд ...."земята се върти " !

78

кое не е истина

преди 6 години

На всички е ясно ,че съдебната система в България не е никаква съдебна и система и е контролирана от външни вражески сили за Европа и организираната престъпност.Не случайно Европа ни осъжда вече 70 години за липса на каквато и да е съдебна система,а официално през последните 28 години сме изложени с директиви в които ясно е описано връзките на съда с мафията в България.Всичко което е казал Симеонов е на 1000 % вярно.***.т.е унищожават България така както турчин не го е правил

77

българина

преди 6 години

на съдийте децата им да им се случи случка. пример как със съдебни решения една 1400 годишна държава се затрива с нормативни актове без война, като се предава в ръцете на животни от гората

76

Анонимен

преди 6 години

Хр Ботев: " У нас нормалните смятат за луди.....". Не, че Симеонов е съвсем нормален, но този път казва истината. Да се поучим от Путин, който изгони всички неправителствени организации, поради антидържавна дейност.

75

Анонимен

преди 6 години

Говори истината като цяло. Само в третия абзац ако трябва да сме честни малко се улива. Но какво става със свободата на словото? Ако не си съгласен обори го с аргументи не със съд!

74

Анонимен

преди 6 години

Интересно какво мисли по темата някой ром. Да не се окаже и че засегната страна няма, освен БХК, разбира се.

73

Умник

преди 6 години

Браво, докарахме я дотам, че да бъдем съдени, като казваме самата истина. При това без обидни епитети, а само с факти. Валери Симеонов е ***, но тези от БХК са за линч.

72

Валери Тихото

преди 6 години

А, аз си мислех, че невменяемите не носят съдебна отговорност ?

71

Честито

преди 6 години

Тези ромчета са бъдещето на България.За сега всеки се прави на луд но след 20 години новите управници ще са ромите.На там вървят нещата,другари и другарки.

70

Анонимен

преди 6 години

До donНе те разбрах. Симеонов ли е защитавал ромите за случая в Асеновград, или БХК имаш предвид?

69

don

преди 6 години

Какво стана ромите чрез някакъв измислен комитет осъдиха г-н Симеоновтака е да разбере лятото ги защитаваше в АсеновградА иначе се прави на патриот - спонсориран от Турция

68

анонимен

преди 6 години

не разбрах за какво е осьден симеонов нищо ново и обидно не е казал всичко еистина които не спазва бьлг закони да напуска свят широк има място за всичкипод сльнцето

67

Предлагам

преди 6 години

да апелираме и настояваме за отнемане на българското гражданство на ромските "журналисти" Кремена Будинова и Огнян Исаев - за черна неблагодарност спрямо майката-Родина и българския народ, на чийто гръб са израснали, също и за нагъл опит да се пречи на свободата на словото и на говоренето на истини!

66

Анонимен

преди 6 години

" фалшивите болнични " БХК ? ? ?

65

Анонимен

преди 6 години

До РеалистАко да си признаеш, че властта е виновна за ромскат безнаказаност е казване на истината, съм съгласен с теб.И да , на тази планета, всеки казал истината го съдят , бесят или разпъват Порасни!Но ако лъжеш много добре може да станеш и президент.