49

Анонимен

преди 6 години

А в Америка бесят *** по дърветата...

48

Анонимен

преди 6 години

АКО ПОЛУЧАВАТЕ ДОБРА ЗАПЛАТА И ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР ПОИСКА ДА ГИ ОПЪНЕ АМИ ША ТРЯБВА ДА ВИ ОПЪНЕ :D ПОСЛЕ И ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР И ТОЙ ТАКА И ШЕФА ВИ НА ОТДЕЛ И НА НЕГО ДАВАТЕ!! А МОЖЕ ДА СЕ ПУСНЕТЕ И НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ :DИСКАТЕ ДА СИ ЗАПАЗИТЕ РАБОТАТА НАЛИ :D

47

Анонимен

преди 6 години

Нищо и никои не ги контролира тези мишоци събрани в Еко Парламента!Каква е гаранцията ,че утре един изнасилен белгиец ,няма да реши да ни наложи санкции ако не приемем някаква негова идея?И родните политици стига са си йескали на всякакви глупости ,че утре не само Калиакра ще е "забранена" ,а цяла България.

46

Бау

преди 6 години

Какво очаквате от хора с пари и власт ? Човека става първобитно животно, когато получи власт. Почва да търси нови и нови извращения с, които да се забавлява. Голяма част са педофили друга си падат по оргии и не подбират пол и т.н. Нашите са същите.

45

Анонимен

преди 6 години

Да разбираме ли, че така се става евродеПУТАТ и еврокомисар? Не, че ние не се сещаме, ама така да е официално.Ще ви припомня статията на следващите избори за европалламент.

44

123

преди 6 години

Да бе да вървят с.....напред да прогресират нагоре и после малтретирани. Я стига бе. Да не говорим за формата на парламента каква е...

43

НАПИПАЙ ГО

преди 6 години

ИМА ПРОФЕСИОНАЛНИ СЕКРЕТАРКИ ТЕ СА НЕЗАМЕНИМИ ЩОТО СА МНОГО УМНИ!!!НО АКО ЕДНА СЕКРЕТАРКА ТИП ЛИЧЕН АСИСТЕНТ НЕ И ТОЛКОВА ТРУДНА РАБОТАТА И МОЖЕ ДА БЪДЕ СМЕНЯНА ЛЕСНО И ВЗИМА ДОБРА ЗАПЛАТА ЗНАЧИ В РАБОТАТА И ВЛИЗА И УДВОЛЯТВОРЯВАНЕТО НА ШЕФА :D ИНАЧЕ НА УЛИЦАТА :D

42

Анонимен

преди 6 години

А ще има ли такава кампания от мъже, на които ежедневно им изнасилват мозъка?Сигурно ще събере милиарди оплаквания.

41

ШЕФА

преди 6 години

В ТРУДОВИТЕ ИМ ДОГОВОРИ ЯСНО ПИШЕ, ЧЕ РАБОТАТА НА АСИСТЕНТА Е ДА УДВОЛЕТВОРЯВА ШЕФА :DЩОМ ШЕФА НЕ Е УДВОЛЕТВОРЕН ША СА ТЪРСИ НОВ АСИСТЕНТ ИЛИ ДВА :D

40

Анонимен

преди 6 години

Безплатен обяд няма. Щом си го приел, нещо ще се очаква от теб, толкова е близо до ума.

39

Анонимен

преди 6 години

ЩОМ ШЕФА ИСКА ДА ТИ ГО ТУРИ, А ТИ ИСКАШ ДА СИ ЗАПАЗИШ РАБОТАТА ША МУ ДАДЕШ ДА ТИ ГО ТУРИ :D

38

Moсковская мурзилка

преди 6 години

В руския парламент такива неща не стават. Там все в порядки. Там са на почит руските православни ценности.

37

анонимен

преди 6 години

ами те затова са там безплатни екскурзии ядене и пиене на корем сега гледаитев софия какво ще става световен геи парад наречен европредседателство

36

До Евроатлантик 2

преди 6 години

Ахххахахааааааа нали :) има нещо съмнително .........

35

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, имало уволнени, най-вероятно са потърпевшите, също като във войската- ако старшината те гърби, можеш да се оплачеш на старшината и той ще вземе мерки, ако отидеш при някой с по-висок ранг те гърбят защото не спазваш реда.

34

Анонимен

преди 6 години

Ами това са прословутите европейски ценности.Само не разбрах как процедират с индивидите от третия пол.Там е пълна каша.Нали разбирате,кой отгоре,кой отдолу,кое влиза,къде влиза,кое излиза,откъде излиза...Пък нали и специални нужници им направиха.

33

Куклус

преди 6 години

Те друго правят ли ? Май най-стария континент е обречен .....плана е да се изпедерасти целя континент и като се ислямизира ....таман тия ислямисти убиват обратните ....и това ще е то :) няма да има кой да защити Европа защото насилието не е толернтно !

32

до29

преди 6 години

"..... нарастващо богатство на българина....." , това е вица на деня .Това от стъкмистиката ли го прочете ? И глупаво, и наивно.Отвори си очите и си промий ушите за хала на обикновения българин.

31

Евроатлантик 2

преди 6 години

Тази новина е доста съмнителна (fake?). Нещо не ми се връзва е евроатлантическите ценности, твърде хетеро звучи.

30

Анонимен

преди 6 години

Е нали само радикализираните бежанци изнасилваха? Що стана? Комплексарите и нищожествата си позволяват да изнасилват...могат да ти омърсят тялотот, но не могат да ти докоснат душата...***.