26

до 23

преди 6 години

как така държавата китай произвежда а има милиардери колкото в щатите ?? или тия китайските милиардери са нов вид ...държавни милиардери ?? в китай партията е заграбила властта и е позволила на нейни хора да експлоатират китайците....нещо подобно както в България но нашите куфарни милионери назначени от партията просто са по некадърни от китайските такива и не могат да развият никакви производства

25

Анонимен

преди 6 години

Вие каталунците, Пучдемон и прочие чужди разпри ги оставете - нека се оправят.Наша работа е, и вече сме закъснели дори, да търсим решение за България, след разпада на ЕС. Защото ако това решение и съответното му стиковане със съответните "велики сили", не е взето до разпада, то тежко ни и горко когато той се случи. Тогава така ще ни раздърпат, че въобще няма да ви е до Каталуния.

24

до 18

преди 6 години

и какви работни места щеше да разкрие юп .... 200-300 докато се построи и после още 100-на за поддръжка ...е ти с 200 работни места безработицата ли ще бориш ? а северен поток е до границата -брега на германия а не на територията на ес , за това и ес няма как да го забрани а юп трябваше да минава през теритирията на ес и нарушавайки правилата му беше забранен. а разстрелите ги остави за северна корея или китай

23

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТДа си припомним Татарстан. За Крим може, за Татарстане не може,а ?

22

Хм

преди 6 години

До ShoppС няколко милиона ще отвориш 200-300 работни места на куково лято!Освен ако не е надомно де.

21

:)

преди 6 години

До Анонимен 26Това пък какво беше!?

20

Анонимен

преди 6 години

До FloroВ Китай държавата произвежда!Произвежда,и още как!Но закона е жесток,като в древния Египет-за най-малката кражба се режат глави!

19

Floro

преди 6 години

До 20. Прав си навярно. Но ако от Гоце Делчев, през Пазарджик, Разград и Шумен та до Кърджали имамите обявят същите искания, на мен лично няма да ми хареса.

18

Shopp

преди 6 години

защо от Брюксел забраниха инвестиция за милиарди, която щеше да отвори стотици работни места ?------ Защото инвестиция за милиарди, която отваря само 200-300 работни места, е ограбване. Панимайш? 200-300 работни места нормално се отварят с няколко милиона. Аре са бегай у лево!

17

ми така е

преди 6 години

Длъжен е бил да го предвиди!Революция с манифестации не се прави!

16

ELIZABET 2

преди 6 години

TO AKO ES IMASCHE BYDESCHTE NQMASCHE DA NAPUSNEM TOQ SMRADLIV SUIZ

15

Shopp

преди 6 години

И какво като е била независимо графство? Всички окръзи, губернии, и т.н. на всички държави някога са били независими графства, херцогства, княжества, деспотства, и пр.

14

Анонимен

преди 6 години

Тук някои изпадат в истерии рано рано...:-) :-)

13

Floro

преди 6 години

До 18 . За съжаление има как да пречи, и то много. В тая връзка, ти виждал ли си Държавата да произвежда?, Щото аз май отдавна не съм.

12

Анонимен

преди 6 години

АКО НА ИЗБОРИТЕ КАТАЛАНИТЕ ИЗБЕРАТ С ГОЛЯМО МНОЗИНСТВО Пучдемон, ще бъде удар с копие в г,ъзе на кастилските плондери

11

до 12

преди 6 години

хапчетатаааа ...не ги збаравяй !!! населението на малките страни разядени от корупция и престъпност се спасява изселвайки се на запад и в Българя остават само мързеливци-неудачници като теб и шведи. а при капитализма средствата за производство са частни а не държавни ...другарю ....така , че ес няма как да пречи на държавата да произвежда

10

до 6

преди 6 години

Па тебе кой та пита бе ?

9

Анонимен

преди 6 години

Прочети историята на Каталуня-------Какво да и чета на историята на Каталуня? Все едно ми казваш "прочети историята на Пернишки окръг" или "прочети историята на Добруджанското деспотство". Имало някога за 30-40 години такава автономия и се оказала несъстоятелна.

8

до ако

преди 6 години

Наистина си ако, и то голямо ! Какви облаги от терористичен ЕС бе ...., та те изпиват кръвчицата на малките страни ! Те избиват населението им и го заменят с мукамби ! Те източват богатствата и на България и не позволяват да произвежда. Какви облаги бе заблудена ....

7

Анонимен

преди 6 години

Ква история ве умник,я ме светни па тия,кога са имали държава,че аз се не сещам!