70

Владо

преди 6 години

Всъщност преди да излезе подритва кучето, но реакцията и определено е прекалена.

69

Призраци в блока

преди 6 години

До ВладиславДобре де, разбрахме, че си много отворен и страшен. Всички знаем, че тия, дето инструмента ви е малък и мек, обичате да се правите на велики с големи кучета и големи автомобили.

68

Повод за размисъл

преди 6 години

Сега само си представете, колко пъти сме гледали клипове и сме слушали писаници на разни интриганти, а всъщност истината е била другаде.Радвам се, че момчето успя да докаже колко дола е тази с кучето.

67

Владислав

преди 6 години

Що ми нацъкахте минусите бе??? Кво,не ви изнася истината ли? За разлика от вас аз не си взимам куче за да си губя времето с разходки и да се чудя къде да си давам парите за храна, обезпаразитяване и куп други неща.Аз си взимам куче да ми пази къщата, и като ще купувам по два хляба на ден поне да знам защо,така че тия от вас с катериците и ония помий дето наричате "кучета" може да ми ядете....,.И като ги разхождате пред блока поне да са на каишка, щото колкото и малко да е закона е закон, КАИШКА

66

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

И кво?!? Това оневинява ли лекето с диагоналката?!? Или като в детската градина: "Ама, госпожо, тя почна, госпожо! Моля Ви са, госпожо!" Само че във версия за възрастни с полицайчета и прочее лекенца. ***. Бил на постоянен договор и с дете - УАУ!!!!! Т.е. това веднага те прави образцов?!?А на другото клипче - много секси тумбаче - браво, сладур!А това къде се намира по принцип, дайте поне на магазинчето да направим реклама, че да има някакъв смисъл цялото това бръщолевене и емоции. :):):)

65

анонимен

преди 6 години

тази с кучето е откачалка защо е вкарала кучето в магазина и се бльска сгражданите

64

Анонимен

преди 6 години

Набедения пич е доста кротка душица, ако тая със спрея беше се пробвала на мене щях да я бия както и баща и не я е бил ...

63

Анонимен

преди 6 години

откога се влиза в магазин с куче??? особено такъв, в който има хранителни стоки? що за безобразие? Госпожата да си обича кучето колкото иска, НО да го оставя отвън

62

Ориджинал Ганчо

преди 6 години

До 56 ФранкфуртМоля,не сравнявайте българия(нужник) с други държави.

61

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да се вземат строги мерки срещу тази долна *** с кучетата който не ги интересува нищо друго. За хората които се грижат както трябва за техните и спазват общоприетите норми добре, но за тези които си правят каквото си искат строги наказания.

60

Анонимен

преди 6 години

Тоя пич е железен, аз щях да я цапна поне веднъж, след този порой от удари от нейна страна. Въпреки камерите.

59

Циник

преди 6 години

Мда...."разпни го" .... беше девиза под първото мат'рялче...юзърите обаче не са виновни!Папагалското преписване в този сайт...без сериозно решерширане - води до подобни "недоразумения" ... нахалната кучкарка - да се представи - за невинна жертва!

58

Владислав

преди 6 години

Аз си имам моя философия и досега проблем нямам, първо за мен "куче" е всичко по-голямо от българска овчарка, и че другото са някакви плъхове и катерици, ГМО.Второ куче се гледа в къща не в апартамента ако ще 200 квадрата да е,и трето аз моя кангал си го държа на каишка, и като някое животно се репчи (случей бол) пускам каишката и си става мармалад,много лелки вече плакаха, ама да си знаят,мопс ли е, Пекинез ли е, пинчер ли е, на каишка, не свободно защото после си ги погребват след мен.

57

Анонимен

преди 6 години

тая десислава пише че е от нардония театър ;) да не излезе организирана работа за гененриране на новини и рекламен трафик :)

56

Анонимен

преди 6 години

ся сигурно ще има и трета серия, която ще обърна пак нещата на 180 градуса ... и ние пак ще обърнем плочата :))

55

риторично

преди 6 години

Ай, сега! По тия клипове качени навред, да се самосезират контролните органи, не ги зная ХЕИ ли са, РЗИ ли са какви са, щото в хранителен магазин е забранено да се оставят на земята хранителни стоки. Трябва да са по рафтове, хладилници, витрини, по скари, но не и по земята. На тая продавачка минералните и води и Колата са по земята. Като качва клипчета и клевети човека, че искал на вересия, нека и тя да си отнесе актчето.

54

Кучкари

преди 6 години

За пореден път се убеждавам, че кучкарите са психично болни.

53

Гошо

преди 6 години

Тази 100% си е взела куче, защото не може да си хване мъж.

52

Франкфурт

преди 6 години

Живея в Германия от 8 години, и мога да си светна, че тук в Германия такова нещо не може да се случи, хората тук в цивилизацията имат култура на поведение, не като в България.

51

риторично

преди 6 години

До риторичноГледам сега плюсове сте ми нацъкали, ама вчера ми цъкахте минусите. Не различавате ли инфото, което е извадено от контекста? Някакви полуновини, полуистини, полуклипове... и гръмкото твърдение, че от месеци из града се разхожда нападател на жени. Брях! Призрак броди из Европа!