21

Зозо

преди 6 години

На този бизнесмен от какво са му парите? Сигурно е стар ***.

20

dдфсф

преди 6 години

До ИванИскаш комунизъм - НА ти комунизъм - хващай си чукалата, шапката и гащите и марш в Северна корея. Аман от такивя дървени глави, заспали в 1975та година. Комунизма свъшри, вие загубихте. Набийте си го в простите тикви.

19

Херкулес

преди 6 години

И освен това, защо ли много руски самолети не летят вече в самата си Русия? Ами защото са амортизирани и морално остарели, не се произвеждат части и консумативи за тях, няма останали инженери за тях, вече имат нови самолети и т.н. Иначе и те си имат нужда от самолети. Кво си мислиш... то тая голяма територия трябва да се брани с нещо. Но са преценили, че не им е изгодно да пазят разни щайги. И са също нарязани и претопени, защото сплавите им са ценна суровина. Тук-там има някои в някой музей.

18

Анонимен

преди 6 години

Пожелавам му да бомбардира Народното Събрание, Министерски Съвет и всички туморни държавни институции, които бедния народ изхранва с данъците.

17

Херкулес

преди 6 години

"Значи поляците може да ги имат, а ние не. Смятайте какво предатели са ни управлявали"И да... и не!Защото само донякъде си прав. Принципно, и по време на комунизма, пак сме били последна дупка на кавала. И по тая причина, на страните от бившия соцлагер им е нареждано с каква промишленост имат право да се занимават. А самолетите за нас, примерно Су-25, са втора употреба, дарение, което идва директно от руските бази в Афганистан. И много други също, само дето другите не знам от кои бази идват.

16

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо,американски бизнесмени любители на военни антики, имат въоражение повече от нашата армия.Дано и тук се появат повече такива колекционери,защото явно държавата няма пари за въоражение.

15

Иван

преди 6 години

"До 10 ноември 1989 г. армията ни имаше 19 такива изтребителя"........ а сега имаме няколко Миг-а и те са за основен ремонт, както направихме във всички отрасли...искахте демокрация НА ВИ демокрация !

14

Анонимен

преди 6 години

Да си купи и един Урал, и да нахлюпва yшaнkaта.

13

Анонимен

преди 6 години

Значи поляците може да ги имат, а ние не. Смятайте какво предатели са ни управлявали и продължават да ни управляват. Свалиха ни гащите буквално и ни накараха да се наду-пим на турция да ни пази задните части. Такова падение не е имало никога. Евала на бизнесмена, че го е купил и възтановил. Някой ден отново може да полети и не дай си Боже да ни трябва срещу нашите душмани.

12

zeus

преди 6 години

Масово се налочи практиката димата "скрап" да се пише с "Б" накрая, та и тук, явно няма читави редактори вече.Иначе човека има пари, има хоби, сглобил си самолет, браво!

11

Анонимен

преди 6 години

Сега този "богаташ" може да удари Истанбул и да го превземе!

10

Анонимен

преди 6 години

До Бизнес самолет"И за кво му е." ами заради това той е бизнесмен, а ти си броиш стотинките. Ще го въстанови, ще вложи още 50-100 хиляди и ще го слежи в някой склад да си отлежава. След 20 години ще струва няколко милиона днешни пари

9

Анонимен

преди 6 години

и кого ще бомбардира сега ?

8

Анонимен

преди 6 години

"Ако за пищак се иска разрешително ,за Бомбадировач...,к'во се иска !?"За пищак без цев, какво се иска? За пищак със заварен затвор и разпробита напреки цев, напълнена с олово, кво се иска?

7

Анонимен

преди 6 години

До КукловодътКласЪТ си?

6

Анонимен

преди 6 години

Ако за пищак се иска разрешително ,за Бомбадировач...,к'во се иска !?Освен едни 50 000 !)))

5

Кукловодът

преди 6 години

Су-22М4 е един от най-добрите самолети в класът си . Той се води фронтови бомбардировач а не изтребител. Тези самолети заедно със МиГ29 и Су25 трбваше да продължът да летят и да се ползват. Имайте в предвид че по техничеки характеристики Су22М4 превъзхожда Торндо , а то от своя страна все още служи в държавите членки на НАТО в ЕС .

4

Анонимен

преди 6 години

И за кво му е? Да се снима с внуците си на двора си с него. Да пръснеш 50 бона за това? То и аз съм русофил, но това ми идва леко в повече.

3

бум

преди 6 години

Сега да си купи няколко бомби и да прелети над НС и МС,от там идват всички беди на България...

2

Бизнес самолет

преди 6 години

И за кво му е. Да бомбардира конуренцията ли.