64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 74Точно за това си трябва Полиция на МЯСТО! Няма свидетели, има пребит и веднага - потърпевшия е невинен! Това също не е случайно като се има в предвид горчивия опит от покровителствени младежи на партийци, депутати, полицаи и артисти! Ето за това в цивилизованите държави полицията пипа здраво и без излишни емоций! Ако бития си го е търсил - намерил! Ако бияча го е търсил - на топло докато се спаружи! На запад няма той бил син на еди кой си! Напротив, още по-лошо му се пише!

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 49/50В нашата страна няма истинска Полиция! Няма истински народни представители! Няма отговорност! Няма морал откъм управниците като за пример на гражданите! Няма задръжки спрямо суети, сервилничене, завист и лицемерие! По фараоновото време имаше Милиция която защитаваше мерзостите на "ятаците" и поскаше 'слушали' навсякъде да се набеди някой че съчинил виц за мъдрия ни фараон Янко-ту 1Ви! Младежът и бития са жетва на едно болно общество! Ако сега е младежа утре ще е бития!

62

Анонимен

преди 6 години

до 73 То и Пулев ги млатеше всички като теб по дискотеките, но дойде Кличко и видяхме къде сте! На 28-ми само да не го умъртви оня. Само на това се надявам! Амин!

61

Анонимен

преди 6 години

до 72 Дали е било забележка или псувня? За забележка рядко те бият така.

60

Анонимен

преди 6 години

до 69 Ти ли ще ми платиш заведеното дело и на адвоката 500 лева хонорар,че съм спечелил дело за 300 лева срещу тоя бившия полцай, бе , ***?

59

ДС

преди 6 години

Няма значение кой крив, кой прав. Има си полиция за тази работа, адвокати...... Саморазправата ни връща в праисторическия строй. И ако се научим да действаме по този начин, ще видите, че хората що повярват във системата.

58

Анонимен

преди 6 години

Тоя 20-годишния е голям г'ей, направили му забележка и в гръб с бухалка ще напада, аз ако съм след време го причаквам някъде и му я навирам където й е мястото.

57

Анонимен

преди 6 години

***, ако не знаеш, да те светна- даже и ние по възрастните фенове от него го наричаме ДЕДО РОДЖ. Това е признание за гениалността му- на такива години да мачка младите!Понял?

56

Анонимен

преди 6 години

до 64 Муахахахах...дядка му казват на ГЕНИЯ Федерер от уважение, че на такива години играе извънземен тенис, СУЛЬОООО...

55

Анонимен

преди 6 години

от 60 И най-важното!Това бивше полицайче, което беше СГЪНАТО от брат ми му казва след 200-тата лева на ръка пред районното управление: Другият път ще те пусна да видиш баба си без проблем.Толкова цинично-нагъл!А брат ми му каза: Сега рабра ли кой съм АЗ("АЗ" му го каза с повишен тон и с усмивка)Оня гледа като ***.

54

Анонимен

преди 6 години

На шоферчето много скоро ще му скъсат тпутчицата в затворчето. Миризливи кални шоферски *** гадни, вижте се на какво приличате! Най-доброто за един нормален човек е да няма нищо общо с вас.

53

Анонимен

преди 6 години

Според БГ-закона оръжието на този, който се защитава трябва да съответства на това с което го нападат. Значи ако 50 килограмов човек притежава огнестрелно оръжие, то той неможе да го използва БЕЗНАКАЗАНО докато 150 клилограмов нападател размазва главата му с юмруци.

52

Анонимен

преди 6 години

от 58 Понеже имаше камери във входа онова комплексирано бивше полицайче си искаше 200-тата лева на ръка за да не повдига обвинение.Смешни полицейски комплексирани ***!

51

Анонимен

преди 6 години

каквато и да е ситуацията,никой няма право да бие . Престъпника трябва задължително да влезе в затвора

50

Анонимен

преди 6 години

То и един бивш полицай не искаше да ме пусне в един вход за да видя баба си която е на легло. Влизаме аз и брат ми във входа и той който също живее в този вход ни казва: Къде отивате? При баба ни която е болна. Намира се на 5-я етаж в десния апартамент, ако искаш, ела с нас за да се убедиш. И тоя; няма да влизате!Брат ми и аз тръгнахме обаче по стълбите към асансьора...и оня скочи на брат ми и да го дърпа, само че не разбра че брат ми е лудо ...сгъна го на две и онова повика полиция.

49

бившо ченге

преди 6 години

До Анонимен 44В грешка си!По времето на комунизма също имаше волни изпълнения,но ги спирахме в зародиш!Пердашехме без мярка,до пoсирaнe!И повече човека не правеше такива работи!Един случай-обаждат ни се от ресторант,че някакъв пиян излязъл през стъклената витрина на заведението,и троши наред!Отидохме 4 човека с лада,но с него не можеш да се оправиш!Някакъв огромен атлет!Като ни видя,и налетя озверен без да мисли!Викнахме още колеги,и го отнесе жестоко!След време разбрах,че е спрял да пие!

48

:):)

преди 6 години

на тоз 20 г ще му намажат ските. От рано се е взел на сериозно и ще си намери майстора.Може и след вевме но ще се чуди от къде му е дошло.

47

МОРСКИЯ

преди 6 години

ВУВ ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВАА ТОЗИ ***-БИЯЧ ЩЕ ВЛЕЗЕ ПОНЕ ЗА 2-3 ГОДИНИ В ЗАТВОРА . МИРИЗЛИВИТЕ *** СТАНАХА НАГЛИ,ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ И ДА ГИ ВКАРВА В ЗАТВОРА

46

Анонимен

преди 6 години

Явно дъртака е бил някой дивак ***, който си мисли, че може давсякъде да се бърка и да раздава праводъдие. Нека боя да му е за урок, комуниста трябва да разбере и да си набие в дебелата глава, че комунизмът когато всеки си правеше каквото си искаше отдавна свърши, сега сме демокрация, и при демокрацията и цивилизацията тези въпроси се решават от полицията и от съда. Да запиша номера, информира полицията да го открият, и после да наеме адвокати и да заведе дело ако има нещо против.

45

Анонимен

преди 6 години

до 47 Ей, впрочем си прав- онова *** на бензиностанцията има същото поведение като на това .. младото в тоя случай. Само че тоя бензинаджията е имал късмет да не срещне това *** което му поду муцуната на тоя, а срещна някакво страхливо ***.