64

Анонимен

преди 6 години

Естествено ще го изритат.С изказването си той показа,че е представител на Каталуния,а не на испанското правителство.

63

до 61

преди 6 години

Според тебе колко дипломи трябват да видиш, че полицията би хората. Tи си много тъпо парче Рахой и вицето му да подадат оставка, защото са срам и позор за Испания Ицата е единствения мъж останал в тази държава останалите ритате бабички по спирките и в Берлинското метро и крадете суджук.

62

Анонимен

преди 6 години

Колко вярно,след като ни взе простака да го направи като в оная приказка принц,то сега не успяла ни го връща същия ***!Невероятно,просто гениално!Успелия Стоичков е изритан от тия дето трябваше да го цивилизоват! А той ,ухапа ръката която го хранеше.И след като България не му беше дала нищо,Испания ще му вземе това дето му даде,звездния статут!От днес пак си си само Ицо ***!

61

анонимен

преди 6 години

подкрепям стоичков така трябва да се говори

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56И кое е доброто? Каталуния да стане независима, това ли е доброто? Това не е футболен мач да се изживяваш като запалянко и когато паднеш да почнеш да се заканваш за следващият мач с този противник. Това е решение което ще разбие милиони съдби и повторен мач няма да има. Така че такъв референдум трябва да се готви поне 10 години и да бъде напълно информиран с всички ползи негативи. А не да се обявява референдум от днес за утре и после като Брекзита да даваш на заден ход.

59

Батман

преди 6 години

Честно ви казвам дори не знаех че е консул. То пък от къде на къде и политика божке божке

58

Mopcku_

преди 6 години

За първи път чувам, че Стоичков е почетен консул ... Едновременно ме хвана срам, защото неговото място е на терена. Просто колкото и да е велик това е спектъра на полезно действие, което може да предложи. И някак си с облекчение сега разбирам, че ще му отнемат консулските права. Просто не е за него !

57

Анонимен

преди 6 години

Ритнитопко да си рита топки. За другото има кой да мисли.

56

@

преди 6 години

Стоичков е може би единствения българин на който като споменеш името в която и да е точка на земята хората се усмихват. Направил бил политическо изказване. Защо не си гледал футбола и спортните коментари.Еми защото е човек като нас и това което е видял по телевизията за битите каталунци не му харесва. И на мен не ми харесва. Да забраняваш и да биеш хора отиващи да гласуват на референдум е абсолютна диктатура и мачкане на елементарни принципи и права на хората.Стоичков е прав.

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55То човек не трябва да разбира от история и да е отличник в училище за да може да разпознава доброто от лошото.

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53Всяка жаба трябва да си знае гьола. Не може да се изживяваш на политик да раздаваш акъл за неща от които нищо не разбираш да искаш оставки на чужди вицепремиери и да ги наричаш фашисти, когато по история оценката ти е 3 на релси и не можеш да дадеш и един признак на фашизма и когато единственото което ти се отдава е да риташ топка. Това е връх на нахалството и простотията, който не го разбира си е за негова сметка.

53

Свободата Санчо

преди 6 години

В т нар демократична Европа истината много боли, просто е неудобна. И в Америка някои атлети от техните звезди сега са без работа защото се противопоставят на режима. Демокрацията и свободата са напълно противоположни понятия.

52

До 43

преди 6 години

Багажчето и на терминал 1 или 2! "Жалка нацийка, жалък народ"! Ами направо нещо, не ругай народа и не блъскай клавиатурата! Страхлива мишка!

51

Анонимен

преди 6 години

айн, цу цвай, цу дрън и хайде на село.

50

Анонимен

преди 6 години

До Роналдо"Той винаги е имал смелостта да говори това което мисли"Съмнявам се че изобщо може да мисли.

49

Анонимен

преди 6 години

Зета Испания ни връща снахата Ицо Стоичков за изневяра.

48

Роналдо

преди 6 години

Наистина може Стоичков да не блести с интелигентности мъдрост, но не е предател и блюдолизец както 90% отполитиците ни в България.Той винаги е имал смелостта да говори това което мислии никога не е бил мижитурка като повечето соросоидчета,които се опитват да го критикуват тук в коментарите си !

47

до 43

преди 6 години

Кого излага бе ? Такива страхливци дето мълчат като женски полови органи като тебе за да не си загубят работата излагат нацията ти и майка се ще продадеш за 2 кила суджук бе у р о д

46

nina

преди 6 години

А ТАМ имало демокрация и свобода на словото!

45

Do 10

преди 6 години

До АнонименТакива като теб ще виждат всичко само обърнати на Изток.Все Европа ще им е виновна, "демокрацията", "евростандартите" и т.н.И да ти се обяснява друго, просто няма да можеш да го проумееш.Същия като Стоичков.