30

До 46

преди 6 години

Първо върви на Уолстрийт и поискай да си споделиш с тях някой милиард. И ако се съгласят без да те хвърлят от небостъргача, пробвай и с Русия

29

Анонимен

преди 6 години

"денег нет, но вы держитесь!", казват някои ......"ке падне", е казала ванга...

28

Анонимен

преди 6 години

абе сега си мисля - справедливо ли е, нормално лие - да държиш "за себе си" огромната част от природните богатства, народа да гладува, а в същото вреве да не искаш да споделиш тези богатства с останалата част от света, а да ги държиш като средство за шантаж?справедливо ли е това? земята не ни ли е общ дом, а не "бащиния" и не е ли по християнски - "да споделиш ризата си с ближния"?

27

Анонимен

преди 6 години

A фрау Меркел колко години вече е на власт в Германия?

26

Анонимен

преди 6 години

Някой да ми каже, какво е това канцлер? Само пишете, без да се замисляте. Ама, щом е баба Меркел ...

25

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че и нашите смотани ритнитопковци няма да ходят в Русия.

24

Анонимен

преди 6 години

"... предаде Франс прес, като се позова на неправителствена организация."---Ясно. А пък тоя Альоша Навални си го търси... Сигурно му е мъчно за Борята Немцов, иска да са си заедно...Хем знае, че "Кей-Джи-Би" си знае работата...

23

До 40

преди 6 години

Ограничения ти мозък не може да зацепи, че няма значение как са я избрали бездетницата, важното че е на власт вече 16 годиниТам май имаха само на два мандата право. Що не го спазват.

22

До 34

преди 6 години

Що за простотия си написал. Меркел е канцлер вече 4 мандат. Това канцлер знаеш ли какво е?

21

Анонимен

преди 6 години

Само така. Боклyците са намерили каквото са си търсели.

20

Анонимен

преди 6 години

В същото време в цяла Испания са излезли над 7 милиона души, в подкрепа на Каталуния.

19

Анонимен

преди 6 години

А баба Меркел колко демократични поредни мандата кара?

18

Анонимен

преди 6 години

Горките, 700 души протестирали срещу Путин! Касичката на чичко Сорос май се е поизпразнила, а? Само бой по copocoидните кратуни!

17

Иванчо до 20

преди 6 години

Ама Меркел не променя закона и конституцията всеки четири години само и само да е на власт. Както прави ***. А и немския президент не е Меркел. Президента им може само два мандата да е. И толкова. Премиери може да са колкото си искат. Но Русия е като Беларус и Северна Корея.

16

Анонимен

преди 6 години

Окървавени жени, счупени глави на старци, арести на младежи. Благодарим ти другарю Путин за мъдрото управление. Най-богатата на природни ресурси държава с най-бедния и оскотял народ, който буквално се самоизяжда чрез див канибализъм. Благодарим ти , че унищожи мафията и олигархията, които никак не са ти приятели и че направи народа благоденстващ. Благодарим ти ,че мъдро ни показваш виновниците-Сорос,Обама,американците. Мдаа, те са фашисти, виновни за откраднатите милиарди и мизерния живот.

15

Анонимен

преди 6 години

Нормално е при демокрацията канцлера в демократична Германия да управлява 16 години поред 4 мандата. При демокрацията хората не гласуват за канцлвера с опряно дуло на калашник на слепоочието както в Русия гласуват за диктатора Путин!

14

крокодилски сълзи

преди 6 години

Леете крокодилски сълзи за любимеца на западняците Навални. Руската полиция не употреби срещу него, нито лютив газ, нито палки, нито насъскани кучета. А защо не пишете за полицията в Хамбург, която на срещата на Г-20 най-брутално разгони с палки, с насъскани кучета, с лютив газ, с десетки водни пръскачки, с няколко полицейски танка, 1000 мирни демонстранти, протестиращи против Г-20 и против своеволията на полицията? На един демонстрант му бяха сложили белезници, проснаха го на земята, хванаха го за белезниците, и го влачиха по земята до полицейската камионетка. И това ли е руска пропаганда?

13

???

преди 6 години

До Анонимен 11Е моля ти се само демократичната Меркел може да кандидатства и да има 4-ти мандат всички други са недемократични и се водят за узурпатори на власта.Дето се вика ето шанс за американските хакери да се намесят в руските избори и да бъде избран Навални.

12

Анонимен

преди 6 години

Преди седмици на протестите срещу Меркел в Мюнхен немската полиция арестува близо 200 души. Защо в Германия полицията трябва арестува и да чупи главата на хора, които са излезли да изразяват недоволството си и своята гражданска позиция?

11

Анонимен

преди 6 години

млатене с палките в главите и стрелба с гумени куршуми като тия в каталуния и ще кротнат