176

Анонимен

преди 6 години

Какви блестящи демократи са тези, как дават мило и драго за свободата на словото!00

175

Анонимен

преди 6 години

Герб оревах света че Орешарски взел 1 милиард - те не взеха ли 16 милиарда? Трябав ли сега да ги изправим пред стената за разстрел?

174

Анонимен

преди 6 години

За БСП открили е точният термин, а не строили.А Марица беше запичната през 2013 г и после соряна от Орешарски през 2014 г.Станишев беше на власт до 2009 г

173

до 191

преди 6 години

не ги е платил, защото се е канел да управлява пак и да си ги плаща той. това не може да му се внемянва като отгвороност . Бойко като не е искал да плащ лихвите - да не бе ставал министър председател. Герб скроиха същия номер на Орешарсик оставиха му само заеми, но той не рева като Герб.

172

Анонимен

преди 6 години

Висшият съдебен съвет назначава съдии и прокурори. Прочети си закона за съдебната власт.

171

Анонимен

преди 6 години

Ако някога сте слушали записите с Борисов , Танов ще разберете как се стопанисва страната .Държавата ни не се бори с контрабандата , корупцията , поръчковите убийства ,тя ги КОНТРОЛИРА !

170

Анонимен

преди 6 години

за първия мандат на Герб са открити 50 километра магистрали. За сравнеие от БСП са открити 114 километра. Марица и люлин бяха почти готоив при Станишев - отчуждени, техническата проверак бе минала, вече се строеше. Борисов мина и клъцна с ножиците. Люлин Герб я оскъпиха със 120 милиона лева.

169

Анонимен

преди 6 години

Станишев не е полагал никакъв асфалт, просто му се падна да реже лентите на Тракия, които бяха издадени с Акт 16 през Септември 2014 г.

168

Анонимен

преди 6 години

За Станишев и БДЖ, забравил си да споменеш, че купените от него Дезиро мотриси не си ги беше платил, а ни ги остави да ги плащаме с лихвите.

167

Анонимен

преди 6 години

121 километра положен асфалт по времето на Станиев, 115 километра - по времето на Борисов 1Тройнаат коалиция рехабилитира 6844 километра, Борисов малко над 1584Кабинетът Станиев изля 11,5 милиона тона асфалт, кабинетът Борисов -3,5 милиона тона

166

Червен клошар

преди 6 години

Червени каскети, вие ли твърдите, че сте строили магистрали след като твърдяхте, че асфалтът не се яде?

165

Анонимен

преди 6 години

до 186 - нещо си в голямо заблуждение. Станишев управляваше ПРЕДИ Герб да дойде на власт. До 2009 година.

164

Анонимен

преди 6 години

183 - Е, Борисов дойде и веднага назначи на отговорни длъжности протестиращи като АНтон генов и А.Цонева. Видяхме колко са били "независими", щом заради едната заплата са стачкували, а идеята беше че протестите са заради Пеевски.

163

Анонимен

преди 6 години

Станишев не построи нито един сантиметър магистрала, просто му се падна да реже лентите на готовите 250 км магистрали, които построи ГЕРБ.

162

Анонимен

преди 6 години

Колко независими вестниак имаше преди няколко години и колко са днес?всичко е в ръцете на трима души- Иво Прокопиев, Делян Пеевски, Сашо Дончев...Труд, 24 часа, Монитор, Стандарт бяха продадени, Преса и Анти - съсипани....

161

до 165

преди 6 години

Не забравяй че Съдът е на ГЕРБ.Това го знаят и малките деца.Борисов си назначава удобни и Прокурори и Съдии.

160

Анонимен

преди 6 години

Естествено че ще протестират след като Орешарски за два месеца уволни 250 000 българи от работа с мотива, че не да гласували за БСП.Аз също бях всеку ден на протестите просто защото бях изгонен от работа.Гирдея се че успяхме да свалим този мафиот от власт!

159

Анонимен

преди 6 години

Да го назначат председател на Комисия за Установяване на Роднински Връзки в Администрацията.

158

Анонимен

преди 6 години

Имат ли право журналистите да бъдат нагли,безочливи и арогантски,канейки гости в студиото си? Това е въпрос без цвят! Какво имат право всички разбираме веднага от тях,техни колеги или спонсори! Интересува ме някой да стане и обясни какво нямат право да правят! Те безнаказано ли си вършат професията или има някакви правила?

157

Анонимен

преди 6 години

Наистина това получовешко създание, някак си пръкнало се от комбинация с най-гнъсни гени, превърнал се в тоалетното казанче на ГЕРБ, заема първо място по погнуса и отвръщение. Винаги съм се питала, има ли семейство, съпруга, деца, кои са те им как живеят с него, на какво ги учи и с какво им дава пример?Цецо Цървула и Боко Суджука отвръщават, но този предизвиква погнуса до потрес.Какви е допринесъл за България?Бърка в мръсотиите но избирателно, не закача Шайката.Как свиква с миризмата на Суджука?