76

Електротехник

преди 6 години

За да използваш Ел Енергия ти трябват Ел.уреди .При условие че нямаш Ел.уреди не ти и трябва ток!!!Така че муха ги ухапала!

75

Ангел

преди 6 години

Хахахах. Усмивката на Ким Чен Ун е само по снимките снимани от личния му фотограф а моята като чета какво става с СК

74

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми на .... за народно демократичната република корея. За Южна Корея ми дреме.

73

Комуняга си ти !

преди 6 години

До ДемократНямало български стоки?Отиваш в Лидъл, Кауфланд, Метро и гледаш - пълно е със стоки означени с българско знаме.АМА ПЪЛНО!Правя баня - моноблок, плафон, вентилатор,смесител, кранове, меки връзки, сифони, мивка, душ са ми БЪЛГАРСКИ.Сапунерка, закачалка, стойка за четки за зъби и останалите аксесоари за баня са БЪЛГАРСКИ от неръждаема стомана 304, но са скъпи и такива като теб ще си купят пластмасовите китайски ***.Само плочките са ми италиански.

72

Анонимен

преди 6 години

Начи "Вонсан 5" е с мощност колкото ВЕЦ "Цанков камък"

71

Чукундур

преди 6 години

Санкциите на патока Доналд няма да уплашат дебелия Ким.Севернокорейците са свикнали на глад и мизерия.Имат огромна армия и са подготвени за война.Единствената сила, която може да спре това безумие е Китай.Не САЩ, а Китай е гарант за мира в този район.Не случайно Ротшилд се премести в Хонг конг.

70

Анонимен

преди 6 години

При соца, отпадъците се използваха до ниво, че накрая в кофата вече нищо от тях не може да се използва. Имаше вестник "Направи си сам" как да си направиш мебели от кори за яйца!!! По соца пенсионерите и бедните не си правеха труда да ровят по кофите, те знаеха, че нищо няма да намерят там. Сега при евроатлантизма България е пъти по-богата и съответно отпадъците ни също са пълни с неща, които пенсионерите и бедните при демокрацията могат да изравят и консумират повторно.

69

Пропаганден фейк

преди 6 години

Развихрил се е як протестърски спам бот и тор браузър! Личи си по плюсовете и минусите. Кого заблуждавате, козяци?

68

Анонимен

преди 6 години

"Гладуваща" Северна Корея разполага с високи технологии, произвежда междуконтинентални балистични ракети и развива сама ядрена и космическа програма а просперираща евроатлатническа България произвежда само черноработници и проститyтки за западна Европа и е първа в света по смъртност на населението.

67

Анонимен

преди 6 години

До tangraАбе те може да са фалшиви, но пък разказите на ходилите там са реални и от тях се разбира, че *** тънат в мизерия.

66

Демократ

преди 6 години

Преди 89та нямаше тоалетна хартия и банани, карахме грозни руски коли а в магазините имаше само грозни български стоки, красивите западни стоки бяха само в кореком! А сега при демокрацията в ЕС и НАТО имаме тоалетна хартия и банани, в магазините вече няма български стоки а са пълни с изобилие от красиви западни стоки като корекоми а по празниците народа се метка на яките западни коли по магистралите и прави тапи по границата - всичко това ни го дадоха САЩ и демокрацията!

65

Смешнико

преди 6 години

До Анонимен 66Преди 89та за всеки имаше работа, сигурност, жилище, почивка поне два пъти годишно на море и на планина,здравеопазване и образование на световно ниво.Сега работа няма за тези,които не искат да работят.Сигурност?20 убииства дневно-отиваш в националната библиотека и четеш.Хилище-Сега по поляните ли спи народа?Почивка-при всеки удобен случай КПП-тата към Гърция се задръстват.Здраве-внасяш осигуровки ползваш качествени услуги.Образование - децата постоянно носят олимпийски медали

64

Анонимен

преди 6 години

Всеки северно-кореец живее много по добре от 85% от българите.

63

tangra

преди 6 години

Само дето снимките с тъмната Северна Корея нявсякъде ги написаха, че са фалшиви новини. Не е нормално БТА да се опира на такива фалшиви факти. Да изпратят един журанлист и да напишат на хората нещо истинско. Но и в БТА е ясно, че пропагандата върви с пълна сила. Добре, че хората ви знаят!Менте агенция!

62

Анонимен

преди 6 години

"Гладуващата" Северна Корея направи САЩ за смях.

61

Анонимен

преди 6 години

Създаването на разкошен живот за малцина е задача, решима без всякакви усилия.

60

Анонимен

преди 6 години

СК колко ток произвежда като цяло и колко произвежда БГ ? Да в БГ има излишество на ток, защото индустрия няма и нищо не работи. СК произвежда ток колкото 6 Българии, но той не достига, защото в СК заводите и фабриките работят. Мислeте бе мамка му каква турбина ви гони при наличие на атомни елекроцентрали.

59

Чърчилът

преди 6 години

Присъщият порок на капитализма е неравното разпределяне на благата; присъщата добродетел на комунизма е равното поделяне на нищетата.

58

Анонимен

преди 6 години

Другарят Ким със севернокорейски лаптоп ли е?

57

Анонимен

преди 6 години

ДрОгари, грабвайте кофите, товарете каруците и по най-бързия начин доставете ток на Ким.