127

Анонимен

преди 6 години

Юнака балкански,оскотел,много дълбоко спи.Спамиме си по форуми,а шаика разбоиници си правят квото им е кеф.Още поне 30 години ни трябват да се събудиме.

126

Анонимен

преди 6 години

Може да изглежда егоистично ама мене въобще не ме интересува какво ставало в Хасково и кой кум кой сват. Мене ме интересува да стане магистралата от Варна до Търново за да си ходя бързо на вилата в Балкана както софиянци си ходят бързо на море. Аз не се и тересувам от оправяне на държавата. Всичките си усилия влагам в работата за добруване на себе си и семейството си. За това има достатъчно пари и то само от заплати. А вие злобете по форумите "оправяйте" държавата и стойте гладни.

125

Krom

преди 6 години

До Анонимен 120 слушай, *** намери малко достойнство и спри да плюеш. Да, аз съм симпатизант на ГЕРБ и не, аз не искам да участвам във властта. Това дали ме праща на дъното, а теб - олигавения пенсаж който подсмърча по Нинова - на върха? Съмнявам се. Бъди малко по умерен. Да слагаш всички под един знаменател и да се приемаш като истина от последна инстанция си е профанщина. Ти профан ли си?

124

хNiki

преди 6 години

Ехаа, като видя 100-тици червени коментари да ревати злобеят е прекрасен знак че днес е хубав ден!

123

Анонимен

преди 6 години

Ми той човека два пъти хвърля оставка, ама вие що не може да се класирате? Колко пъти да ви огрява. Трябва да му целувате ръка, че е така добър с БСП.

122

хаха

преди 6 години

На червената пи-кла не и мина номера.

121

до 109

преди 6 години

Абе мазник нали туй смисъла на прехода да не е като едно време. Aма ГРОБ надминаха по кражби, далавери, измами и шуробаджанщина и сини и червени и зелени и всекви и ни върнаха 70 години назад.

120

Pilot

преди 6 години

Това ли е най-важно този дали остава или не ? Хората мизерстват, младите напускат страната, корупция на всички нива , правосъдие 0 , далавери и кражби като за последно ........Къде е гражданското общество , май трябва да извикаме румънците да ни понаучат малко или отново всички пред парламента . ИНАЧЕ БГ ЗАГИВА !!!

119

Мира

преди 6 години

Всички ние постоянно говорим в каква корумпирана държава живеем и как политиците се облагодетелстват. В същото време, се опитаха да разбият една от тези мрежи и конфликт на интереси. И какво се оказа, българите, които плюят непрекъснато колко им е корумпирана държавата и емигрират, започнаха по цяла България да се обявяват в защита на този, корумпиран политик, който е назначил половината си рода и приятели в Хасково. Затова България никога няма да се оправи. не са политиците виновни, а ние.

118

Pilot

преди 6 години

Тия се у.сраха тотално. Оставка !!!

117

Анонимен

преди 6 години

Тия са дъното, абсолютна тиня. ГЕРБ трябва да се забрани, министрите им да се разследват, а на всички членове и симпатизанти да се наложи доживотна забрана за участие в политиката.

116

Анонимен

преди 6 години

Че овладяха всички колони на властта, овладяха ги. НО - историята показва, че след такава ситуация започва вътрешно самоизяждане. Ще видим - паричките от европейските фондове ще секнат ...

115

Krom

преди 6 години

Сутринта гледах Цвета Караянчева в Нова ТВ. Много тъжно. Аргументите и бяха точно като в стария виц "... абе ние питаме ли ви що биете ***...?" Страшна смрад се носи от тези простотии. На едно място има проблем, но ние ще посочим друго - алтернативно - където пък вие сте се на...акали - т.е. Каварна. Аз мисля, че Борисов просто трябва да поиска от на..калия се да намери достатъчно достойнство да си ходи. Симпатизирам им, и смятам, че това е добре за ГЕРБ.

114

сара

преди 6 години

Не ви ли се струва, че нещата вървят на много зле и прав май ще се окаже Слави, че трябва кръв да се лее...

113

Helleborus

преди 6 години

107 - не, че ги е откраднала, това са пари за заплата. Става дума за това, че ги е получила от външна фирма, обаче външната фирма пък ги била завлякла от държавата, по някаква сложна схема за финансиране, та излизало, че всъщност парите са от БНТ и бюджета. Предполага се, че всички като си получаваме заплатите, трябва да правим разследване на шефовете си откъде са взели парите. Но и БСП правеха такива простотии, помня някои от тях. Хората се озлобяват, когато нямат легитимен вход към властта.

112

Драго пощальона

преди 6 години

Изобщо не е случайно, че точно Добрев пострада. Кой спря хранилката в Белене и руските мераци за Южен поток? Имал кум, ай сиктир от будни граждани.

111

Анонимен

преди 6 години

"...Часове по-късно обаче в защита на Добрев заваляха декларации в подкрепа от структурите на ГЕРБ в цялата страна..." Този израз е все едно изваден от в."Работническо дело"!

110

Анонимен

преди 6 години

А бе някой знае ли какво рабатеше Делянчо преди Боко да го вкара в делаверата ?

109

Helleborus

преди 6 години

А патриотите не можаха да се освободят от мисълта, че има разлика между патриотизъм и комунизъм. Самите те зависими, ограничават и свободите на населението. Нямат нищо общо със светлите личности, за които говорят по медиите си. Истинските патриоти освобождават, развързват, а не обвързват. Те са мечтали за свободно и силно общество, носили са просвещение и освобождение. Силната държава е само и единствено следствие на силно, самостоятелно мислещо общество, независимо, а не чиновнически произвол.

108

Наблюдател

преди 6 години

До Румен СтояновА какво ще правим със соросоидчетата? Те накъде ще поемат?