56

реконтраадмирал

преди 6 години

Браво! Нов световен рекорд! За 15 минути над 50 убити и над 200 ранени. Даже и Сталоне не може да постигне такъв рекорд в някой филм.

55

Анонимен

преди 6 години

Как сега да не си налея една водка за хубавата новина някой може ли да ми каже ?Азвече пияница станах от такива новини какво да направя ?

54

Анонимен

преди 6 години

Поне успял ли е да застреля певеца?

53

дрбр

преди 6 години

До ТHE Патриотистка ти се да е така..

52

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли каква врява се вдига на тези концерти? Децибелите са огромни. Не е издържал на шума добрият бял човечец.

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"нека да позная, последовател на Тръмп?"Ти пък, личен приятел на Путин най малко!

50

Анонимен

преди 6 години

Сигорно е някой последовател на Кимчанунов

49

Ime

преди 6 години

"Той бил ветеран от американската армия и никога не е участвал в бойни действия." Много сте зле, честно!

48

Анонимен

преди 6 години

голем кеф чакай да си налея една водка че в изостанала Русия още не са се сетили за това да стрелят от небостьргачите

47

nono

преди 6 години

До Анонимен 46Нека позная, атентатите от 11 септември за теб са чист тероризъм и не са организирани от правителсвото на чело с Буш. Както и хората в сянка, които стояха зад него, след това стояха зад Обама, а сега зад Хилари. За теб Хилари е чиста като сълза на сърна. Познах ли? Само ще ти кажа, че какъвто и да Тръмп, каквото и да прави е нищо в сравнение с това, което правителството на САЩ сътвори на 11 септември 2001 година!

46

Анонимен

преди 6 години

Както винаги, извършителя е екзекутиран, за да не вземе да каже нещо неудобно, оставяйки само официалната изфабрикувана история. 100% е можело да го хванат жив.

45

Кравар и пиянде

преди 6 години

Докато краварите оттатък океана снабдяват терористите с оръжие и боеприпаси ще дават фира.Където стъпне кравар от тази почва нищо не става.Краварите както те прегръщат и така ти забиват нож в гърба.Аз на краварите и пияндурите от Русия вяра нямам.При тях има само интереси и интриги.

44

Анонимен

преди 6 години

"Не знаем каква е била идеологията му. На този етап смятаме, че е действал самостоятелно", заяви той....А знаете ли поне каква е религията на този бял "човек"?

43

Анонимен

преди 6 години

нека да позная, последовател на Тръмп?

42

ТHE Патриот

преди 6 години

"Русофилчо, Сталин е избил над 60 милиона руснаци. Дори хитлер, не е избил толкова хора.." тия *** пропаганди и измислици на некой друг?На длъж и на шир са ви оборвани безмозъчните сороски лъжи!

41

до 40 от славянин

преди 6 години

Вярно, контролът оттатък океана над личния живот на хората е като в концлагер, но както казваш, често някой от коцлагеристите превърта и започва да се забавлява с подконтролното си оръжие!

40

до Калеко Алеко

преди 6 години

Доста е по-свободен режимът за придобиване на огнестрелно оръжие в САЩ, но не всеки може да си купи! Въведоха се доста ограничения. Зави си в кой щат си. Можеш да придобиеш оръжие за лов, спорт или за защита на дома, но разрешително за носене се дава изключително трудно!

39

Анонимен

преди 6 години

Това са атлантическите на сащ ценности .Знаете ли че там на момченцата продават оръжейните компании сини пистолети,а на момиченцата розови ?

38

SS

преди 6 години

представям си какво пък ще стане, когато хилядите рейнджъри, които сега са в Афганистан, Ирак, и къде ли още не, се завърнат в родното си кънтри, станат пенсионери (добре въоръжени, и обучени добре да убиват) и порядъчно психясат - както си му е редът...

37

Анонимен

преди 6 години

И какво сега? Всички носят патлаци за самозащита, *** не могли да се защитят нещо. Пак органите по защитата на реда са се оправили.