178

Циник

преди 6 години

Напротив - аз се радвам! Да продължават все така - аутсайдери на цивилизацията! Да им лъснат малаум ните г*зове....та и в най-затънтените кътчета на света да разберат , че от иб рик чии чen не става! Един Ататюрк си родиха и се опита да ги извади от помийната яма на историята...ама алахагъзника си го влече в помийната яма! Вижте ги и "нашите" - ти го кръщаваш - той пър ди! Мaнгaфарска им работа.

177

дойче веле

преди 6 години

ясноооодържавата на пкк-германия и съответно техните медии пак плюят Турция!дойче бре, я кажи как върви демократичния ви избор, баба меркал, която е избрана демократично създаде ли правителство???

176

:))

преди 6 години

мислете за своята държава, в бг българите са на трето място по раждаемост след турците и ромите (***.нг.ал.и.т.е)правете любов и деца, а на лъскачи на маркучи да ми висити тук и да злобеете...

175

:))

преди 6 години

в бг гетото проблемите свършиха, продължаваме да се занимаваме с Турция!Тук на какво учат децата в училищата, всеки ден има побоища, я някой учител или ученик... учат ги значи на много по хубави неща...пак разбрали недоразбрали пишат статии..защо не пишете такива статии против държавите с ядрени оръжия, те са злото на света... америка, зираел, на ким държавата и т.н.

174

Шоп

преди 6 години

изказване на Ердоган от 2012 година, в което той беше заявил, че в Турция трябва да се възпитава една "богобоязлива нация".---------------Абсолютно правилно е!Човек, който не се бои от Бога, е вреден за околните и за света като цяло.Де факто двукрако животно.

173

до османлията 240

преди 6 години

Ти си предател на идеитите на Ататюрк, а за това, според турския Наказателен кодекс се лежи в затвора! Нали не искаш да попаднеш в турски затвор, а османлио. Защото Ататюрк казва,че Турция НЕ Е НАСЛЕДНИК НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ, А ПОСЛЕДНАТА ДЪРЖАВА, КОЯТО СЕ ОСВОБОДИ ОТ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ. Ти против думите на великия Ататюрк, бащата на светската държава ли говориш?! Знаеш ли,че все още в Турция е предвиден затвор, ако оспорваш думите на Великия Ататюрк!

172

Николова

преди 6 години

Колкото по - бързо свалят Ердоган от власт, толкова по - малко пагубни щети ще нанесе този фанатик на държавата.

171

Анонимен

преди 6 години

Учат ги на диващина.

170

Анонимен

преди 6 години

Че им е зле образованието знаем, че Турция се ислямизира и то не само от последните 2-3 години също. Какво правим ние по въпроса... и в частност еничара, дето е на чело

169

МaйМyнaтa

преди 6 години

Яcтpeбe, мани братя! По-добре кажи честно! Кои са ваще братя, създали тypcкaтa азбука!? Или ползвате чужда, както сте свикнали...като клошарите

168

снайпера

преди 6 години

Като е толкова велик тоа Ердуан, що му не направиш една cвиpкa бе....Яcтpeбe

167

Ястреб Османлията

преди 6 години

До ТракЕрдоан е най-великият лидер, който сме имали след Сюлейман Великолепния насам. Що се касае за еврейското дюнме "ататюрк", той за турският народ е това, което е бил Ленин за руския. За съжаление ние все още не можахме да превърнем мавзолея му в Анкара в обществена тоалетна, че всеки да може да се изке.нза на леша му! Но иншаллах, скоро и това ще стане! Аллах-у екбер!!

166

Анонимен

преди 6 години

Турците сте наистина рЕдко тъ.пи копе.лета!

165

Анонимен

преди 6 години

Абе комшии, спрете с това зверско ебанне на децата си! Нанасяте им непоправими увреждания! Ай сикттир с тия ваши традиции!

164

До ястребка свинска

преди 6 години

Че кой иска да говори с теб, бе маннаф изгнил? Ти дори не можеш да осъзнаеш каква долна анадолска отреппка си, бих ти разпрал търбуха, ако ти видя змийската плоска тиква пред мен!

163

Анонимен

преди 6 години

Аз пък като чуя турска реч и се изплювам в мутрата на кьопека, който я лае! После се налага и да му строша ченето.

162

Ястреб Османлията

преди 6 години

До ТракЧе цял свят ви знае, тука спор няма. А що се касае за уважението ... в чужбина чуят ли българска реч, хората с едната ръка се хващат за портмонето, с другата джиесема и озъртайки се през рамо с бързи крачки сменят тротоара ... ако и това вече не е уважение, здраве му кажи!! Нали?! А факта, че само за 7 години, 7 милиарда хора около света пропищяха в един глас от това 7 милионно крадливо, грабливо, ебливо и уважливо племе балканско самопотвърждава дъбокото уважение на света към вас! :-)

161

Анонимен

преди 6 години

Гледам ястребът пак е полетял ... из ефира на безграничната си фантазия.

160

Ястреб Османлията

преди 6 години

Вече много ме засърбя гъзенцето и отивам да се изтропам в устата на баба Хатидже и после лягам. Тя няма нищо против, защото е парализирана и лежи по гръб с отворена уста. Сега ще я стопля.

159

ФАКТ!

преди 6 години

А развитието беше продиктувано от разпадането на колониалната система на Запада.Вместо да изтребят местното население и да вземат петрола те ги оставиха и после се сетиха че им трябва петрол за да конкурират Русия!И така ги развиха!Запада са смешници без усет!Пълни ***!