50

М, да ...

преди 6 години

Защо Волен неиска прокоратурата и съдът да си вършат качествено работата /системата да заработи ефективно/, а изпада в популизъм - Швеция да се извинявала ?!? Не е сериозно от негова страна! Ако шведът бе българин, България на България ли да се извиняваше? Деянието на този индивид Ралф не е обществено приемливо, както и на БГ институции!

49

Анонимен

преди 6 години

Волен Пидеров изСвини ли се на Луфтханза и Германия?

48

Гаджо Воли Сидер

преди 6 години

Писна ми от шутове популисти ,които яхат винаги топ новините и се правят че им пука за народа.Тоя дето пуши пури по 300лв и милееше за пенсионерите млъкна дори и Симеонов да излъга нагло старите и болни хора ..."Аре да ва видъ" пенси 300лв минимала когаДа се извини на заварения си син от Капка.Първо беше с него после с гаджето му Гаджева ...

47

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия бандит Тодор Живков ни биеха прости милиционери, но сега сме в ЕС и ни бият културни еврограждани от развити и цивилизовани страни.

46

u4en

преди 6 години

Този ще излезе най-големият ***---т на прехода ! Зл.пръст осигури грабежа на КТБ..и 2-год. застои на разв. на БГ - не безплатно ! И начинаещ стетоводител вижда . че приходите му от заплата е < от разходите за...наем на жилище на Витошка + БМВ-5 серия + нощувки в 5-зв. хотел в Париж.започващи от 3 000 ? на вечер ! А за парите на Атака има Сметна палата ! Но за това - при следващият гл. прокурор....няма да забравим....за такива кражби на НАРОДА - ПРОШКА НЯМА !!!

45

Анонимен

преди 6 години

Шута е бил ЕвропейскиТова смекчава вината и присъдата.Нали сме пълноправни членове.

44

тъй де

преди 6 години

то и ние нямахме нищо общо с ритника в германското метро, обаче чак европейският митрополит Антоний тръгна да целува ръце на пострадалата украинка, за да се извини на целокупната германска нация от името на Синода и българския народ.

43

Анонимен

преди 6 години

А България извини ли се на Германия за момичето в метрото ?

42

Анонимен

преди 6 години

Защо бе Сидере, Швеция трябва да се извинява? Затова, че българската съдебна система и съд са смешници. Затова, че не можем дори и смешната глобичка да си вземем като държава. Затова ли бре Сидере трябва да се извиняват Шведите, че сме смотана, скапана и корумпирана държавица, ли, която един елементарен хулиган не може да осъди??? Кажи бре Сидере, нали си депутатин 15 години вече!

41

Бай Х

преди 6 години

всички депутати и народното събрание да се извини на жената, че приемат такива закони и такива наказания

40

пенко

преди 6 години

Шведите нямат нищо общо!По света няма задържан/за престъпление / ИНДИАНЕЦ !!! Аз съм убеден ,че НОКАУТЪТ е КОМОЦИУМ ! Нашата сънародничка беше нокаутирана с шут в главата -средна теласна повреда по нашите "закони"!!!Това е прокурорска работа !!! Но за моя изненада -някой каза ,че КОМОЦИУМ е лека телесна повреда !!! Еми да го ликвидираме заедно с майка му , а може би -целият му генетически код !!!Швеция работи с крони !

39

Анонимен

преди 6 години

Волене кажи калко ти излезе свадбата в неделя.Доколкото разбрах 200 000 лв.Вярно ли е или са само слухове.

38

Българин

преди 6 години

А кой открадна лаптопа на Сундберг веднага след настаняването му в хотела? Дали Воленчо знае?

37

factotum

преди 6 години

Умните ,красивите и Натфис , простести кога? Бялата златка е във властта. Или сега няма изгода никой не плаща!

36

Анонимен

преди 6 години

Точно пък тоя да говрои за извинения, ега-ти наглеца. Тоз ако тръгне да се извинява за всичките глупости, които е сътворявал, няма да му стигнат 5 г. да се извинява.

35

часовник

преди 6 години

Днес депутатите работиха точно 17 минути.

34

The Canadian

преди 6 години

Няма за кво да се извинява шведа. Тая си е заслжила шута 100%, даже един и е малко. Като я видях ква надута *** е и най-вероятно му е говорела на руски, за което задължително трябва да и бъде наритана трътката !!!

33

Анонимен

преди 6 години

Волене ,ти си предател и бояджия.

32

Анонимен

преди 6 години

Воленееее, че какво е виновна Швеция за решението на "независимия" български съд?

31

Анонимен

преди 6 години

Волене, мина времето, когато една част от хората ти вярваха. Сега, понеже виждаш, че в следващия парламент ще влезеш на кукуво лято, но нали ще трябва да издържаш наследника, взел си да си правиш пиар и да се опитваш да съживиш мъртвеца наречен Атака. Няма ги будалите вече, излизаш в пенсия след този парламент.