20

Ангел

преди 6 години

Личи си че не е в час жената.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонименмного е тежка бг-системата, например принц Джордж, едва го закарват сутрин на училище. нашите деца се справят навсякъде в чужбина, защото са любознателни, с желание да учат, насърчавани от родителите си, включително и съответния език за отрицателно време усвояват

18

Анонимен

преди 6 години

Извинете, ама... всяко от децата й от различни мъже, после пък среща ученическата си любов и хуква след него... Пак се извинявам!

17

Анонимен

преди 6 години

Безобразна статия с неясни изречения, изводи, недомлъвки и страшно неграмотно написана! Според част от статията детето в България нямало никакъв друг кръвен роднина, който да го прибере. След което започва изброяване на една дълга объркана верига от кръвни роднини в България замесени в историята!

16

БеГе Мамата

преди 6 години

Тр мама кажи дали това е драма!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Горкото дете. Как допуснаха да не знае дума на български, как тръгва така, разликата в образователните системи и отношението е огромно. Едно дете учило в България, лесно се адаптира в чужбина, но обратното е много трудно, не само заради езика, но и заради спецификите на нашето образование, една негативна среда, с остарели модели на работа и много излишен материал. Познавам такива деца, тъжни, нещастни, ходещи насила на училище.

14

д-р Хаус

преди 6 години

Честно казано даже само от снимката може да се направи обосновано предположение за наличие на някакво умствено заболяване

13

traf

преди 6 години

е така живеят някои хора- кеф ти рим , кеф ти посолства , кеф ти джаз....кето ти в софия, кеф ти в сащ...е да ама в един момент губиш връзката с риал лайф...ама те милинери от комунизма, са тая бедстваща//айде стига глупости..с имоти в бояна, апартементи ж лозенец и центъра...дано се оправи жената и да се вземе в ръце.

12

онбашията

преди 6 години

тая не е от най-умните, взема важни решения със сливата, детето и не знае български, абе не е едно и две

11

Анонимен

преди 6 години

за два дни баба му не можа ли да долети от Щатите, можеха поне стотина думички на български да го научат, че да се намери приемно семейство не да спи в полицията, или приятелката, с която си говорили по телефона на арменски, на италиански ли - да вземе детето, докато баба му го прибере, и бащата като не иска да се грижи за сина си - италианското посолство да намери временно други роднини с надеждата, че майката ще оцелее

10

Анонимен

преди 6 години

Думи немам.

9

jazzman

преди 6 години

Жалко за жената, тя си е мислила че и тук може да се препитава с джаз ама йок, тук не е Рим, тука си требе чалга, цoмби, дype и джyки за да си актуален. Дано се оправи!

8

Турчин

преди 6 години

Как е, хубаво ли е да си силна и независима жена? Завиждайте селянки дето нищо повече не сте постигнали от това да перете чорапите на мъжете си и да им раждате деца!

7

Анонимен

преди 6 години

НА ТИЯ МНОГО ИМ СЕ СЪБРА В КРАТЪК ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ И БРАТА И СЕСТРАТА!!!---------А ИНАЧЕ ТАКИВА КАТО БУДА ОЧИТЕ ЧЕРЕПА СИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ЖИВУРКАТ И ПОСЛЕ ИМАЛО СПРАВЕДЛИВОСТ!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Въх, по тая история филм може да направите.Иначе колко такива има - търсят принца на белия кон и все попадат на разни пишман мачовци, а нормалните мъже подминават с презрение, докато живота им се изнизва. Докато накрая се видят в огледалото като стара мома и ... нататък - прочетете настоящата новина.

5

хубава работа

преди 6 години

Защо посланикът Райков не я е назначил на щат? Безпаричието е голям проблем.Горкото дете.Как да няма роднини-жената и децата на Цонев.А булката на Цонев ,дето му взе къщата?Дано се оправи жената и да си гледа детето.

4

Анонимен

преди 6 години

Щом е известна, ще я спасят в Пирогов.

3

ds

преди 6 години

Е как няма кръвен роднина!!!!!!!!!?

2

...

преди 6 години

О, неграмотност... що е то "хапове", бе злета!

1

Анонимен

преди 6 години

НА КОГО МУ ПУКА????????????????????