4

Анонимен

преди 6 години

Много писнаха тези платено-нагласени протести! Вземете да напишете с голям шрифт отгоре платен материал - питам как разбрахте за този "протест" от пет човека? Схемата е повече от ясно - едно НПО усвоява едни пари, като прави големи "протести" и си поръчва репортети които да го отразят широко. Цялата гнусотия е в това, че едни хора си налагат интересите, без да се интересуват от мнението на мнозинството.

3

Анонимен

преди 6 години

Валосипеди в парка, на пътя нямат място - точка по въпроса и не няма да ви пазя, писна ми вече от техния произвол!

2

Анонимен

преди 6 години

"Критична маса София"? Тези са 10 ненормалника, които смятат че всички трябва да се съобразяваме с тях! Тези нахални същества, не спазват никаква правила, създават напражение на пътя и са предпоставка за ПТП-та. Как да ги пазиш, като те не се пазят, сменят посоките разко и без предупреждение, карат между колите и т.н. Няма място за велосипедисти на пътя - опасно и непрактично е! Защо да слизаме от автомобилите не мога да разбира? Това е тотална деградация!

1

бмп

преди 6 години

Добре ще е и велосипедистите да си набият в кратуните, че по тротоара имат право да карат само деца до 12г! Защото най-редовно виждам как нагло карат по тротоарите и пешеходците видите ли трябва да им правят път. Лично аз такива ги питам сами ли ще слязат на платното или да ги сваля!