218

иновации, услуги

преди 6 години

тези ги плямпай на дедо си от село, дето му дадоха 20 лева да си затрие кравата, да пийваш евро млекце и да хапваш масло с краварката. *** с акъл за пет стинки си, моето дете.

217

ваньо костоф

преди 6 години

ето ви ба nali vi dadoh. демокрация. свободна преса. никаква цензура. истината и само истината. капитализъм, икономика, инвестиции и малборо. и банани.

216

Гербер до 240

преди 6 години

Колко трябва да си нещастен от животеца си и злобен от немотията и неспособността си за реализация в живота, че да ми пожелаваш... :D Където ме пращаш, там да ме чакаш приятелю. Бегай в Раша за екояйцата на Путин, даже лично неговите можеш да хванеш.

215

Анонимен

преди 6 години

Ето на това се казва-фалшива новина,с цел пропаганда...

214

244,

преди 6 години

разбираш ли си какво казваш?

213

Голям прос

преди 6 години

Взех, че повярвах.

212

Анонимен

преди 6 години

Ти няма и какво да измислиш, защото си *** като ***. Хората създават фирми , иновации , услуги ..Ти *** във форума , който по цял ден реве. Реви си....се там.

211

Анонимен

преди 6 години

Мултиизмерният Космос има мн специален план за масоно-капитализма и поддръжници, ще разберете какво има предвид само в следващите 5 години, а в следващите 20 всичко ще се промени, мн няма да схванат тънките намеци от съседните измерения, ще опитат да продължат по старите начини и ще се наложи да напуснат тази реалност пометени от промените...днешната човешка глупост няма как да продължава да съществува повече на тази планета, старата его-парадигма ще изтече в канала.

210

Ха ха

преди 6 години

Какво цени заглавие !

209

Гърбер до паляка

преди 6 години

какво е създал Боко, че да е милиардер? А Лилянка? А? А? А?

208

Анонимен

преди 6 години

Като се има предвид , че заплатите преди 10 години бяха 400 лв :) сега си е за хвалене 1200 ***. Ти да не живееш в СА ? Колко искаш да са заплатите ? Какво си създал да генерира пари от вън, че да искаш Германски стандарт?

207

Гърбер до Гербер

преди 6 години

***, с тези въшливи 1200 лева дето се биеш в гърдите ти пожелавам *** да се разболее от рак от слабо отровните ви яйца внос от обетована Европа :-) :-) :-)

206

Анонимен

преди 6 години

Гледам от щастие карат в аварийната лента.

205

Доволният българин

преди 6 години

Ако българите са доволни на тези пътища те са или мал оумни или статията е поредното лъжливо драскане. С всяко напускане на ганиците на страната контраста е космически. А че ГЕРБ е единствената сила в бг не се и учудвам те най добре протектират местната мафийка а и презокеанските им фондовете са най дебели. Предавници на родината не мисля че има по големи поне в близката ни нстория.

204

Гербер До 222

преди 6 години

Понеже си ми кака, ще ти отговоря директно на въпроса как заработих днес надника си - уговорих и уредих построяването на два изложбени щанда на гръцки компании на изложение в Сърбия с печалба от 1690EUR за нас от единия и 2635,40EUR за другия. Написах офертите към клиентите и им ги изпратих с проформи за авансови плащания. С това съм си изкарал надника за цял месец, защото в цялата фирма сме 9 души.Не знам, колко е виновен този за съдбите на другите. Мен са ме учили, че каквото си направиш сам..

203

Анонимен

преди 6 години

Батко стане милиардер и продължава да трупа. Заедно с това Опростачи обществото, раздели го на части и всяка настрои стещу другите. Купи протестите още от времето на Ореха, занули ги. Днес никой не излиза без да получи хонорара за това. Добре знае какво прави но си е казал, след мен и потоп. Той вероятно ще се опита да избяга но слугинажа ще остане и да му мисли за разрухата. Ще се търси отговорност за много неща, КТБ, Южен поток, АЕЦ Белене, европарите и държ.поръчки. Ще има ресто.

202

Анонимен

преди 6 години

Значи гледам одобрението за БКП е почти равно на одобрението за Корнела, Корнела с нейния болшевишки патос владее душите и сърцата на левундерите и мента-лно обременените,дръжте Корна че иначе пак ще спечелите 10-15% а явно мал-умни в България дал Господ!!!Гледам и на Гадев му пада....рейтинга,Фтентично десните които гласуваха за него НАПУК СИга СЕ ОДРЪПВАТ,завалиите ама нищо де, то човек като чете "Дневник"и гледа БИТ телевизия разлика не се вижда със комтелевизиите "Б"ТВ И НОВ-Ъ!

201

$$$

преди 6 години

Авторът на статията е меко казано с психични проблеми!!!!

200

Пепо

преди 6 години

Ще кажа една стара приказка , дошла от далечното минало, независимо, че могат да ми изтрият коментара:-" Събрало се населението на една страна, и всеки давал мнение как любимия им предводител да остане в съзнанието на бъдещето поколение. Имало много изказвания,но все не намирали правилното. По едно време един казал:-Защо да не му издигнем паметник?-Не може, отговорили старейшаните, човека е жив, паметник се прави на починал. -Ами да го убием тогава ..."

199

ХАХОВЦИ

преди 6 години

Тая статия е долна лъжа ,държавата е в колапс !!Заплатите да масово по 500-600лв(300)евро.ееее икономически тигър в Европа..