109

30738

преди 6 години

Моля, моля, успелите българи са успели извън България - защо им е да се връщат? за да им вземе бизнеса няКОЙ, КОЙто вече е оглозгал всичко тук, така ли? По-добре обещавайте това-онова на НЕуспелите българи в чужбина - те са многократно повечеот успелите, но не си го признават и търпят несгоди, понякога доста по-ужасни от тази в родината..

108

серсем

преди 6 години

До до 106,Тулуза,центъра"place saint Georges"Два ресторанта Търси и намери .собственици ,имена и т.н .Нали си образован.Няма нищо покрито .ще видиш и имената на собсвеника и снимки и каквото си пожелаеш.Гадно е да е изобличат неневежеството тИ?А,ти си трупай пачките и се взимай на сериозно.Лъжи из сайтовете и ...Какво ли ти обяснявам ти си знаеш какъв си неудачник.

107

anonimen

преди 6 години

Много българи в чужбина обичат да се попохвалват - как са преуспели, как там са на светлинни години преди нас и как от чешмите тече вино, бира и мед. Действителността е доста по-различна.

106

Анонимен

преди 6 години

Той и оня сакса мадридски дето щеше за 800 дена да ни оправи нали докара разни разбирачи-специалисти ,Юпита,Айкюта,Айпита,МикиМауси и Дянковци дето забъркаха още по голяма каша и после тихомълком се изнизаха кат пъз ня от *** без никой да им дири сметка:-) :-)

105

до 108

преди 6 години

Парите от наркооброта по цялото българско Мутро-Фекаломорие се отчитат само на един човек и той носи кодовото име Суджука. Всички го знаят, но никой не може да направи нищо, тъй като той държи цялата власт в Държавата.

104

до 108

преди 6 години

Чул си ти, една жена ли ти каза, *** не може толкова лековерен изказ да имаш и да си мениджър на 5 хотела, лъжльо!

103

Анонимен

преди 6 години

Да инвестират тук ли?И кой ще им пази инвестициите,недвижимостите,парите в банките,нито охранителните органи,нито законодателството работи!навсякъде рекет,смазване чрез мутри,данъчни,бездействие на полиция ,да не са луди!

102

Анонимен

преди 6 години

Нямало как, наивник, ела да ти ги шибна в лицето тия 12 000 лева, ама тоя селджук не може и да чете, в евро го прочел, толкова може и да чете и пише

101

до 106

преди 6 години

Не се занимавам с такива неща. Аз съм почтен човек на средна възраст. Приоритетите ми в живота са работата ми и семейството ми.А освен това не съм чул или видял в Тенерифе някой да продава дрога.Чул съм че в Слънчев бряг това се случва ежедневно и дори под крилото на полицията, която пък се отчита на политиците.

100

Анонимен

преди 6 години

Престани със тези глупости бе Радев. Ще се върнем в България като ни пенсионират тук. Ако България е все още Българска.

99

до 105

преди 6 години

В Тенерифе 9 800 евро освен ако не продаваш дрога, няма как да ги изкараш, ай пробвай пак

98

до 104

преди 6 години

И какво точно "работиш"?В българия с работа няма как да се изкарват 12000 евро!Най вероятно си се закачил към някоя държавна хранилка за точене..косултантче..специалист..експерт и т.н! :-) :-) :-)

97

Анонимен

преди 6 години

Живея и работя от 14 години на о.Тенерифе, Гран Канария - в туристическия бизнес.Мениджър на 5 хотела съм. Заплатата ми е различна, в зависимост от бонусите и варира между 4 500 и 9 800 евро. Нямам разходи, тъй като работодателят ми осигурява всичко - живея със семейството си в хотела, където се и храним в ресторанта - 3 пъти на ден.В България, работех в родната Варна общо взето същото за около 1000 - 1500 лв.Нали се сещате, че никога няма да се върна.

96

серсем

преди 6 години

До Анонимен 104.От Серсема.Абсолютна лъжа.Идея си нямаш за колко,какво и защо работят хората в скандинавието.Чул не дочул,проповядваш клишета.Колкото до твойта заплата и начин на живот.ПЪЛНА лъжа,личи си от сметките ти.НЕлепи са.Щото очаквам нападка след написаното от мен ,то мога да докажа с документи и фотоси моят си живот.Горд съм от постигнатото.

95

Анонимен

преди 6 години

проба..проба..1.2.3..Анисийо..мога ли да коментирам вече

94

след свещениците

преди 6 години

отървахме и президента, отидоха в щатите и забравиха да се приберат, колко дни тая разходка вече

93

Анонимен

преди 6 години

Живея и работя в София, България, от 5 години. Към момента заплатата ми след удържане на данъци е 12 000 лева. Нямам наем на апартамент, защото имам собствен, а всички останали такси, включително и храна - са ми още около 600 лева. Спестявам по около 11 400 лева, или 5 800 евро на месец. Нали се сещате, че това в Нидерландия няма как да се случи. Доколкото съм чул в Нидерландия хората работят за около 1 800 евро

92

луд умора няма

преди 6 години

Този Радев през ден надува едни безсмислени БАЛОНИ !!!! Мъчи се , като грешен дявол, но нищо не се получава !!! Абсолютно не кадърен човек !!!!

91

серсем

преди 6 години

9год.не съм се връщал,децата и дума не дават да се каже.Някак си успях да отворя два ресторанта(историята е дълга).Но все си ме тегли назад към родината.И така реших да отворя ресторант в София.Направих си сметките ,всичко беше ОК.Сина ми ги прегледа .Браво тате ама пропускаш нещо.Корупция,нагли чиновници.завистлива конкуренция,псевдо патриоти и т.н.Е ,отказах се.Като ми стане мило за БГ гледам едни новини и рязко ми минава мерака за връщане....Пращам всеки божи месец около 400Е на родителите си

90

Пеп

преди 6 години

До Анонимен И аз познавам в София хора които имат по високи доходи от твоите.Но са единици.А сега виж коко българи има около тебе живеещи на помощи. И с тази заплата защо не си си взел апартамент а караш под наем.Нещо послъгваш май че.Я намали малко.