10

Анонимен

преди 6 години

Цар без гръбнак. Например датският монарх въобще не се дава на Хитлер и Дания се сражава срещу нацистите, и въпреки окупацията успяват да спасят своите евреи. До един.

9

Анонимен

преди 6 години

С цар Борис умря и България. Превърнахме се в едно голямо съвецко село и хранехме руснаците 45 години. Да не говорим, че ни бяха превърнали в една буферна зона при евентуална война със запада. Давали ни били безплатно оръжия ми много ясно нали ние сме първите които щяха да пожертват.

8

Spiritus Rector

преди 6 години

За деформираната психика на българина е виновен единствено монархо-фашисткия режим на Борис 3. По негово време се изгаряха живи хора и за пари се режеха глави на политически противници. По негово време се разстрелваха поети (Вапцаров), за принадлежност към Антихитлеристката коалиция! Сегашна България не е наследник на НРБ, а е наследник на престъпната царщина!

7

Анонимен

преди 6 години

Единствения, който има интерес от смъртта на Борис е точно сталин. Ако беше жив, на 9ти септември нямаше да се случи нищо.

6

то е ясно

преди 6 години

Не може да наложиш комунизъм на суверенна държава,управлявана от монарх!Първо монарха трябва да се отстрани!Задължително!След това е лесно!

5

до 6

преди 6 години

Кой говори за Симо?

4

do 1

преди 6 години

По заповед на онзи почитател на алкохола Димитров отпускат пари на Симеончо да се издържат в чужбина. Да си чул Симо имота да е работил кърска работа след като ги изгонват и да каже лоша дума за комунистите. Свирнаха му 2001 и дойде да разбие завряния зет.

3

Анонимен

преди 6 години

Хитлер си е бил загубена кауза още в началото на войната.Колко неща е провалил с тая безмислена война.Руснаците са му били съюзници.В нета има снимки на военни паради в Москва украсена със свастики.Английската кралица го е поздравявала с изпъната дясна ръка.В САЩ много са харесвали теорията му за превъзходството на белият човек-още са има чернокожи роби и слуги.Даа ако не беше изкукал сега половината Африка щеше да бъде бяла а арабите-християни.

2

Анонимен

преди 6 години

Има и още една теория, че е отровен по заповед на Хитлер. Тази теория се е разпространявала още преди 09.09.1944г.

1

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че комунистите мразят Царя, а всички Българи до ден днешен го обичат. На какво се дължи това вече може всеки сам да си отговори.Комунистическите лъжи за "монархо-фашизъм", които са просто едни готови измислени лъливи щампи, просто са опит да се дискредетира Царя на Българите, но неуспешно.И до днес се лъже за Царя доста. В крайна сметка не е дал евреите на Хилтер, спрял е настъплението към Русия за няколко месеца, което после проваля Хитлер, тък като го хваща руската зима.