44

Пипи

преди 6 години

А кога ще има тол система за пешеходците? Погледнете по улиците как се движат безразборно и хабят плочките по тротоарите? От къде пари да се подновят тия плочки - веднага да се въведат винетки, стикери и електронна система за таксуване.(Дано не го прочетат кметовете, че веднага ще направят обществена поръчка...)

43

Www

преди 6 години

Тиквун ага бей- *** ще бъде запомнен с унищожаването на българската раса!!

42

до39

преди 6 години

тук в щатите няма никакви будки бе баце и системата работи безотказно!

41

Анонимен

преди 6 години

Реално никой не го интересува , че щели да фалират 100 фирми по селата. Те не са определящи за България. Щом фалирате значи, не се справяте с конкуренцията . Щом не се справяте значи нямате място на пазара. Всичко е просто в икономиката. ТоЛ системата няма общо с фалирането ви :)

40

MAD

преди 6 години

ВИНАГИ В КРАЯ НА ГОДИНАТА СЕ ГОВОРИ И ПИШЕ ЗА ВИНЕТКИ А ЗА НАПРАВАТА НА ВСИЧКИ ПЪТИЩА В БЪЛГАРИЯ КОГА ЩЕ СЕ ГОВОРИ КОГА ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ ВСИЧКИ ПЪТИЩА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СА КАТО В ГЕРМАНИЯ НАПРИМЕР КОГАБЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИБЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦИГ-АНИ БОЙКО БОРИСОВ - ЛЪЖЕЦА И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ - ПОДЛЕЦА В ЗАТВОРАДА СЕ БОРИМ ЗА ЧЕСТНО И СПРАВЕДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ И МАФИЯТА МУ

39

Анонимен

преди 6 години

В Унгария винетката е електронна. Няма бариери, няма будки, но и няма как да се промушиш без винетка. Едва ли някой там се оплаква. Приемат, че такъв е редът и толкова. Тук, стадо мрънкащи.Ако един бизнес се държи на лъжа, измама и, ако мине номерът, то е нормално да бъде ликвидиран. Такъв бизнес ни краде директно, дори и да ни се струва, че сме минали тънко.

38

Анонимен

преди 6 години

Първо се почва от болници и общини, половината общини са пред тотален фалит, това ще натежи на бизнеса, отделно се натеглиха егати заемите, дълга нарасна тройно, всичко стана все по-скъпо, буквално малките фирми започнаха да работят само за да оцеляват и да плащат данъци и такси. А тепърва ще става по-зле, БГ няма никакъв шанс вече, вие сте *** и въобще не знаете за какво реално става въпрос в тази ***!

37

Анонимен

преди 6 години

Цитат:Системата ще дава възможност на пътната агенция да прецени според трафика за кои шосета да важат електронните винетки и таксите за камиони.Значи, според трафика???И как ще се докаже този трафик - днеска е един, утре е друг...Ама плащаш, може и двойно, пак според трафика...а може би и според настроението на ВВ? Ей тия се чудят как да ни опразват джобовете. Направо са факири.

36

Анонимен

преди 6 години

Аз работя в малкия и средния бизнес . И да оправиха се много неща спрямо преди 15 години. Фирмите са много по стабилни , връзките с администрацията са електрони , повече магистрали , което пести разходи и време на фирмите , евро финансиране което дава тласък на всяка фирма . Много ИТ фирми инвестираха в БГ , което осигури работа на хиляди . Няма как да мериш България сега и преди 15 години. Разликата е огромна.

35

Fuck off

преди 6 години

Tikvata e re6il da progoni vsi4ki bulgari, vse pak izpalnqva zapovedite na gospodarq si!!!!

34

/./

преди 6 години

До ДО 10Аз също съм пътувал през Словения. Нямат проблем с винетките хората. Има ги навсякъде. Купуваш, лепиш и си караш рахат.Тия тол такси и електронни винетки ще са нещо като Унгарския модел. Там ти дават касова бележка и на нея ти пише номера на колата, което значи че си платил винетна такса за да ползваш пътищата им. Само че хората имат пътища а тук? Ние магистрали нямаме като хората, да не говорим за второкласните и третокласни пътища - осеяни с дупки. И ще ми искат такса за това???????

33

до теб

преди 6 години

До АнонименТова което талкуваш б Чехия , няма нищо общо с БГ тол система която се опитват да прокарат

32

Скептик

преди 6 години

Звучи ми невероятно - най-модерната тол система в света да бъде изградена в България?!Другите толкова ли са ***, че слагат бариери и будки - ами не, доста по-сигурно е, че който не плати няма да мине. А при нас щели да ги спират в последствие и да ги глобяват на място... илюзия - така само ще се улеснят нерегламентираните плащания (корупция). Да не говорим за калпавото изпълнение, което е гарантирано.

31

Анонимен

преди 6 години

Около 2025-та ще се разбере, че реална бг икономика няма :D Само трайте и гледайте как се фалира държава :D

30

Анонимен

преди 6 години

Ами, то май вие ще се гръмнете, защото до 2025-та малкият и среден бизнес, особено в провинцията, ще фалира!

29

Анонимен

преди 6 години

Според други източници - ББ, системата ще събира между 0.8 млрд лв и 1.5 млрд лв. Е това е пълна некадърност щом разликата оценката за приходите може да варира със 100%, то някой не си е свършил работата по планирането.Ако ги питат тези приходи спрямо какви такси на километър изминати няма да могат да кажат!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Питайте малкият и среден бизнес да ви кажат дали чувстват, че се оправяме, защото усещането е, че остават най-мн 5 години, преди балона да се спука и да се разбере истината за българската икономика :D

27

3M

преди 6 години

До Анонимния дето пише за 2025г: Гръмни се за да не се мъчиш, че и нас мъчиш!

26

KKK

преди 6 години

Boyko-RAZBOIKO v palniq si blqsak!!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Ясно!Турците пак ще си пътуват безплатно.Масрафа е за нас.