7

Анонимен

преди 6 години

Руските олигарси са в паника. По новия закон за санкциите срещу Русия, американското финансово разузнаване е задължено до 31.01.18 да изготви поименен доклад на всички руски олигарси криещи пари на Запад и в офшорни зони. Излезе първата информация, че до сега финасовото разузнаване е намерило крадени руски пари извън Русия в размер превишаващ БВП на Русия и превишаващ над 3 пъти руските валутни и златни резерви. При една смяна на властта в Русия тези пари ще бъдат конфискувани и върнати обратно.

6

Анонимен

преди 6 години

V ES NEMA KORUPZIA--TAM SAMO SE ZLOUPOTREBYAVA S FINANSOVI SREDSTVA

5

Анонимен

преди 6 години

Това е явна атака срещу Тръмп . Добре е владеят хибридната война по добре от руснаците . С един куршум два заека.

4

прекрасна статия

преди 6 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЕС, НАТО, Гардиън и бистришките тигри, станахме русофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

3

Анонимен

преди 6 години

Долни английски дзурли бъдете обективни...там са 4 при вас са милярди особено с тея ритни топковци..

2

Анонимен

преди 6 години

Правителството на Кипър е спечелило над 4 милиарда евро от 2013 г., като е предоставило гражданство на супербогати хора съгласно схемата.Както беше казал големият патриот и българин Захари Стоянов, нито искам меда нито жилото на Русия. Тези 4 милиарда ще им излезнат през носа на кипърци. Зорлен да вкарваш корупция, престъпници и мафиоти олигарси в държавата си заради едни пари е стратегическа грешка, която ще доведе до непоправими негативи за Кипър.

1

Анонимен

преди 6 години

Че в Англия е същото. Що не пишат и за там как се получава виза.