54

Анонимен

преди 6 години

Лъже! В Гемания дават много пари и жилища, на всичкото мaнгасар! Стига само, да протегнеш ръка и да ги вземеш! Хайде, тръгвайте, тръгвайте и никога повече не се връщайте!

53

Анонимен

преди 6 години

До 58"но те не са много защото в Москва не пускат сyльо и пyльо,"хаха добре :) Ти Москва си го виждал само на картата ама карай

52

Handel

преди 6 години

До АнонименВсъщност е пълно с "бомжи", а "гостите" от "братските" азиатски републики, коотио работят в строителството и чистората, живеят в гета в строителни фургони по 10 и повече човека в фургон

51

Анонимен

преди 6 години

До СоциалистЯ ни обясни как е в Русия и защо никой не ходи там ами все в лошия запад?

50

православен талибан

преди 6 години

Чакам щерката от Мюнхен да изпрати малко евро, че да си платя руската телевизия, щото по нея най-добре погребват ЕС.

49

Анонимен

преди 6 години

До СоциалистИнтересно имам бивши колеги които живеят и работят в Германия и не спят по пейките. Защо ли? Защото може би говорят език и са образовани и имат професия. Я чудо.

48

Анонимен

преди 6 години

Защо не ходят в братска православна Русия нямам идея :(

47

Социалист

преди 6 години

Ето това е мизерията в прогнилия запад за която ви говорим от десетилетия ама не би от едно ухо влиза от другото излиза. Това са ви евроатлантическите ценности. Бедност, мизерия, нещастие.

46

Анонимен

преди 6 години

червените другари ще хвалят Москва каквото и да стане ... а после харчат заработените рубли не в Москва, ами на Запад.Добре, че сме им свикнали на номерата на червените другари.

45

Анонимен

преди 6 години

до 43: "Москва е дори по скъп град от Мюнхен. Но там няма просяци и спящи по пейките както в Мюнхен. Безработицата е малко над 2%..."...,а и всеки българин знае руски и ще го приемат "братски" !Обаче, защо не искат да ходят в Москва !?

44

мазепа

преди 6 години

Що си мисля че не става въпрос за българи.

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43Явно това са ти опорните точки днес, защото когато бях в Москва преди година и нещо, извън централният кръг всичко беше ад.

42

Анонимен

преди 6 години

Оригиналното заглавие на Текста в Дойче веле е ''Защо Мюнхен взе това решение за българите?'' дори има видео

41

nedred

преди 6 години

tuka mi dobre..nqma da si wra6am w balgara...ponqkoga pomo6i ima i spane bez para

40

Георги Ламера

преди 6 години

Георги моето момченце, като имаш да храниш жена и деца и като не искаш да живееш във вмирисана панелка и да работиш за 1000 лв на месец в БГ, кво прайм тогава? С тея *** лозунги твоите манипулираха масовката още по времето на соца. Трудно е да си стъпиш на краката в чужбина, особено в Германия, обаче веднъж като го направиш забелязваш какво значи уредена държава. А че някакво мамино синче дето не е изкарало 1 лев през живота си ми вика че съм предател нали знаеш през кое мие е?

39

Анонимен

преди 6 години

Била съм в Мюнхен. Бездомни и спящи по улицата имаше, но от източните мигранти. Такива българи не видях. Престаравате се. И откровено лъжете.Ако ще си говорим за треторазрядни ***, то това не са българите по принцип, а ***. Такива има различни. От различни националности. Но който търси нормална работа - намира. И не спи на пътя.

38

ола

преди 6 години

Не могат да си карат прословутите каруци,германската полиция ще ги спре,ще конфискува коня и ще го направи на колбаси за износ в България.За чистачи са объркали страната -там не хвърлят *** на улицата.

37

Анонимен

преди 6 години

Москва е дори по скъп град от Мюнхен. Но там няма просяци и спящи по пейките както в Мюнхен. Безработицата е малко над 2%. Всички работници чужденци работят и изкарват достатъчно за да живеят нормално.

36

ДРЪН-ДРЪН

преди 6 години

Някои козяци поради функционалната си неграмотност не могат да намерят на картата Москва, ама пишат ли пишат колко било зле там.

35

Анонимен

преди 6 години

В Москва има много бъглари които правят бизнес и работят като специалисти, не са толкова колкото българите миячи и слуги в Мюнхен, но са 1000 пъти повече от високоплатените българи специалисти в Мюнхен. А станарта който имат тези българи в Москва ти никога няма да го стигнеш.