4

До автора

преди 6 години

Проява на истерия или чест и достойнство е, че правителството на САЩ засекрети информацията, около действително разбилия се преди дни в Невада Ф-35. По всичко изглежда проява на срам и позор!Защо тогава Русия да не може да пипне това-онова в киното, което от всяка гледна точка си е вариант на художествена измислица. Филмът не е биографичен!

3

Анонимен

преди 6 години

"Това е групировката "Ислямска държава" в руски вариант",......,а у нас се наричат "русофили" !

2

Гост (продължение)

преди 6 години

Смятам, че тук проблемът е в неказването на нещата с истинските им имена, и в теоретизирането върху лъжливи понятия - "войнстващи православни организации", "руският цар Николай - осквернен", "обществени протеворечия" и пр. Нещата трябва да са ясно дефинирани - кой на кого противоречи, най-вече. В този случай, ненамесата (публична) на милицията в Русия, говори много повече, отколкото би трябвало.

1

Гост

преди 6 години

Странно поведени, предвид това, че филмът, си е просто филм, трактовка на хора, занимаващи се с изкуство? Явно проблемът е много по-сериозен и се състои в това, че очевидно няма съобщения по медиите, освен за спирането на филма, и за залавянето на хвърлялите коктейлите "***", ако имаше такива информации, ако имаше арести във въпросните "православни организации" (че откога православните изобщо станаха войнстващи, такива православни няма), нещата щяха да са много прояснени, и най-вече безопасн