85

Анонимен

преди 6 години

САЩ предлагат "подсладител" за "русофили" - близалка на клечка с образа на Путин Къси - Дългоруки.

84

НЕКЪВ СИ ТАМ..

преди 6 години

Защо трябва да се врът на всякъде тия кравари....светът докато не запалят няма да мирнат....Явно много им пречи Русия...Пари ли нямат.....Злато ли ....Петрол ли ...какво още искат ....Унищожиха кореното население на един цля континент ,за да го завземат....сега искат света ...ее ще опоскат и него както са опоскали територията накоято живят....и то всичко за пари ...не наядохте ли се бе....а дано се задавите скоро...

83

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да се решава за Крим и Донбас,едно е ясно - заради Путин, Русия загуби окончателно Украйна !

82

до 140

преди 6 години

Хайде да внимаваш малко с такива провокации по отношения на България. В Крим живеят, руснаци. В смесените райони на България живеят българи.

81

до 131

преди 6 години

Значи Русия защитавала сънародниците си на територията на чужда държава.Ами айде Ердоган и Турция да дойдат да защитат турците в България и да откъснат една трета от държавата ни и да избият няколко хиляди българи щото сме се присъединили към ЕС.Ще ти харесали,няко да дойде и да избие семейството ти.

80

Анонимен

преди 6 години

Безнадежден си ти,*** Балкански...

79

Българин

преди 6 години

Ако САЩ прати на Украйна оръжия, които биха били риск за руски граждани ... колебая се между 24 и 48 часа. Това е времето, в което руските танкове ще са в центъра на Киев.

78

Анонимен

преди 6 години

До МишоНищо ще видим........, ама ми се струва че САЩ пак се ***.-------------- А на мене ми се струва, че в момента САЩ слагат ръка на Източен Дейр ез Зор - индустриалната част, гарата и жп линията, а руснаците оставят от другата страна на реката с пустинята и бордеите, сринати от въздушни удари.

77

Петко

преди 6 години

Русия е бита карта. Просто трябва постоянен неотслабващ натиск. Просто не трябва да се провокира да направи някоя глупост и да бъде удушена бавно и болезнено.Санкции и никакви преговори докато не помолят.

76

Двоен стандарт

преди 6 години

САЩ могат да обучават, финансират и въоръжават всякаква измeт като талибани, муджахидини, умерени и не чак толкова умерени ислямисти, а Русия не може да защити сънародници на границата си. Айде у лево!

75

Шоп

преди 6 години

До МишоБраво отработвате си хонорара.-------------Благодаря ти за вярната оценка. Да си жив и здрав!

74

к9

преди 6 години

Русия нали не беше като САЩ и не се месеше в работите на суверенни държави.Как така е против влизането на Украйна в НАТО или ЕС.Това си е избор на украинския народ.Нали Крим така се присъедини към Русия,чрез демократичния избор на кримчани.

73

Мишо

преди 6 години

Браво отработвате си хонорара.Виждам, че от посолството направо преведени ви го подават.Но колкото и да е грамотно, съдържанието е талаш!Две неща Киев прави точно каквото им кажат САЩ, без собствено мнение, а и къде са тези руски войски и оръжия, които никой не може нито да покаже, нито да докаже.Нищо ще видим........, ама ми се струва че САЩ пак се ***.

72

Анонимен

преди 6 години

Окраинска губерния може и да е имало...

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 120Напиши нещо и в чест на генерал Владимир Вазов и как в Лондон са свалили знамената на половина в негова чест!

70

Шоп

преди 6 години

Ай стинк! Ивън удаут поукър гемблинг.

69

Шоп

преди 6 години

Проссийката, милата, колко пъти седне на геополитическата покер-тейбъл, толкова пъти си тръгва с изпразнени джебове и разбит нос. Украйна вече в две световни войни е плацдарм за игрите на руснаците, затова сега като усетиха курса на Путин към поредната Велика отечествена, побързаха да се спасят от руското приятелство.

68

Анонимен

преди 6 години

полша нищо не дава, на нея са дали територии. дори *** на сталин в столицата им са го строили само руски работници. ходи чегти вместо да си смучеш стъкмистики от пръстите.

67

Анонимен

преди 6 години

платени неграмотни хамерикански близачивтора световна я почват полша и германияс предварителни разговори полша да вземеасти от украйна и да излезе на черно мореи хитлер като наполеон се връзва на полската глупост да започне война с русия - прочетете изказването на наполеон за поляцитепри анексията на чехия полша вкава войски във чехия и окупира една част от нея- войната е започнала- следващата жертва са *** на европа- тоест *** полска разделена между германия и ссср- както по-преди

66

Анонимен

преди 6 години

На всички им е ясно, че ще ядат хурката на мечката, ако много се ръбят. И просто не им остава друга тактика освен да си коват подкови като жабата, която видяла, че коват коня...