37

До 47

преди 6 години

Дори атомната бомба не са направили американците. А европейските учени, които бяха в Сащ. Начело с Енрико Ферми, Айнщайн и Нилс Бор.Говедарите после убиха над 300000 японци с нея. Там им е силата.

36

мечти

преди 6 години

Ех как и на нас ни трябва такова добро оръжие.....

35

Анонимен

преди 6 години

До До 37Ама много *** са тези американци. Една ядрена бомба направиха, руснаците им я взеха.

34

Анонимен

преди 6 години

Нали руската оръжие е лошо? Ние си унищожихме под чужд и наш натиск възпирашите руски ракети, а Турция натоска държава с руско оръжие се въоръжава. Жалки сме.

33

приятелски огън

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААявно след самальота и галерията, али, се застраховат срещу "гюленисти", затова от Масква държат руснаци да управляват системата - пазят туризма.

32

HawkTheOttomanWhore

преди 6 години

Дано ФЕТО час по-скоро свали от власт диктатора Ердоган!

31

До 37

преди 6 години

През 1992 г, Русия продаде ракетният двигател НК-33 на американците, заеднонс чертежите и технологията за производство. Като се надяваха американците да започнат сами да си ги произвеждат. Но тъъпите американци, вече 25 години не могат да го произведат. А какво остава за свръсложната С400

30

Анонимен

преди 6 години

До 21 Русия отказа на Китай да продаде С-400,та на Турция ли ще даде истинският вариянт на системата, и турците го знаят. По вероятно е чрез тази сделка Ердоган да се показва пред народа, че следва независима политика и не го интересуват мненията на съюзниците.

29

guderian

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА и закъде е тръгнала, че някой трябва да я спира?

28

за всеки

преди 6 години

Русия представи скоро бюджетен вариант на С 400,под индекс С 350 /Войвода/

27

факт

преди 6 години

Турция 1 година избираше ПВО системи от целия свят,и явно Руската е много добра щом са я купили,никой не дава милиарди за не качествена стока.

26

Анонимен

преди 6 години

До До 18Естествено купих си раница Адидас от САЩ(като бях във Флорида) беше 2007г. не е мръднала, а я ползвам много, защото 3-4 пъти в седмицата съм на Витоша. Голяма здрава и удобна купих я за 70-80 $ (2007) в България толкова качествена раница на такава цена няма .

25

Анонимен

преди 6 години

A BALGARIA NE MOGE DA ZAKUPI 12 AMERIKANSKI SAMOLETA.

24

Анонимен

преди 6 години

още малко остана да се нареди до Ким и да заплаши Дончо, че ще го направи на желе, ако не му прати Гюлен, а на "фашиста" Меркел в Германия направо да заповяда екстрадация на всички гастърбайтери, че ще му трябват за битката с Орбан преди Виена по пътя към папата.

23

!!!

преди 6 години

Ердоган има още много думи за цитирване...ама на дойчевците не им харесва...Факт е, че Ердоган не е кукла на конци и точно това не харесват в него...

22

Анонимен

преди 6 години

А С 800 ,,Херострат'' кога?

21

До 18

преди 6 години

Естествено че експортният вариант на руското оръжие, съществено се различава от това което ползват в Русия. И това е практика в целия свят. Не може руснаците да продават супер изтребители Су-35, със данните и електрониката като на техниката.

20

Анонимен

преди 6 години

До УважениеПрав е човека. Обаче Меркел,Макрон и Юнкер не мислят така.

19

Нестор

преди 6 години

Продават ги защото скоро застъпват С 500 "Прометей".

18

Уважение

преди 6 години

,,По думите на Ердоган никоя страна няма право да право да се намесва в независимите турски решения да защити сигурността си.''