31

Анонимен

преди 6 години

Кой плаща заплатата на известния български политолог Иван Кръстев, някой български държавен университет, или той си изкарва парите като свободен журналист от хонорари и публикации в медиите, или чете лекции по политология? Или му се плаща тлъста заплата от чуждестанни организации и фондации. Ако му плащат чуждестанни организации и фондации защо го представят като "български" политолог.

30

Георгиев

преди 6 години

До Анонимен34По същият начин както политиците.

29

Анонимен

преди 6 години

Берлинската стена падна, но остана една невидима стена между изтока и запада в Европа. За западняците винаги ще бъдем 2-ро и 3-то качество хора никога няма да ни приемат като равни.

28

Анонимен

преди 6 години

"смята известният български политолог Иван Кръстев"Известният български политолог Иван Кръстев не беше ли виден пламенен марскист - комунист член на БКП още от ранните си ученически години, който за една нощ стана върл пламенен демократ и антикомунист.

27

Рок енд рол

преди 6 години

До до Рок енд Рол.Аз знаеш ли колко хора искам да нападам? Само че като ги видя на живо пълня гащите!:) Наздраве!

26

ГНР

преди 6 години

Бившите социал страни освен Османската империя,нацистофашистски

25

Анонимен

преди 6 години

До Рок енд ролХилъри искаше да ги напада с бойни групи самолетоносачи.Маккейн лвичеше за стратегически бомбардировки.Разни експерти подпяваха,че технологичното превъзходство на САЩ е толкова голямо,че рискът от ответен удар от страна на САЩ както и предоляването му са в приемливи стойносто.Накратко лазано *** смятаха,че ще си изстрелят ракетите ,руснаците просто ще умрат а радиацията ще я изпапкаме ние от Европа.Китай би следвало да затрепери послушен и юес хегемонията да продължи..

24

от частен превозвач

преди 6 години

НА МЕН И НА ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ С ЧАСТНА ПРАКТИКА НИ ТРЯБВА ШЕНГЕН И ДА СМЕ С ЕВРО. Това сме работещите 70% тук и от вън. НАС *** И ПУЛЬО НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ДА НИ ОПРЕДЕЛЯ В ЕВРОАЗИЯ И ДА НИ ПОДВЕЖДА ДА СМЕ ПРОТИВ ЕС. Тия на изток да се ориентират както си желаят

23

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Откакто чета статиите на "Дойче веле" вече не ми липсва някогашния вестник "Стършел". Стършел бепе много четен вестник, и отркито изобличаваше недостатъците на системата. Днес обаче ако някоя медия си позволи да покаже или осмее уродщината на евроатлантизма вендага и се спира финансирането и се обявавя за антидемократична, иначе са свободни да критикуват, нека си намерят финансиране и да си критикуват, или да ходят в гората да критикуват евроатланизма.

22

Рок енд рол

преди 6 години

"Демократите се готвеха за сериозна война с Русия."...Виж сега - то и ние се готвим за зимата, ама все не сме готови.( Като изключим това, че с първата партида ракия съм готов!)

21

муспи

преди 6 години

И знаете ли кое прави най голямо впечетление в тази убийсквена за белите ситуация?! - Не става и дума за евреите!!! За тези които движат процеса, като за целта са обсебили правителдсвата и на Исток и Запад, на 98%. 1 2% са си оставили в еврейската си демагогия за цига*и, тур*и, пакистан*и, араби и даже фашисти - не пречат. Положението е стигнало до тази критична точка, че ако падне огън от небето и порази всички евреи, ще забележим с изненада, без пауза, че няма никакви мигранти.

20

Анонимен

преди 6 години

Мисля,че всеки трезвомислещ европеец въздъхна облекчено когато избраха Тръмп.Демократите се готвеха за сериозна война с Русия.Хич нямаше да е добре за ЕС ако я бяха почнали.И за околната среда нямаше да е добре.Аз отчаяни европейци от Брексит не съм и чувал дори за един.Виж англичаните не изтрезняха няколко седмици от щастие.Изобщо нещата се подредиха супер.Ако разиграем хипотетичен сценарий на атомна война в Бг щеше да е пълно с руски войски.Доста сърдити,че са останали без Москва,Питер и тн.

19

Анонимен

преди 6 години

Мястото на ЕС и САЩ е при СССР! Всяка държава да си има собствена политика и да се развива свободно и самостоятелно.

18

Анонимен

преди 6 години

NA NAS NI TRYABVA SAUZ S EVRAZIA I NOV VARSHAVSKI DOGOVOR.

17

Анонимен

преди 6 години

До уважаемия успял с трите деца, който бил мозък и ЕС го купил. Драги, ти не си мозък, ти си обикновен продажник. Само за пари се говори с поста ти. И децата ти ще станат такива- под средната класа за ЕС, типични продажници. Това ти го казвам като човек, живеещ в София и плащащ 4-цифрени данъци месечно. Не ме разбирайте погрешно, дълбоко уважавам западно европейците и ЕС, защото това е съюз на успелите сили, не на разни голтаци пост-комунисти като "братска" ви поробителка Русия.

16

Рок енд рол

преди 6 години

Днес.бг имаше пресконференция на Кубрат и Джошуа! Само да кажа де. Щото мач за световната титла в тежка категория мисля, че си е новина. Не е като селска Спартакиада.

15

Рок енд рол

преди 6 години

Тоя да не би да се опитва вече да мисли?

14

EUSSR

преди 6 години

"Брюксел, Берлин и Париж с пълно основание критикуват авторитарния курс, поет от някои източноевропейски държави."В нашият равноправен съюз с равностойни и суверенни членки, от всичко най-много мразим държавите да се подчиняват на законно и избраните си правителства, а не на преките заповеди на Берлин и Париж. Такива държави ние считаме за авторитарни и дори диктаторски. Да се подчиняват на законната си власт, представяте ли си що за наглост?!

13

Анонимен

преди 6 години

България на какъв език е написано? Аз такова изписване не бях виждал. Някаква форма на маймуница.

12

Анонимен

преди 6 години

какво общо име ЕС със запада че само за тоя запад ни говорите и пишете