110

тъп си

преди 6 години

До Един от Северозападане си интересен... на 25г съм - всичките ми приятели, познати и съученици работят за над 800лв нето... ама нито един от нас не чака Бойко - а ти го чакай... чакай... ***

109

Анонимен

преди 6 години

България повече никога няма да е руска губерния, а част от модерния цивилизован свят! *** им остава да реват за бай тошо, сталин и ленин.

108

Един от Северозапада

преди 6 години

Ще попитам тези, които твърдят, че магистралите са основата на всичко.Евентуално, ако дойдат инвеститори, или нашите властници решат да легализират откраднатото и да направят някой и друг завод, фабрика, кой ще работи? Полуграмотните ц.и.гани ли, смикнали 20 години на помощи, или пенсионерите, на по 65 години? И за колко, за мивнималната ли? Малко над 200 евро? И с какво магистралите ще помогнат, картинката която описвам, да се промени?Изгубихме и 27 години, а и Държавата си изгубихме!!!

107

Анонимен

преди 6 години

Смятай колко всичко е оскотяло, щом асфалтиран път е повод за гордост. То е ясно, че са важни, ама само бананаджийски държави се хвалят с такива неща.

106

ИСТИНА Е!!!

преди 6 години

МАГИСТРАЛИТЕ СА КЛЮЧОВИ ЗА ГЕРБ И ЕВРОПА!!ЗАТВОРЕНАТА И ИЗОЛИРАНА ОТ СВЕТА БЪЛГАРИЯ ---Е МЕЧТАНАТА РУСКА "ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ"---ЗА РОДНИТЕ ЧЕРВЕНИ ДУПЕДАВЦИ, КЪДЕТО ТЕ СА ВЕЛМОЖИТЕ НА БКП:/бсп, И РАБОТОДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ "СОЦ-РОБИ НА ТРУДА"!!!ЕТО НЕЩО---КОЕТО ВЕЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ !!!!!ВРЪЩАНЕ НАЗАД--НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА!!!

105

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен100 Сам не подозираш, колко си прав, в момента! Управляват ни синовете и дъщерите на тези, които крадоха, биха и затваряха всичко кадърно на времето, благодаря ти за това признание!!!! Та, казваш, С Герб напред?

104

Анонимен

преди 6 години

До ИСТИНАТАЕвреите ще вземат България на тепсия....

103

АНТИ

преди 6 години

Надежда всякаква,при ГЕРБ и Боко,веднага забравете !!

102

Анонимен

преди 6 години

Това, което Тодор Живков построи, гавазинът му не може дори да го боядиса.

101

Василев

преди 6 години

До Ха,ха,хаааааааа...Защо не си завреш в селския *** тези 1200 евра!!!Имаш ли безплатно образование и здравеопазване!На колко години ще се пенсионираш, ако изобщо се пенсионилраш някога!!!С какво лично време разполагаш???Какъв имот може да си купиш с тези 1 200 евра и кога!!!Кога ще живееш???Агент Питър Браниган!ЦРУ!!!

100

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен106 Бай Тошо няма да се върне, а ти се радвай, че днес, бодигардът му, който му разтриваше ушите, ти е министър председател, и те баламосва така, както и Бой Тошо не те е баламосвал. А за обидите към мен-разбирам те. Няма какво да кажеш, и за това обиждаш. Факти, приятелю, дай факти? Живота се е развил за тия 27 години, а някои стигнаха само до асфалта в развитието си.Но, "Не стреляйте по пианиста, той толкова си може!" , както е писало в баровете на дивия запад на времето

99

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЪМ "РОБ" --ПРИ БОГАТИ И ЧЕСТИТИ ХОРА , ..А НЕ ПРИ *** ПРОСТИ И БЕДНИ РУКИ ПИЯНИЦИ!!!!ПРЕДПОЧИТАВ ДА РАБОТЯ ЗА 1200-Э в ЕВРОПА ...ОТКОЛКОТО ЗА 30О-500-ЛВ.ДА СЛУГУВАМ НА БИВШИ МАНДРАДЖИЙСКИ БАНДЮГИ И ГОРСКИ АЙДУЦИ!БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ,ЗАЩОТО ОТ ЧЕРВЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ НИЩО НЕ СТАВА И ...ТАКА ЩЕ БЪДЕ ВСИЧКИТЕ СЛЕДВАЩИ 30-50 -Г., ДОКАТО ИЗПУКА ЦЕЛОТО ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКО КОТИЛО!

98

Един от Северозапада

преди 6 години

До Василев Василев, извинявам се за всичко лошо, което някога съм казвал против теб.Оказва се, че сме на едно мнение с теб, относно икономиката, селското стопанство, магистралите и благосъстоянието на народа.

97

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаЧакай да се върне Бай Тошо. Може и да пробваш да влезеш, от където си излезнал, *** побъркан!

96

Анонимен

преди 6 години

Наглостта на еднокнижният ни пожарникар-премиер стигна до невъобразими висоти. Такъв некадърник не е бил никога начело на държавата. Трябва веднага да бъде свален от властта, за да има бъдеще за България.

95

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен97 А колко струваше нафтата тогава? Какво се произвеждаше ли? Ами, точно в Северозападнала България тогава магазините не бяха празни. При нас се произвеждаше всичко, и свинско, и пилешко, и яйца, и мляко. В млекоцентралата в града ни, ЕЖЕДНЕВНО влизаха 250 тона мляко.По села и градове гледаха на акорд и пилета, прасета, телета. Тогава не внакяхме даже и кибрита от Пакистан.Произвеждахме си всичко необходимо, което сега внасяме.

94

Д-р Карагяуров

преди 6 години

До ВасилевПий хаповете, мий краката и лягай!

93

Трашнооо,

преди 6 години

Посредствеността е страшен недъг. Нелечим. Тук много страдат от него.Той е като блато. Попаднеш ли в него,просто потъваш... Не искам да потъна. Изчезвам......Ужас..

92

Анонимен

преди 6 години

Каскети влизате в сайте на НСИ/НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ/ и виждате за колко милиарда евро са изнесени стоки само за първите няколко месеца да, можеше много повече АМА КАК ДА СТАНЕ КАТО НИ УПРАВЛЯВАТ ИКОНОМИКАТА СИНОВЕТЕ НА КРАДЦИТЕ НА КАШКАВАЛ,с тях и толкова дет се вика БЕРЕКЕТ ВЕРСИН!!

91

ПРАВ Е БОКО!

преди 6 години

МАГИСТРАЛИТЕ СА КЛЮЧА КЪМ БЪДЕЩОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ!СВЪРЗВАНЕТО НА 3-БЪЛГАРСКИ ПРИСТАНИЩА С 2-ТЕ ГРЪЦКИ Е СТРАХОТЕН ХОД!НОВИЯ МОСТ НАД ДУНАВ ---Е ГВОЗДЕЙ В КОФЧЕГА НА РУСКОТО ВЛИЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ--ЗАТОВА МАРЕШКИ ИСКА ДА КАТУРНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО .ЖЕНА МУ Е РУСКИНЯ , А ТЪСТА МУ ВКАРВА ЕВТИН БЕНЗИН НА ЧЕРНО ОТ РУСИЯ!ТОВА МУ Е ЦЕЛАТА ПОЛИТИКА --ДАЛАВЕРАТА ОТ РУСИЯ!)