20

друг човек

преди 6 години

До ЧовекПишеш, че винаги има възмездие - защо не помислиш, че и случващото се е възмездие вместо да ръсиш глу...пости за Скравена ?

19

Българина

преди 6 години

Колко по велика е америка толкова и ураганите им ще стават по големи, от малки им промиват главите че теъните права и закони са над останалите по цял свят.като приемат закон в сащ си мислят че важи навсякъде. Е това да го обяснят на Бог който вече не им се кефи....

18

Анонимен

преди 6 години

Ураганът мина през Куба с най-голямата си сила, с ветрове от 270км.ч, /5та най-висока степен/не прочетохме и не видяхме какви са щетите. Макар че ураганът намали силата приближавайки континента, нас през 2-3часа ни информират за проблемите на американците от бедствието.

17

Анонимен

преди 6 години

Къде е НАТО да отбранява Америка?

16

Jimbo

преди 6 години

И трябва ли да сме съчувствени към тези престъпници които първо са изтрепали индианците и откраднали земите им а след това избиха милиони по цял свят?

15

Анонимен

преди 6 години

Да, само една държава има право да решава кое, как и защо да се случва по света. Ха сега чичо Тръмп да приеме твърд тон срещу природата, а Макарон да предложи санкции срещу нея! Лошото е, че загиват пак невинни хора!

14

Човек

преди 6 години

До AdamНикой НОРМАЛЕН човек не може да разбере злобата и завистта на някои българи.Хубавото е ,че не всички са такива.Такива като вас,пишешщите злобно ,са наследници на разни биячи и надзиратели по комунистическите лагери в Ловеч и Скравена.Разни адамовци,онбашии,манолски и анонимни.Винаги има възмездие и когато си го получите ,не се чудете откъде ви е дошло.Вашето ви чака!

13

Професор

преди 6 години

Бог да пази Америка! Дано ураганите подминат САЩ и да връхлетят Русия.

12

Анонимен

преди 6 години

Коментарите както винаги тип Балканска трагедия в две части :)) богове, не знам си какво :) пак сте забравили хаповете сутринта а?

11

позор

преди 6 години

До еди кой сиКъде?освен САЩ няма други държави другите са придатък....

10

господ си знае

преди 6 години

Нека и САЩ разбере какво значи разруха и мизерия тяхната страна от години разрушава, убива,граби хора и страни по света за да може те да карат с евтин бензин и да плюскат евтина храна...

9

Анонимен

преди 6 години

За Куба един ред новини. Като че ли островът не прие първи силата на урагана. Но няма хленчене там. Защото са корав народ, а не разглезени добитъци като американците.

8

Adam

преди 6 години

Дано да ги разрердущини

7

еди кой си

преди 6 години

Хайде стига със САЩ! Дайте инфо какво става в Мексико... или там не е имало земетресение от 8.1 по Рихтер... или пък там не живеят хора?!

6

анонимен

преди 6 години

даваи господи не спираи вчера на бахреин орьжие за 4 милиарда

5

онбашията

преди 6 години

да остави нещо и за корейските ракети все пак

4

Манолски

преди 6 години

Не знам защо, ама нещо не ми жал за тези, така че мисля да си го преместя в другия крачол в чест на Ирма, който сее вятър, жъне буря драги американци

3

Анонимен

преди 6 години

малки апокалипсиси

2

Слънчеви градини

преди 6 години

Който сее.. Жънеее мда, айде стига вече с тия извратени американци, деца на сатаната са не усещате ли

1

Първи

преди 6 години

Ще следим, ще видим