174

Анонимен

преди 6 години

Русофилията е израз на национален комплекс за малоценност, старателно култивиран и подхранван от руснаците и от петата им колона. Никъде по света няма такова явление, като организираната русофилия, чието кредо е:" *** на руски *** е върховна проява на патриотизъм."

173

Анонимен

преди 6 години

Огледах се, нямам нищо вкъщи, което да е произведено в Русия, да не говорим пък за руски марки.

172

Анонимен

преди 6 години

Русофили има само на приказки и по форумите, а някои и заработват по малко като пишат глупости. Иначе всеки дърпа на запад. И Корнелия Нинова и тя е така, голяма русофила, ама детенцето пратила да живее в САЩ.

171

Анонимен

преди 6 години

Цялата тази битова техникасе произвежда и в Русия иако са ти казали че такиванеща в Русия няма то е защотовъншно си по-неугледен,наивен и податлив на външновлияние.

170

Анонимен

преди 6 години

Русия е в миналото, а СССР е в бъдещето. Ха-ха-ха...

169

Анонимен

преди 6 години

Русия и СССР не са в миналотоа по-скоро ти си в миналото.

168

Анонимен

преди 6 години

Русофили ли?! Какво значи русофили? Тези хора руски коли ли карат, от руски компютри и телефони ли пишат по форумите, вкъщи руска техника ли ползват, руски храни ли ядат, с руски дрехи ли се обличат, руски лекарства ли пият, руска козметика ли ползват, децата им в Русия ли учат, на почивка в Русия ли ходят...? Само си пишете едни щуротии по форумите.Русофили били, дай му на *** да се определя като нещо.

167

Анонимен

преди 6 години

Кое е глупости? Това е новинарскисайт и за световни събития, вкл. когаще започне III световна война. Ако теинтересува колко оргазма може даима жена ти отивай другаде.

166

Анонимен

преди 6 години

Нато трябваше да се разпуснеслед разпускането на Варшавскиядоговор.Защо не е станало такаи защо е допуснато обединяванена Германия и членството и вНато се оценява като грешка наГорбачов и се върви към повдиганена обвинение за държавна измяна.Той е още жив и живее във Велико-британия.

165

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимавате с глупости?! По цял ден Путин, Русия... кой го интересува това? И всеки път е едно и също, по 5 трола от двете страни се джафкат. Айде стига вече. Толкова ли няма истински и интересни новини, за които да пишете?

164

****

преди 6 години

За повечето русофоби които плюят по Русия,и я обвиняват за нападението на Грузия и Крим,жи съветвам да напишат,ЖЕЛЕЗНИЯТ ЮМРУК НА ПУТИН,и да четат много внимателно статията която разказва,английският разузнавач,и ще ви стане много ясно всичко.

163

Анонимен

преди 6 години

Твърди се, че имало някакви русофили в България, но аз такъв на живо не съм виждал. Само по форумите ги има, а колко са такива всъщност? Нормалните хора не се занимават с такива работи и това не ги интересува. Предполагам, че и на нормалните руснаци толкова им пука за нас.

162

Ноа

преди 6 години

На НАТО не им пука за ученията в Русия! Беларус е една изстрадала държава без ресурс. Едно в едно Полша ги бият.

161

Анонимен

преди 6 години

Русия въобще не ми е тема. Радвам се, че мога да пътувам и работя свободно където си поискам, а Русия и СССР са в миналото.

160

Циганин

преди 6 години

"Руските военни маневри "Запад" ще преминат ли границата с НАТО?"-Ама разбира се ,че ще преминат границата с НАТО и за 24 часа ще са в Киев ,Вилньос ,Талин и Рига , а за 36 часа ще са във Варшава ,Прага,Будапеща ,Букурещ и София и за 48 часа ще са в Берлин , Виена ,Брюксел ..а в Париж ,ще са за 48 часа . Разбира се ,те се окупатори и агресори ,а НАТО със САЩ са "девствени" и непророчни .

159

Анонимен

преди 6 години

На кого ли пък му пука за ***

158

ха

преди 6 години

Каквито плюсове и минуси да слагате,на никой не му дреме за Русия или ЕС!Хората си гледат живота,и пет пари не дават за идиoтиитe ви!

157

Анонимен

преди 6 години

Снощи се върнах от почивка в Гърция. Другата седмица заминавам в командировка в Германия. На връщане ще мина да видя мой приятел в Австрия. Русия е толкова безинтересна и толкова далече за мен и всички, които познавам... Какви русофили-какви 5 лв.

156

Анонимен

преди 6 години

Пишете безмислици. 99 % от хората не са нито русофили, нито русофоби и Русия въобще не ги интересува. Хората си живеят, пътуват и рабоъяъ из ЕС и въобще не се замислят за азиатската империя.

155

Анонимен

преди 6 години

Само в България има русофгили и въобще чуждофили. Това са *** насъсквани от руски центрове на влияние. Никак не са много обаче.