15

СатаНАТО™

преди 6 години

Просто е имал баща прос ловджия, това е проблема.Не стига, че е отчаял сина си с простотията си, но и му е оставил пушка и патрони да се гръмне. Досега не съм срещал нормален ловджия, само идьоти, пияници и комплексари.

14

12

преди 6 години

Коментар 12 кърти!

13

анонимен

преди 6 години

игрите в интернет децата по цял ден са пред екрана на какво ли не се учатпо философски погледнато господ наказва някои от семеиството за миналигрехове и винаги наказва там кьдето боли наи много

12

Значи

преди 6 години

реши ли някой да се самоубива, и да няма пушка ще намери друг начин! Не стига тази трагедия, но сега разни отворковци и бащата в затвора пращат! Чудя се дали са злобни по рождение, или е придобито?

11

Анонимен

преди 6 години

Така е решило, така е направило. Единствената причина да не се самоубия преди 18 години, когато бях на неговата възраст, е че колкото не виждах смисъл в живота, толкова не виждах голям смисъл и в прекратяването му. Просто си съществувам и до днес - в един посредствен свят, в посредствена държава, с още по-посредствени хора. И аз съм посредствен. Няма мъдрост в написаното, не я и търсете.

10

Бащата в затвора!

преди 6 години

По принцип инцидентът има и друг аспект. Отговорността при държане на огнестрелно оръжие у дома. Това как се съхранява оръжието и най-вече как и къде се съхраняват боеприпасите. Защото съгласете се, че една пушка без патрони си е просто парче желязо. Абсолютно безапелационни мерки за сигурност при съхранение на боеприпаси и оръжие трябва да има във всеки дом където това се случва.

9

Сайга 12

преди 6 години

Патроните 13 нули, са забранени от около почти 4г.

8

Фройд

преди 6 години

Все нещо трябва да го е подтикнало към този акт. В противен случай на 11 годишно дете няма как да му хрумне тази натрапчива мисъл. Нека октрият кой е подтикнал детето към този зловещ акт!

7

Анонимен

преди 6 години

Едно 11 годишнодете не може да реши да се самоубие,за да иде на по-хубаво място.Някой нещо му е внушавал.

6

Анонимен

преди 6 години

Убиха момчето и заметоха следите, включително със съдействието на глупавите бг медии които повтарят като папагали каквото им каже мвр.

5

Бай Х

преди 6 години

eей тия оръжия, пушки, патрони ...... детето знае кода на касата слаб контрол и немарливост

4

Анонимен

преди 6 години

Какви времена настанаха, даже и децата вече знаят че Адът е за предпочитане пред България.....

3

анонимен

преди 6 години

Нищо не мога да кажа!

2

Дядо Федероз

преди 6 години

Напълни се с ненормалници нашата мила Родина!

1

Анонимен

преди 6 години

Нищо в поведението му не е издавало подобни намерения. Това са споделили пред разследващи и неговите приятелчета от махалата и училището.....Посещавал ли е неделно църковно училище? Имал ли е контакти със сектанти?