29

Анонимен

преди 6 години

Ким трябва да го свалят от власт.Русия, Китай и Сащ трябва да се обединят срещу общия враг - Северна Корея

28

Да живее Сорос

преди 6 години

Не бях чел скоро толкова много глупости на едно място. Значи, Ким ще хвърли атомните бомби в Ю. Корея, ще зарази земята там с радиация за 10 000 години и след това ще ходи там за да се разболее от лъчева болест. Той и преди имаше артилерия да срине Сеул. И за какво са му южните корейци - национален борч $500 милиарда, моите уважения но големите им компании Самсунг и Хюндай също имат милиардни борчове, които никога няма да изчистят, а най-вероятно ще фалират след 5-10 години.

27

Анонимен

преди 6 години

Американцитя трябва да се справят със злото.Ким иска да пороби и унищожи Южна Корея.

26

Анонимен

преди 6 години

А тук по телевизията дават мач. Горе вляво пише, че играят ЛЕВ срещу ЛУД.

25

Старшината на ротата

преди 6 години

Ето такъв началник трябва и за България,само тогава ще има ред и дисциплина.

24

русофил, трол, гъС

преди 6 години

Обожавам миризмата на *** руски партенки. Обичам да ме мачка и тъпче руски ботуш. Не ми пука за България, аз съм русофил! И.......педофил.........

23

Анонимен

преди 6 години

разораха арабския мравуняквреме е за поднебесната империя

22

Олег

преди 6 години

Е няма нужда да си пускаш чужда радиостанция. По-лесно е с виц. Оня гуцьо толкова искал да си опази страната, че прати престолонаследника-брат на оня свят. Той е много мил, ама и чичо си с жена му бастиса.Ама срещу убийствата нашите противопоставят сметки. В лагерите наистина няма сметки...

21

Анонимен

преди 6 години

САЩ правят цялата тази история нарочно, за да предизвикат война между Китай и С. Корея срещу Япония и Ю. Корея, а самите те да успеят да се изтеглят в последния момент. Не им е за първи път - помним Европа през 20-ти век, а после Сирия.Както и да го погледнете, това е най-изгодният за САЩ сценарии! Очевидно е, че те възприемат Източна Азия за най-голямата запкаха за тях и какъв по-голям дюшеш за тях от една дива ядрена война там?Планът им е разработен в детайли и работи, бъдете сигурни!

20

-

преди 6 години

"Междувременно обаче се появи и едно ново предположение"... дойчезеле....но комент

19

Танчо

преди 6 години

Иска да устой на западния натиск бе. Яжте ми...

18

Анонимен

преди 6 години

Целта е ясна - да направи америка велика отново :)

17

Анонимен

преди 6 години

Че нали ако американците тръгват да си ходят от Южна Корея, първата им работа ще е да оставят там (а и на Япония) разработки за атомни оръжия!Тогава, дупе да му е яко на Ким, ако го оставят на южнокорейците и на японците!А ако Китай тръгне да се меша, толкова по-добре за американците! Само ще гледат сеир отстрани - Източна Азия ще се самоликвидира както Европа направи на два пъти през 20-ти век. А после САЩ ще дойдат като спасители и ще ги държат всичките още 100 години!

16

Анонимен

преди 6 години

Че защо Южна Корея? Може да иска да превземе САЩ :)

15

Democraticus

преди 6 години

Няма да направи нищо разбира се. Kомунистите са страхливи мишлета, които създават неразвити общества. Този дебелак и обкръжението му, осъзнават, че технически и не само, са на светлинни години от останалата част от света и единственият начин да си гарантират дълготрайна власт е именно по този начин. За мен севернокорейският народ е страхлив народ, щом не могат да освободят от oковите на комунизма. Ясно е, че в това роля играят и държавите врагове на човешкия добродетел Русия и Китай.

14

Анонимен

преди 6 години

До zeusАбсолютно прав си!!! КНДР е демократична държава!! Най-демократичната!! Пускаш си чужда радиостанция, тебе те разстрелват а семейството ти до трето коляно отива в каторгата!!

13

crook usa

преди 6 години

trumpo go otnese uragana bush chernio dom se razpada bocko kvichi na umrelo cvachka pluva na sal mrynkel q ... negar

12

zeus

преди 6 години

Елементарно е, пази си държавата от "демократизиране" по краварски. Всички знаем какво стана с Ирак и Либия след като там се възцари голямата "демокрация".

11

Анонимен

преди 6 години

Единствения изход от ситуацията е южна корея и япония да разработят собствени ядрени оръжия. Само така биха се чувствали спокойни.

10

Анонимен

преди 6 години

Иска да срине статуквото на капитализма около него. И без това няма какво да губи. Няколко милиона умрели не е проблем за него. Просто няма продажно мислене и не е демократичен диктатор от арабска петролна джамахирия.