20

Анонимен

преди 6 години

Кой му дава тоя газ на Башар, еее, тоя прекали.

19

Анонимен

преди 6 години

останалите 53 от кого са извършени не разбрах

18

C I A

преди 6 години

Главният злодей Бин Ладен е виновен! А не, чакайте. Този измислен комикс-герой го "убихме" тихо и тайно и го хвърлихме в морето. Даже една снимка не правихме за света като доказателство. Бе забравихме ся...

17

пущиняк

преди 6 години

До Ангел, Остава обаче и САЩ, Франция и сие да му изплатят 300млрд.$ обещетение, че му съсипаха сравнително добре функциониращата за стандартите на Близкия Изток държава! Пък и, в интерес на истината, само малка част от "Чаветата" по Европа са сирийци!

16

Анонимен

преди 6 години

Вервахме ви.

15

пенко

преди 6 години

Спомнете си атаката на американски самолети срещу сирийците в Деиз Аз Зур -"сгрешили целта" ! Опитаха се да задържат петролните полета и веднага започнаха да "пеят" за химически атаки на Асад !!! ЦРУ още си мисли ,че човечеството е от баламурняци,а точно те си внасят кока от Колумбия... и си тровят бъдещата си армия ! Колко ли младежи ,от "велико" развитите държави ,ще могат и ще искат да воюват за благото на милиардерите ? Намаш богатство ,ако децата на бедните не ти го защитават !

14

шматка

преди 6 години

Това ми прилича на Иракския модел.Измислете нещо ново де.Искате с един червей сто риби да хванете.ООН защо съществува още.Абсолютно провалена организация.Не може да помогне на гладни жадни и болни.Не може да предотвратява войни и конфликтиЗа чий *** все още съществува

13

Анонимен

преди 6 години

Хо-хо-хо-хо-хо.............абе, тия ПАК ЛИ ИЗПЪЛЗЯХА ОТ ДУПКИТЕ СИ???? Мдааааа, след като и Дейр-ер-Зор (сирийския Ленинград) вече е на път съвсем да падне, тия изваждат "фейк-нюз"-овете...............Господи, колко сте жалки!!!! Абе, имам чувството, че толкова, колкото самия "запад" е направил за СВОЯТА ПЪЛНА ДИСКРЕДИТАЦИЯ, толкова не са в състояние на направят никакви пропагандисти!!!! УДАРИХТЕ ДЪНОТО!!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Бас хващам, че ЕС и САЩ ще намерят начин да свързват тази "химическа атака" освен със сирийската армия, така и със Северна Корея. Евентуално и Венецуела.

11

Ангел

преди 6 години

Никой не говори вече за Сирия и за Асад.Каквато било било.ИД вече ги няма .Асад си остана.Само остава да си събере Чаветата по Европа и кой от къде е !

10

Росос

преди 6 години

Глупости за наивници и ***!

9

Анонимен

преди 6 години

Oт минусите към първия коментар отново се уверих, че българина не разбира сарказъм, ама хич.

8

Анонимен

преди 6 години

ХА ХА СЛЕД КАТО СИРИЙСКАТА ПРАВИТЕЛСТВЕНА АРМИЯ РАЗКЪСА ОБРЪЧА НА ИДИЛ КРАЙ ДЕИР ЕР ЗОР И НАВЛЕЗЕ В ГРАДА ,КЪДЕТО Е ПЪЛНО С ДЖИХАДИСТИ И АМЕРИКАНСКИТЕ И ЕВРЕЙСКИТЕ ИМ ИНСТРУКТОРИ И ВЕДНАГА ХОП ПОЗНАТАТА ПЕСЕН,ЧЕ СИРИЙСКИТЕ СИЛИ (ИЗПОЛЗВАЛИ ) ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ...АЛО ВЕЧЕ И НА ДЕЦАТА НЕ ИМ МИНАВАТ ТЕЗИ ЦИОНИСТКИ КРАВАРСКИ ЛЪЖИ ЗАЩОТО ЦЯЛ СВЯТ РАЗБРА,ЧЕ СКЛАДОВЕ НА ИДИЛ ПРЕВЗЕТИ ОТ СИРИЙСКАТА АРМИЯ Е БИЛО ПЪЛНО С ХИМ.ОРЪЖИЯ ПРОИЗВЕДЕНИ В САЩ ,,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИЗРАЕЛ .

7

Анонимен

преди 6 години

След зашеметяващата победа вчера на руско-сирийските сили в Деир Езор, очаквано да се почне с помията. Някой на запад е много жегнат, очевидно.Иначе коментар не е нужен: "заключенията им се базират на фотографии, сателитни снимки и показания на очевидци"

6

САЩ

преди 6 години

Ким Йонг и Северна Корея са виновни.

5

Анонимен

преди 6 години

Това безполезно нещо ООН спонсорирано от Сорос защо не се самозакрие ?

4

Анонимен

преди 6 години

глупости на търкалета - колкото откриха биологически и химически оръжия при Саддам :)))

3

Анонимен

преди 6 години

Колин Пауъл и Кондолееса Райс казват, че е така. Значи е така.

2

Анонимен

преди 6 години

Сигурно Меркел лично е разбрала, че става въпрос за зарин. Пък Юнкер от Брюксел лично е разбрал, че източникът е сирийската армия и Башар Асад, който лично го е приготвил в лабораторията си. Както Садам в Ирак на времето.

1

Българин

преди 6 години

Щом ООН го казват, сигурно е истина.