200

OMG WTF

преди 6 години

Кимчовците и сега ги чака това, ако прасчо откачи съвсем и направи първия ход. Само бг рубларастите си живеят в техния измислен свят и си мислят, че Ким има шанс за нещо. Северна Корея ми прилича на булонка лаеща по булдог. :)

199

Питам

преди 6 години

Защо някой може да има ядрено оръжие, а на друг му е забранено? С какво право имащият атомна бомба ще пречи на друг да я има или разработва? Кой може да гарантира, че американският генерал е по-разумен от корейския и че няма пръв да "натисне копчето"? С какво американската пропаганда срещу Ким е по-различна от корейската пропаганда срещу Тръмп? Защо трябва да обичаме Тръмп и да мразим Ким? Някой има ли идея кой от двамата е по-зле психически?

198

Анонимен

преди 6 години

Кадафи се отказа доброволно от изследванията и направата на атомно оръжие преди 4-5 години, беше приветстван от САщ и Западна Европа и какъв беше резултатът? Всички го знаем, защото сега Либия е територия...

197

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Предполагам САЩ са имали най-благородни намерения когато са сринали Северна Корея и са избили мирното население.Но може би заради това корейците са леко изнервени и искат да имат ядрена бомба.Надявам се да съм го обяснил достатъчно просто, така че и най-глупавия евроатлантик да може да го стопли.

196

Българин

преди 6 години

Днес е един от най-достойните за България национални празници. Да ни е честит! Това е един от малкото случаи в които България е направила нещо велико без да се съобразява с великите сили. Оттогава насам все се съобразяваме и затова сме на този хал. По темата ... Ким никога не се е съобразявал с никого ... поне това заслужава уважение. Останалото е люта пропаганда от изтрещели от страх мишоци.

195

Един от Северозапада

преди 6 години

Прочетете пак заглавието, и коментарите на самите американци, какво са направили тогава в Северна Корея. Нещо прави ли ви впечатление, за начина им на воюване? Това им е стратегията.Изравняване със земята, 50 атомни бомби, и разпръскване на радоиактивен кобалт. Но, забележете-срещу противник, който превъзхождат.Колко други държави, освем САЩ заплашва Ким? Не съм чул да заплашва Южна Корея, или Япония? Ако ти разрушат страната, ти, би ли чакал безучастно пак да те разрушават, евентуално?

194

Къде е разликата

преди 6 години

Френетичната пропаганда срещу Ким показва само едно нещо и то се нарича СТРАХ. Разбира се, че такива като Ким са заплаха за света, но с какво САЩ и лакеите от ЕС и НАТО са допринесли за благоденствието на света с изключение на личното благоденствие на управляващите елити. От тази гледна точка с какво Ким е по-различен - и той като тях си управлява в охолство от позиция на силата, и той като тях се забавлява с ядрено оръжие.

193

Ани

преди 6 години

Днес е 6 Септември Съединението на България.Няма статия. Затова реших да Ви поздравя от тук!

192

Анонимен

преди 6 години

Това да си русофил и оутлеераст е много тежка менъална диагноза.Разсъжденията ти се променят кардинаално и в тях започват да липсват елементарна логика, хуманност и преценка за добло и зло.

191

До 251

преди 6 години

Дам...след войната виждаме съюзника на лошите САЩ- Ю.Корея и подкрепяната от СССР и Китай- С.Корея къде са.***...скрий се.

190

Анонимен

преди 6 години

Атакаааа USArmy! Foreva

189

не син

преди 6 години

Доста гнусна статия ! Пример за проамериканска пропаганда . Изписани куп глупости. Само една от тях лично ни провокира ! Навръх националният ни празник - СЪЕДИНЕНИЕТО ! Точно така както и ние сме провели съединяването си и Корея го е започнала, но" справедливите" САЩ са наложили "демокрацията" си и са изпепелили "лошите" ! Гадост !

188

Анонимен

преди 6 години

Когато имаш ядрени аргументи........ И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

187

факт

преди 6 години

Русофилите и ислямистите мразят Запада.Русофилите и ислямистите искат да срутят или взривяват Запада.Русофилите и ислямистите обичат ислямски диктатори.Русия и мюсулманските държави разчитат само да продават петрол на Запада за да има кво да ядат.Русофилите умират от кеф как Русия избива украинци,и реват когато запада бомби мюсулмани.Русофилите умират от кеф когато има атентат в Европа,а реват когато убият м'сулмански диктатор.Рософил,това са новите руски еничери.

186

Американче от Бг

преди 6 години

Америка е Номер ЕДНО! Това, че вие от злоба, завист и омраза пишете недостойни неща за Америка не променя нещата! Гроздето е кисело, да речем, нали така другари? Аз ще ходя да си хапна един швейцарски шоколад и лягам с жената, а вие се напъвайте като глиcт на буца да доказвате чрез коментарите си колко е зле в САЩ и колко е хубаво в Северна Кария! Бай! Тейк Кеър ;))-

185

Анонимен

преди 6 години

Преди 132 години ние кой паралел преминахме?

184

разочарован

преди 6 години

Днес съм разочарован от драскачите на сороските организации. Вече няма умни които да им пишат. Сигурно са намалили дневните надници и само неграмотници се наемат да пишат. Сигурно ги избират с конкупс кой по малко се дрогира.

183

Анонимен

преди 6 години

"1950-1953 г.: САЩ изравниха със земята Северна Корея"fake news!

182

даскал

преди 6 години

До 295 Bg Us-LanderНе се прави на умен. От коментара ти се разбира точно обратното...

181

Bg Us-Lander

преди 6 години

Антисоросче, ще гледаш как Тръмп ще прави *** на Сорос, на Свинчoка и на ***, a света ще гледа и ще го приветства! Trump go....the world is watching you! Show them rats the way!