114

Професор

преди 6 години

Всъщност проблема може да бъде решен ако ЕС задължи Гърция да премахне кръстовете. Така рекламните брошури няма да бъдат проблем. Ако Гърция откаже, НАТО да бомбардира църквите и да бъдат разрушени. Има църква има проблем, няма църква няма проблем.

113

...

преди 6 години

Докато европата се държи като мъж дето иска да го ***, до тогава тия *** ще продължават да ни го ...! Трябва да си спомним и Влад Тепеш и битките пред Виена където НОРМАНИЯ СВЯТ е спрял тая чума да се разпространи! И тогава може би ще успеем да оправим до някъде нещата!

112

Професор

преди 6 години

Лидл е холандска верига а както знаем Холандия е наполовина мюсюлманска. Катарската Ал Джазира пък контролира основния пакет акции на Дойче Веле.

111

Чук

преди 6 години

Пълен бойкот на всички вериги, които убиват родния бизнес и производство, и продават ***!

110

Анонимен

преди 6 години

В Германия се канеха да преименуват Коледа на Празник на светлините, за да не подтискали нехристиянските деца, та една опаковка на сирене ще остане непокътната

109

aa

преди 6 години

Неверниците си показват рогата.

108

Анонимен

преди 6 години

До HandelНаистина ли не слагат елхи?!Ако е така, значи скоро там ще има някакви промени.Аз се чудя защо толкова често там някой стреля по цяла група хора в някоя институция, а то изглежда, че примерът на Брейвик е станал заразителен и това не е без причина.

107

Петърчо

преди 6 години

Току що гледах австралийска реклама за производител на агнешко месо в която всички божества са събрани на масата на гости при една атеистка (демек и те вярвали *** в нищо). Та там Мохамед го няма защото уж имал много работа. Но това нищо не пречи автора на рекламата да си прави майтап с всички останали. Лидл скрили кръстовете на църквите. Правете си сметката. Християнството може да се осмива и отрича но исляма не. Евролиберастията в действие! 500 години за съжаление наистина били малко!

106

Анонимен

преди 6 години

Кръстовете са премахнати поради търговска цел. Тъй като вече доста мюсюлмани има в еевропа тези продукти с кръстове върху опаковката мюсюлманин няма да купи! Така ще изгубят мангизи от евентуални мюсюлмански клиенти. Колкото до протестите против премахване на кръстовете ами ще ви кажа. Свиквайте това е бъдещето на еврогея!

105

5555555

преди 6 години

Много вярващи много нещо!

104

Анонимен

преди 6 години

будалкат ви с това християнство, така както ви будалкат и с исляма.всичко ще е религиозна манипулация принадлежи към ***.иначе ако ще трият, да трият на всички, не само на едните.

103

ст

преди 6 години

Има няколко книги в които ще разберете от къде идва омразата към християнствито-това не е само ко...а!Това целенасочено нахлуване на мюсолмани и афроамериканци в Европа е само част от главната цел-затриване на бялата ряса и християнството!Една биомаса от *** е много по-лесна за манипулиране и управление!Търсете истината - "Истината ще ви направи свободни"

102

Домакиня

преди 6 години

Повече няма да стъпя в Лидъл. ВЕЧЕ ЗНАМ ЗАЩО! (То и преди не стъпвах в тая боклуджийска смръдлива воняща яма. Хигиена-никаква!Мръсни кошници за пазаруване, стока по земята, зеленчуци до месото-отврат! Пък били верига на "чистичките германци" На некъпани араби с черно под ноктите е верига.)

101

Анонимен

преди 6 години

Koгато Пилат е питал хората какво да прави да освободи ли Христос ,множеството крещяло "разпни го " Сега Европа крещи разпни го .Това е времето на Антихриста - не, не си го въобразявам аз , пише го в Библията че сме във времена когато християнството и християните ще бъдат най гонени, най убивани и христовия кръст поругаван . Не вярвах че ще го видя , но го видях . Сега искам да видя и доживея времето когато тези безверници ще си платят . Амин !

100

Пълен бойкот

преди 6 години

Пълен бойкот и тук на всичките магазини ЛИДЪЛ. Единствено като им се бръкне в джоба, собствениците ще разберат какво е Християнството.

99

Батман

преди 6 години

офисът в България няма нищо общо защото е гаф, я да беше нещо друго веднага ще се наредят първи че са го направили.......

98

Handel

преди 6 години

Какъв гаф, какви пет пари... Това е целенасочена политика на исламолюбци и либeрасти. В Щатите вече не слагат елхи ои супермаркетите и недай си боже някой от продавачите да каже "Весела Коледа" - ще бъде по-щастлив ако само го уволнят.

97

анонимен

преди 6 години

Рекламните шефове веднага да бъдат уволнени! ***! И защо им е трябвало изобщо да рекламират с църкви и фотошоп без кръстове?! Има достатъчно история и артефакти в Гърция, които са могли да използват!

96

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЛИДЛ

95

Анонимен

преди 6 години

"Рекламен гаф или?"Гаф щеше да бъде, ако беше допусната неволна грешка, а в случая кръстовете умишлено са премахнати софтуерно. В случая си говорим за провокация.