63

редник

преди 6 години

До Професор " Благодарение на американските атомни бомби, днес Япония е една от водещите икономики на света! Жалко, че не американците не пуснаха две бомби и над София че да се отървем от комунистите. " Не тъгувай ! Ще ни пуснат и САЩ и Русия защото сме неблагонадеждни , и ще се отървем от " професорите " по трудния начин !

62

Анонимен

преди 6 години

Купувам си маратонки Найк, американски Найк произведен в Китай. Ако не е американската фирма, по-лоши ли ще са маратонките от Китай. Не, същите ще са, но по-евтини. А американците да вземат да прозивеждат пак в северна америка , а не да си прибират само 80% комисионна в препродаването на китайска стока. Ким е само поводът, причината е, че САЩ не може да се конкурира с Китай на равни нога и сделката са свободна търговия им бърка в .......

61

ZZP NL

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯ-TREBVA MALKO I STORIA I GEOPOLITIKA DA PROCHETES I OT SPORT NE RAZBIRAS MNOGO,KOMENTARITE TI ZA OSMOKLANITSI OT SMESENITE REGIONI. POZDRAVI OT NISKATA ZEMYA.

60

Българина

преди 6 години

Аз призовавам да прекратм всякакви търговски отношения с държави финансиращи исляма извън тяхната територия, това е директна атака срещу европа. Нас какво ни интересува северна корея? Но турция и СА са на гъ за ни

59

Анонимен

преди 6 години

В Дрезден преди дестина години пристигна кралицата да им подари една камбана за църква разрушена през бомбандировките и най-накрая възстановена. Хората които бяха там да я приветстват, не бяха от Дрезден. Бяха ги докарали с автобуси от където си искат, но на населението на града не му беше разрешено да влезе при ликуващата тълпа...

58

Анонимен

преди 6 години

ЗА САЩ СЪМ НО РЕАЛНО ДНЕС КИМ ЧЕН УН ПОБЕДИ!!!!!!!!!!!!ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КИМ ЧЕН УН, КОЙТО СЕ ПОДИГРА СЪС САЩ КАКТО СИ ИСКА!!!ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ!!!!

57

Анонимен

преди 6 години

Дошло е време не САЩ да обявяват ембарго на света, а света да обяви ембарго на САЩ. Само така ще могат да се осъзнаят,че не са всемогъщи.

56

Анонимен

преди 6 години

Последни грухтежи на прасето Ким.

55

Професор

преди 6 години

Благодарение на американските атомни бомби, днес Япония е една от водещите икономики на света! Жалко, че не американците не пуснаха две бомби и над София че да се отървем от комунистите.

54

редник

преди 6 години

Пиете родна минерална вода ? Плащате на американска фирма! Прочетете ситния шрифт на Банкя например ! А да...да не забравя...комунистите са виновни ! :)

53

Анонимен

преди 6 години

Евреите се уплашиха. Великата империя на еврейските банкери се посраха от страх.

52

Анонимен

преди 6 години

САЩ ДОНЕСОХА СВЕТОВЕН МИР И ДО ДЕН ДНЕШЕН С ТОВА, ЧЕ СА ПУСНАЛИ ДВЕТЕ БОМБИ НАД ХИРОШИМА И НАГАСАКИ!!Ти си абсолютен ненормалник! Абсолютен!

51

Анонимен

преди 6 години

Що триете коментари ? Без да има използвани обидни думи? Вие политически ли цензурирате? Хайдо холъм и без вашия сайт ще оживея. Сбогом!

50

Анонимен

преди 6 години

ДО НЕУДАЧНИЦИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ КОИТО ПЛЮЯТ ПО САЩ!!!---------САЩ ДОНЕСОХА СВЕТОВЕН МИР И ДО ДЕН ДНЕШЕН С ТОВА, ЧЕ СА ПУСНАЛИ ДВЕТЕ БОМБИ НАД ХИРОШИМА И НАГАСАКИ!! КОГАТО СЕ ВОДИ ВОЙНА УМИРАТ ХОРА! А ВТОРАТА БОМБА Е ПУСНАТА ЗА ДА СЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ НЕ Е СЛУЧАЙНО!!!АКО БОМБИТЕ СЕ ПУСНАТ НАД ВОДАТА ЩЕ ИМА ТАКАВА ПРИЛИВНА ВЪЛНА, ЧЕ ЩЕ УМРАТ МНОГО ПОВЕЧЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ЩЕ ПОСТРАДАТ ДЪРЖАВИ СЪСЕДКИ НА ЯПОНИЯ А ЦЕЛТА Е БИЛА ДА ПОСТРАДА ЯПОНИЯ!КОМУНИСТИТЕ ИЗГУБИХА ОТНОВО :D

49

Анонимен

преди 6 години

A ти от къде знаеш, че СССР щяха да използват използват ядрено оръжие да убият половин милион когато Германия беше капитулирала?

48

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА след като СССР се сдоби с ядрено оръжие 1949 г. и само те и САЩ имаха, защо Сталин не пусна атомбите бомби над Лондон и Париж - тогава никой не можеше да го спре.

47

Анонимен

преди 6 години

Петродолара пътува .... Американците го знаят и дефакто в момента беснеят. Русия, Китай и Иран са сключили договор да търгуват в китайски юани, които ще могат да бъдат обърнати веднага в злато на пекинската борса. Дефакто петрол срещу злато....няма държава която да предпочете напечатани хартии пред злато....прсото няма такава

46

Професор

преди 6 години

Русия и С.Корея са врагове на Демокрацията и Човечеството като цяло. Трябва да има глобално търговско ембарго и над двете страни.

45

Теньо

преди 6 години

Възхвала за нашият лидер - другаря Ким Чен Ун!

44

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯТИ НА КОЛКО СИ ГОДИНИ ?!СССР В КРАЯ НА СТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЕДВАЛИ ЩЯХА ДА ПУСНАТ АТОМНА БОМБА НАД ГЕРМАНИЯ ПОРАДИ ТОВА ,ЧЕ ПРОСТО НЯМА НУЖДА ,ГЕРМАНЦИТЕ БЯХА КАПИТУЛИРАЛИ !---Не бе, СССР и Сталин са империята на злото, те щяха да пуснат ядрено оръжие над цивилни в Германия, нищо че германците бяха капитулирали, САЩ нямаше да използват ядрено оръжие срещу цивилни.