100

Анонимен

преди 6 години

Смърт за сащ и русия! Да живее България!

99

Русия са велики!

преди 6 години

Американски генерал призна, че Русия може да унищожи сащ за 20 дена, след това вашингтон подписва капитулация и членство в евразийския съюз

98

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах защо простите хора (от село) са против бананите и тоалетната хартия. За банани нямате пари-ясно, но защо сте против тоалетната хартия? Опитайте, много по-добре е от вестник Дума.

97

редник

преди 6 години

До БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ Ти от коя България си ? Вашингтонската , Лондонската или от Калифорнийската ? ?

96

Анонимен

преди 6 години

В Северна Корея няма какда ядат, за какво им е тоалетна хартия? Някой виждал ли е друг дебел севернокореец освен ким?

95

Анонимен

преди 6 години

И джанки няма вече - преминаха . Кой ял, ял ...сега сме на къпини

94

реджеб иведик

преди 6 години

айде стига беее моля ви се нека конфликта да се задълбочи за да може тук българските медии и журналисти да пишат че видите ли сме все по близо да трета световна война моля ви направете нещо!другият месец май ще започнат да пишат статии че третата световна война е завършила и скоро ще започне четвъртата световна война!аз много уважавам българската журналистика и статиите които пишат само от българските медии се осведомявам,моля ви направете нещо за да могат да пишат за третата световна война1

93

Анонимен

преди 6 години

Когато има статия за сащ и русия тролчетата навъртат по 50 коментара в минута :D

92

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани а след като САЩ ни донесоха свобода и демокрация имаме таолетна хартия и банани.

91

Анонимен

преди 6 години

А аз си похапвам хубав банан с шоколад. После отивам до тоалетната. Имам мека и ухаеща тоалетна хартя. На село сте още с нарязани вестници в нужника на двора нали? И ядете самод жанки...

90

Анонимен

преди 6 години

Ако ким е луд, хари труман какъв е

89

Анонимен

преди 6 години

САЩ ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА .

88

Анонимен

преди 6 години

Банани и тоалетна хартия в Северна Корея има само за Ким.

87

помнете

преди 6 години

Не забравяйте че САЩ са единствената страна използвала атомно оръжие и то по мирни градове,тази страна мрази човечеството те мислят само кой да нападнат,убият и да се наплюскат, опасна за света държава..

86

Анонимен

преди 6 години

Тръмп каза, че СК била опасна за Сащ./?!/К кво му е опасното?Биволът като рие на гърба си го хвърля.

85

Демократ

преди 6 години

Хубаво е сега при Демокрацията. Не е като при лошия Социализъм. Сега имаме банани и тоалетна хартия. Всичко това ни го даде демокрацията, САЩ и ЕС. Вечно ще им бъде благодарен.

84

Анонимен

преди 6 години

Защо в Севрна Корея няма банани и тоалетна хартия? хартия не им е нужна защото няма какво да ядат, но банани...

83

дуро

преди 6 години

"Может ли флот России, потопить авианосец США ?"В последнее время данный вопрос очень актуален. Многие "'эксперты" считают авианосные группировки бесполезной грудой металла, которую с легкостью можно отправить на дно с помощью противокорабельных ракет. В данном видео вы найдете все ответы на интересующие вас вопросы... никаких эмоций, только факты и расчеты.

82

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 6 години

Ядоса ли се Тръмп става лошо, няма го вече милостивия и добър Обама. Това му беше на прасенцето Ким, много шум вдигна, но ще си го получи. Въпросът е дали и Китай и Русия ще го отнесат покрай отрочето си, все пак те го поощряват. Джудженцето Путин трепери от страх, но му остава само да стои отстрани и да гледа безпомощно как САЩ унищожават северокорейската ***. Според водещи военни експерти северокорейските *** няма да издържат и 15 минути на внезапен и силен американски удар.

81

,,,Q

преди 6 години

Като те строй *** ще запееш друго, много не се ерчи като личност.Парц-л си стана и ти.