85

НЕТ

преди 6 години

Нищо няма да направят тия руснаци, най-много да се напият с водка и после да налетят на препарати за вана........

84

Защо ли

преди 6 години

Тези част от тези примерни дипломати,поискали политическо убежище,май искали да стават кравари,само в кой колхоз!

83

Анонимен

преди 6 години

До :))))Руските пияници не са в състояние да направят за смях който и да било.Русия е една мизерстваща страна от ранга на Нигерия,така ,че не пиши глупости ,*** нещастно. :)

82

Анонимен

преди 6 години

Основният враг за САЩ не е Русия, а ислямският фундаментализъм.В последните две седмици два американски самолетоносача пострадаха от сблъсъци с индонезийски корабчета. Знае се, че ислямистите имат голямо влияние сред индонезийските мюсюлмани. При последният сблъсък загинаха 7 американски военни. За това медиите мълчат???Този бзмоъчен Тръмп, който е поставен на колене от нападките, че изборите за президент били манипулирани от Русия, ще нанесе безброй вреди на света и на сАЩ, преди всичко.

81

Анонимен

преди 6 години

Искам да съм свободен "хамериканец" във фургон в Айова на ляво и на дясно да шуми приспивно царавичака стотици километри,а най-близкия "град"от 300 човека да е на 80 км от мен с голямата си атракция църквата и бензиностанцията.Аз съм хибрид

80

:))))

преди 6 години

Русия направи за смях САЩ в Украйна, Русия направи за смях САЩ в Сирия, Русия прави за смях САЩ и в Северна Корея :))))Путин ги направи разногледи тия испаноговорящите :))

79

да

преди 6 години

безсилието на САЩ вече придобива колосални размерикраварите смешни могат да си разкарват бракуваните самолетоносачи колкото искат, но до там:)))Русия, Китай и Северна Корея ясно и простичко казаха на Америка да го духа :)))

78

ссдд

преди 6 години

До анонимен 78 : Къде си живял пък ти бе панелен плъх ? Надали въобще си излизал от селото ти.Разликата между Русия и САЩ е от земята до небето.Русия е олицетворение на бедността и мизерията,дори България е по-хубаво място от руската ***.От друга страна ,САЩ е олицетворение на елита и богатството.Дори децата на руските елит ,живеят и учат в САЩ.Цял свят мечтае да живее в САЩ ,само вие комунистически панелни плъхове искате да ходите в Русия.

77

Анонимен

преди 6 години

хаха ултиматум :)) Русия може с бодра крачка да върви на майната си.

76

morelini

преди 6 години

Защитаващите Русия имат носталгия по комунизма.Ако е така значи по онова време са лапали здраво както правеха бившите *** и е разбираемо да го защитават Другата категория за жалост са си просто....прости.Такава е логиката.

75

да

преди 6 години

балонът САЩ се чуди в коя посока на света да се направи на мъж, но цял свят вече разбра, че са едни женчовци и всички им се подиграват, та дори и голямата колкото България Северна Корея:)))Америка е пълен майтап и само може да вдига шум - не й стиска за друго :)))тоя папагал Тръмп ги уби севернокорейците от заплахи, а те му се смеят на безсилието :)))

74

Анонимен

преди 6 години

До БгЕдинствено русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

73

Анонимен

преди 6 години

Руските мишоци да не цвъркат. Така се получава като дърпаш котката за опашката. Тя се обръща и праз с лапата по главата.

72

Анонимен

преди 6 години

Москва с ултиматум към САЩ: Или връщат дипломатите, или ....гониме "милионите" американски емигранти от Русия !!!

71

даааа

преди 6 години

Путин е в Китай за среща на БРИКС,най големия кошмар на САЩ....

70

Анонимен

преди 6 години

До Чета,чета и...,Продължавай да четеш. Защото като пишеш все глупости излизат.

69

Анонимен

преди 6 години

Все си мисля, че да си на най - отговорния пост в една държава изисква да можеш да предприемеш най - доброто, балансирано и полезно действие в даден критичен момент. Като гледам поведението на ядрените сили обаче се връщам в пуберитетската си възраст с всички нейни модели на поведение, мислене и говорене и започвам да се чудя на какво все още се крепи световния баланс на силите. Господ да пази, защото спрямо властимащите не храня никакви илюзий.

68

morelini

преди 6 години

И тук ли налазиха проруските дървеници.....

67

Чета,чета и...,

преди 6 години

Виждам как сородървени....ците ще се пръснат от радост. Никога не са излизали по- далеч от Бусманци,никога не са били нито в Русия, нито в Америка,но се изказват,колко е лошо в Русия и колко е прекрасно в Америка. Работата ми наложи да поживея и в Америка и в Русия...... Най- спокойно и хубаво живях в Русия. Гостоприемни,топли и слънчеви хора. Магазините им са пълни,животът си тече,а плюенето срещу тях продължава. Трябва да се внуши на света,колко лоша е Русия и омраза срещу нея.Злото е САЩ!

66

Анонимен

преди 6 години

До Mr.STARBUCKS 71Хммммммм......че те Крим го върнаха вече.............наред е Донбас и т.н.......Ти къде живееш бе? Да не си паднал от Марс!?